Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 εχεις διαβασει το θρεντ της ρομ που κατεβασες μηπως εχει καποιο μπαγκ?
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Κατεβασε ενα απκ απο το στορ. Το next music. Αν αυτο δει τα τραγουδια βαλτο να κανει ρεφρεσ. Μετα θα τα δουν ολοι οι πλειερς
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 εχεις διαβασει το θρεντ της ρομ που κατεβασες μηπως εχει καποιο μπαγκ? Δεν εχω βαλει Καμμια rom,με την stock ειμαι.... Κατεβασε ενα απκ απο το στορ. Το next music. Αν αυτο δει τα τραγουδια βαλτο να κανει ρεφρεσ. Μετα θα τα δουν ολοι οι πλειερς Το δοκιμαζω και θα σου πω...με τις εικονες ομως τι θα γινει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δεν εχω βαλει Καμμια rom,με την stock ειμαι.... Εχω ενα Lg G2 με custom rom android KitKat 4.4 αυτο ειναι αντιθετο με αυτο που ειπες
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αν δεν βρεις αυτο το απκ δοκιμασε με αλλα πλειερ. Οταν καποιο δει τα σονγκ βαλε το να σκανναρει. Μετα μαλλον θα τα δει και ο στοκ. Ας βρουμε τα σονγκ και θα δουμε και τις φωτο επειτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 δοκιμασε αυτο για τις φωτογραφιες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 δοκιμασε αυτο για τις φωτογραφιες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el αυτο μου βρηκε τις φωτο,αλλα το αλμπουμ ειναι ακομα αδειο. Αν δεν βρεις αυτο το απκ δοκιμασε με αλλα πλειερ. Οταν καποιο δει τα σονγκ βαλε το να σκανναρει. Μετα μαλλον θα τα δει και ο στοκ. Ας βρουμε τα σονγκ και θα δουμε και τις φωτο επειτα δεν το βρηκα,δοκιμαζω με αλλους players. Εχω ενα Lg G2 με custom rom android KitKat 4.4 αυτο ειναι αντιθετο με αυτο που ειπες Τελος παντων,εννοω οτι δεν εχω πειραξει το κινητο.Οπως ηταν το android δεν εβαλα καμμια rom τελως παντων....
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Για τις φωτο. Τωρα που τις βρηκε μπες στο quickpic και σε καθε φακελο βρες το οψιον φιξ ντειτ. Καντο σε ολους
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Με το quick pic τις βρηκε,αλλα παλι το αλμπουμ ειναι αδειο.Ο player ης μουσικης δεν βρηκε τραγουδια.Τωρα που εψαξα τους φακελους βρηκα κατι περιεργους φακελους.Παιζει να ναι κανενας ιος? Για τις φωτο. Τωρα που τις βρηκε μπες στο quickpic και σε καθε φακελο βρες το οψιον φιξ ντειτ. Καντο σε ολους Δεν υπαρχει τετοια επιλογη....
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αν βρηκες κατι nomedia σβηστα. Ανοιξε το quickpic. Σε καθε φακελο μπες στα οψιονς και πατα φιξ ντειτ
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εσβησα του περιεργους φακελους που βρηκα,και τωρα ο music player Που κατεβασα βρηκε τα τραγουδια μετα το scan,αλλα η Μουσικη ειναι ακομα αδεια..... Αν βρηκες κατι nomedia σβηστα. Ανοιξε το quickpic. Σε καθε φακελο μπες στα οψιονς και πατα φιξ ντειτ Βρηκα ενα nomedia και το εσβησα.Δεν υπαρχει τετοια επιλογη φιλε....
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Βαλε καιτην μουσικη να σκανναρει Αν εχεις το default apk αστο... Βαλε το google play ή το rocket player. Πολυ καλυτερα
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 move sdcard/Music to sdcard/media/Musicreboot to recovery modewipe cache (system cache, not the dalvik one)reboot system
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ανοιξε 1 φακελο στο quickpic. Κρατα πατημενο το hard menu key. Εκει θα βρεις το φιξ ντειτ
gkasmak0s GR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παιδια μαλλον ηταν ιος καθως εσβησα αυτους τους περιεργους φακελους,μετα εσβησα την μουσικη και την ξαναπερασα και την διαβαζει προς το παρων.Σας ευχαριστω ολους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα