gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Γεια σας, Εχω ενα Lg G2 με custom rom android KitKat 4.4.Χτες το βραδυ ειχα περασει 4 τραγουδια απο τον υπολογιστη στο κινητο μου στον φακελο Music οπως κανω καθε φορα.Ομως σημερα που πηγα να ακουσω μουσικη αυτα τα τραγουδια δεν υπηρχαν.Εψαξα στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο του κινητου και τα βρηκα και επαιζαν κανονικα.Εκανα μια επανεκκινηση στο κινητο μπας και χρειαζεται καμμια ανανεωση η εφαρμογη ''Μουσικη'' του κινητου μου.Προς μεγαλη μου εκπληξη οταν το ανοιξα ολα τα τραγουδια αλλα και οι φωτογραφιες απο το Αλμπουμ ειχαν εξαφανιστει,ενω οταν τα εψαξα στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο υπηρχαν ολα.Πραγματα που δοκιμασα να κανω: 1)Ξαναεκανα επανεκκινηση και παλι τιποτα. 2)Εκανα clear cache και αναγκαστικη διακοπη αλλα και απενεργοποιηση την Μουσικη και την ξαναεγκατεστησα και παλι τιποτα. 3)Δοκιμασα να δημιουργησω εναν φακελο Music2 και να μεταφερω τα τραγουδια εκει,να σβησω τον προηγουμενο φακελο και να μετονομασω αυτον που εφτιαξα σε Music. 4)Δοκιμασα να κατεβασω εικονες και να δω αν παινουν στο Αλμπουμ αλλα δυστυχως δεν μπαινουν,ενω αν τραβηξω μια φωτο με την καμερα θα την εμφανισει στο Αλμπουμ. Ξερετε τι να κανω???
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ναι μου το κανει και με αλλον player.
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δοκιμάσε το σκούπισμα του διαμερίσματος μνήμης cache και της μνήμης cache Dalvik σε recovery mode
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δοκιμασες να κανεις ρεφρεσ τα libraries ;;; Εξηγησε μου λιγο πως θα το κανω αυτο σε παρακαλω... Δοκιμάσε το σκούπισμα του διαμερίσματος μνήμης cache και της μνήμης cache Dalvik σε recovery mode Δοκιμασα το σκουπισμα της Μνημης cache της Μουσικης και του album.Σε recovery mode πως μπαινω???
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uberullu.rescansdδοκιμασε εδω... Για κανεις ρεφρεσ απλα ανοιγεις τον πλειερ πας ρυθμισεις και βρισκεις μια επιλογη κατι σαν ρεφρεσ libraries. Αλλα δοκιμασε την εφαρμογη απο πανω
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uberullu.rescansdδοκιμασε εδω... Για κανεις ρεφρεσ απλα ανοιγεις τον πλειερ πας ρυθμισεις και βρισκεις μια επιλογη κατι σαν ρεφρεσ libraries. Αλλα δοκιμασε την εφαρμογη απο πανω Σημειωνω οτι το G2 δεν παιρνει SD CARD.Επισης στην Μουσικη δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση.Δεν ξερω τι αλλο να κανω ρε γαμωτο.....
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Την κατεβασα,το αφησα 15 λεπτα και παλι τιποτα........
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ναι βρε....την ανοιξα,εβγαλε το μηνυμα οτι θα κανει σκαν και το αφησα κανα 15λεπτο....
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Το μνμ οτι τελειωσε και βρηκε χ αρχεια το εβγαλε;;;
gkasmak0s GR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Οχι,το προβλημα ειναι οτι η οθονη κλεινει και δεν θα δω το μηνυμα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα