Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

signature.png

Είναι gift, επομένως θα πρέπει να γίνει δεκτό το friend request για να σας μεταβιβάσω το παιχνίδι.

Για 24 ώρες. Καλή τύχη.

Kληρώθηκε ο Lyricaldemon, το δώρο στάλθηκε. Καλό παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νικητής ο φίλος doc, έστειλα τα κλειδιά με PM.

Υπάρχει επίσης κωδικός GOG για το Divine Divinity.

Με την ίδια διαδικασία όπως παραπάνω, στείλτε συμμετοχές με PM μέχρι 10/12 στις 22.00.

Νικητής ο φίλος Στεφανος123, έστειλα το κλειδί με PM.

• Like 1

Medieval II: Total War Collection, Viking: Battle for Asgard, & Shogun: Total War Collection Steam Key

ZQB7B-EV0DJ-8XW3P

Ε οχι ρε φίλε!! Νιντζα σε τετοια παιχνιδια χωρίς ενα ευχαριστώ?!?!

Πολυ νιντζα ομως!!!δε μπορουμε να βλεπουμε ποιος τα "κλεβει"?

εγώ εχω την εντυπωση πλέον οτι δεν ειναι άτομα, αλλά προγράμματα-spiders που τα "χτυπάνε".. Διότι μιλάμε για δευτερόλεπτα μετα σε κάποιες περιπτώσεις.. Οπότε ρε παιδια, καντε απλώς μια κληρωσούλα. Αν οχι απαραιτητα στο steamgifts τουλάχιστον με τον τρόπο που το έκανε ο Despotas..

• Like 2

εγώ εχω την εντυπωση πλέον οτι δεν ειναι άτομα, αλλά προγράμματα-spiders που τα "χτυπάνε".. Διότι μιλάμε για δευτερόλεπτα μετα σε κάποιες περιπτώσεις.. Οπότε ρε παιδια, καντε απλώς μια κληρωσούλα. Αν οχι απαραιτητα στο steamgifts τουλάχιστον με τον τρόπο που το έκανε ο Despotas..

Θα προτιμουσα κληρωση!και την τετραγωνικη ριζα του -0 στο τετραγωνο να βαλεις παλι θα το βρουν! :D

• Like 1

Θα προτιμουσα κληρωση!και την τετραγωνικη ριζα του -0 στο τετραγωνο να βαλεις παλι θα το βρουν! :D

To μηδέν δεν παίρνει πρόσημο και η ρίζα του είναι 0. Στείλτε μου το κλειδί με ΠΜ.

• Like 4

• Super Moderators

To έχουμε ξαναπεί, είναι εξαιρετικά επίφοβος τρόπος η δημοσίευση κλειδιού (έστω και σε spoiler) χωρίς να κωδικοποιούνται ένα-δύο ψηφία.

Δεν αποκλείται να πάρει το κλειδί κάποιο μέλος που απλά παρέλειψε (ή δεν αισθάνεται την ανάγκη) να πει ένα ευχαριστώ, όμως συνηθέστατα υπεύθυνο είναι κάποιο script που "σκουπίζει" για κλειδιά.

Γι' αυτό, προστατέψτε την προσφορά που θέλετε να κάνετε στα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Υπάρχουν απλοί και ανέξοδοι τρόποι.

• Like 7

Ένα giveway από εμένα, για όσους έχασαν το δωρεάν Worms από την team 17.

:shock: :shock: :shock: ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ WORMS, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΛΑ WORMS, ΟΧΙ ΤΟ RELOADED :shock: :shock: :shock:

Για κάποιο λόγο δε μου το εμφάνιζε στη λίστα όταν έφτιαξα το giveway. Συμβιβάστηκα με ό,τι βρήκα. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε :)

signature.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...