KINGLUCAS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ΧΟΛ πρόβλημα Καλημέρα είχα συμβόλαιο το οποιο έληξε OKT 2014 με την ΧΟΛ. μου είχαν υποσχεθεί ένα πακέτο καλο το οποιο δεν ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ποτε έως τώρα ακόμα περιμένω. Τους κάλεσα ξανά πριν μερικούς μήνες τίποτα...κάλεσα σήμερα, το βλέπουν ότι μου προτάθηκε πακέτο και τόσους μήνες πληρώνω παραπάνω χρήματα. τώρα είμαι χωρίς δέσμευση αλλα χρωστάω 70 euro. 1- να φύγω χωρίς να πλερώσω? 2- να παραμείνω και να πλερώσω και να περιμένω πακέτο? αντί για 16 euro που υποσχέθηκαν πλήρωνο 24 euro τόσο καιρό μου χρωστάνε και χρήματα ακόμα
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ΧΟΛ πρόβλημα Καλημέρα είχα συμβόλαιο το οποιο έληξε OKT 2014 με την ΧΟΛ. μου είχαν υποσχεθεί ένα πακέτο καλο το οποιο δεν ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ποτε έως τώρα ακόμα περιμένω. Τους κάλεσα ξανά πριν μερικούς μήνες τίποτα...κάλεσα σήμερα, το βλέπουν ότι μου προτάθηκε πακέτο και τόσους μήνες πληρώνω παραπάνω χρήματα. τώρα είμαι χωρίς δέσμευση αλλα χρωστάω 70 euro. 1- να φύγω χωρίς να πλερώσω? 2- να παραμείνω και να πλερώσω και να περιμένω πακέτο? αντί για 16 euro που υποσχέθηκαν πλήρωνο 24 euro τόσο καιρό μου χρωστάνε και χρήματα ακόμα 1.οχι γιατι θα παει μετα απο δικηγορικο γραφειο οτι χρωστας. 2.ειτε πληρωνεις σαν να μην εγινε τιποτα και μετα διακοπτεις ειτε μιλας μαζι τους και σου κανουν αναθεωρηση της χρεωσης τοσο καιρο ή στα πιστωνουν στον επομενο λογαριασμο. 3.ζητα 6 ή 9 Margin απο την hol να κερδισεις σε ταχυτητα. 4.αν εχεις zte πετατο και παρε καποιο αλλο τα 2 τελευταια off topic
KINGLUCAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 1.οχι γιατι θα παει μετα απο δικηγορικο γραφειο οτι χρωστας. 2.ειτε πληρωνεις σαν να μην εγινε τιποτα και μετα διακοπτεις ειτε μιλας μαζι τους και σου κανουν αναθεωρηση της χρεωσης τοσο καιρο ή στα πιστωνουν στον επομενο λογαριασμο. 3.ζητα 6 ή 9 Margin απο την hol να κερδισεις σε ταχυτητα. 4.αν εχεις zte πετατο και παρε καποιο αλλο τα 2 τελευταια off topic Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 13337 814 0 0 OK με κάλεσαν- και θα κοιτάξουν μήπως πάρο πιστωτικό. Εάν δεν πάρο θα την κάνω εξάλλου δεν έχουμε συμβόλαιο πως ζητάω 6? 9? επίσης που θα βρω άλλο modem? μου κάναν προσφορα στα 16 euro όπως είχαμε πει απλά ADSL και τηλ Mode: ADSL_2plus Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0 Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 109 120 Attenuation (0.1 dB): 285 105 Output Power (0.1 dBm): 120 126 Attainable Rate (Kbps): 16352 912 Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps):
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 1.οχι γιατι θα παει μετα απο δικηγορικο γραφειο οτι χρωστας. 2.ειτε πληρωνεις σαν να μην εγινε τιποτα και μετα διακοπτεις ειτε μιλας μαζι τους και σου κανουν αναθεωρηση της χρεωσης τοσο καιρο ή στα πιστωνουν στον επομενο λογαριασμο. 3.ζητα 6 ή 9 Margin απο την hol να κερδισεις σε ταχυτητα. 4.αν εχεις zte πετατο και παρε καποιο αλλο τα 2 τελευταια off topic Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 13337 814 0 0 OK με κάλεσαν- και θα κοιτάξουν μήπως πάρο πιστωτικό. Εάν δεν πάρο θα την κάνω εξάλλου δεν έχουμε συμβόλαιο πως ζητάω 6? 9? επίσης που θα βρω άλλο modem? μου κάναν προσφορα στα 16 euro όπως είχαμε πει απλά ADSL και τηλ Mode: ADSL_2plus Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0 Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 109 120 Attenuation (0.1 dB): 285 105 Output Power (0.1 dBm): 120 126 Attainable Rate (Kbps): 16352 912 Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): τους παιρνεις τηλεφωνο και ζητας 6 margin για να πιασεις το μεγιστο της ταχυτητας.θα σου πουν την κλασσικη καραμελα οτι θα εχεις απσυνδεσεις κτλ.πεστους να σου βαλουν 6 και αμα εχεις προβλημα θα τους καλεσεις να το κανουν 9.αλλιως ζητας 9 και αμα εισαι σταθερος τους καλεις και ζητας 6 .βλεπουν οτι επαιζες οκ στο 9 και στο πανε 6.αλλο modem αγοραζεις εκτος αν περισσευει κανενα απο καποιο φιλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα