saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παιδια μαλλον ηταν ιος καθως εσβησα αυτους τους περιεργους φακελους,μετα εσβησα την μουσικη και την ξαναπερασα και την διαβαζει προς το παρων.Σας ευχαριστω ολους!!!Το κινητο δεν πιανει ιο απο μονο του.Απο τον υπολογιστη που εκανες την μεταφορα επιασε. Δεν το σκεφτηκαμε απο την αρχει ηταν μπροστα στα ματια μας ολη την ωρα. Δεν πειραζει ομως ολα καλα.
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλημερα.Για τη μουσικη θα σου προτείνω κατι.Κατεβασε το TubeMate για να κατεβαζεις απο εκει τα τραγουδια.Και μετα κατεβασε και το Media Converter που κανει παπαδες για μετατροπη mp3 και οτι αλλο θες.Εγω αυτα εχω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
gkasmak0s GR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλημερα.Για τη μουσικη θα σου προτείνω κατι.Κατεβασε το TubeMate για να κατεβαζεις απο εκει τα τραγουδια.Και μετα κατεβασε και το Media Converter που κανει παπαδες για μετατροπη mp3 και οτι αλλο θες.Εγω αυτα εχω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Σε ευχαριστω πολυ,απλα τοσα χρονια με το Freemake downloader κατεβαζω τραγουδια απο το youtube τα μετατρεπω σεmp3 Και τα βαζω μεσα.Ισως να φταιει ο Dolphin που εχω στο κινητο γιατι εχω ξανακουσει οτι ανοιγει περιεργες σελιδες απο μονος του και κολλαει ιους το κινητο.Θα το ψαξω παντως αυτο που ειπες!!!!
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μπορει να μην τον ξερεις αλλα εγω χρησημοποιω το Naked Browser Pro πολυ καλος και γρηγορος. Το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι λιτος. Αλλα αυτο εμενα τουλαχιστον δεν με προβληματιζει. Και υποστηριζει και Adobe Flash Σου ξανα λεω παντως οτι το κινητο "ΔΕΝ" κολαει ιο απο μονο του. Απο το pc ομως ναι ενδεχεται να κολησει. Υ.Γ Φιλικα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα