lelecos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 καλησπέρα παιδιά . έχω ένα laptop το οποιο το αγόρασα χωρίς λειτουργικό και θέλω να βάλω τα windows 7 . η εγκατάσταση φτάνει μέχρι εκεί που λέει "windows 7 loading files" και μετά πετάει μια μπλε οθόνη που λέει "a problem has been detected and windows had been shut down το prevent damage το your computer" . παρακάτω λέει κάτι για το bios και το ACPI . η έκδοση του bios είναι η 2.15 . τι μπορώ να κάνω για να το φτιάξω ?? γίνετε να κάνω update το bios κάπως χωρίς να έχω πρόσβαση σε κάποιο λειτουργικό ? απαντήστε μου σύντομα αν είναι δυνατόν . ευχαριστώ .
xlorenzo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε με άλλο δισκάκι και αν κάνει τα ΄ίδια το πας πίσω το συντομότερο
lelecos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 δοκίμασα με stickaki που είχε μέσα ubundu αλλα πάλι έβγαζε παρόμοιο μήνυμα για το ACPI . το laptop είναι asus και το πείρα από το eshop . να το πάω στο eshop η να πάρω τηλ στην εταιρία ?
mafiozoskotsos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Για δες αυτό http://acpibioserror.blogspot.gr/ άρα δε πειράζεις τίποτα το στέλνεις πίσω όπως είναι
lelecos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 να μην κάνω τίποτα από αυτά που λέει το link ? να το στείλω πίσω ? και στο error μου λέει να ειδοποιήσω τον πωλητή μου για να κάνει update το bios
mafiozoskotsos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Πρέπει να γίνει Bios Update άλλα εσένα αφού δε παίρνει λειτουργικό πως θα το κάνείς και εκτός αυτού καλύτερα στείλε το πίσω να το κάνουν αυτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα