Ntemian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Operation Flashpoint:Dragon Rising Ευχαριστώ για το παιχνίδι WizNick
WizNick Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Νικητες : Overlord : trayban Overlord: Raising Hell : Δεν ειχε συμμετοχες, θα το στειλω στον νικητη του main game, trayban. Overlord 2 : ditsikts Operation Flashpoint:Red River : kram1989 Operation Flashpoint:Dragon Rising : ntemian Grid : DurantGGrid 2 : DurantG Costume Quest : hurin848 3
LosPoulos93 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Νικητες : Overlord : trayban Overlord: Raising Hell : Δεν ειχε συμμετοχες, θα το στειλω στον νικητη του main game, trayban. Overlord 2 : ditsikts Operation Flashpoint:Red River : kram1989 Operation Flashpoint:Dragon Rising : ntemian Grid : DurantG Grid 2 : DurantG Costume Quest : hurin848 Σε αυτα τα δύο games μπήκα , κι κερδισα κι τα δυο τι να πω , ευχαριστώ !!!
kram Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Νικητες : Overlord : trayban Overlord: Raising Hell : Δεν ειχε συμμετοχες, θα το στειλω στον νικητη του main game, trayban. Overlord 2 : ditsikts Operation Flashpoint:Red River : kram1989 Operation Flashpoint:Dragon Rising : ntemian Grid : DurantG Grid 2 : DurantG Costume Quest : hurin848 ευχαριστω πολυ
hurin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Νικητες : Costume Quest : hurin848 Σε ευχαριστώ πολύ! Επειδή είμαι εκτός Αθηνών και δεν έχω pc, ξέρει κανείς αν γίνεται activate με άλλο τρόπο;
ditsikts Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Νικητες : ... Overlord 2 : ditsikts ... Ευχαριστώ!!!
ditsikts Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) έχω divine divinity κωδικό για το gog, ο πρώτος που θα κάνει pm το κερδίζει!!! (Ninja kills) Δόθηκε στον brandtobrand Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από ditsikts
Despotas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δίνω κωδικούς Steam για αυτή τη συλλογή Commandos: https://www.humblebundle.com/store/p/commandoscollection_storefront Κάθε παιχνίδι έχει ξεχωριστό κωδικό αλλά ο νικητής τα παίρνει όλα (4 παιχνίδια-κωδικοί σύνολο). Παρακαλώ στείλτε PM με τη συμμετοχή σας μέχρι 8/12 στις 22.00. Θα κάνω τη κλήρωση λίγο μετά και θα στείλω τα κλειδιά με PM. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από Despotas 6
iceman33221 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) δν ξερω εαν μπορει καποιος να το παρει αλλα βρηκα οτι εχω ενα κλειδι για ενα παιχνιδι το Burgers :8VW9V-LWAQM-M6JHL ΒLood of Old : FKDPF-REQ95-M9YHA Realms Of The Haunting : MQZJ2-2ZAK8-DVTWG ελπιζω να μπορειτε γιατι εγω σιγουρα δν μπορω γιατι το εχω ειδη. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2015 από iceman33221 1
Despotas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Νικητής ο φίλος doc, έστειλα τα κλειδιά με PM. Υπάρχει επίσης κωδικός GOG για το Divine Divinity. Με την ίδια διαδικασία όπως παραπάνω, στείλτε συμμετοχές με PM μέχρι 10/12 στις 22.00. 4
k_dinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 δν ξερω εαν μπορει καποιος να το παρει αλλα βρηκα οτι εχω ενα κλειδι για ενα παιχνιδι το Burgers :8VW9V-LWAQM-M6JHL ΒLood of Old : FKDPF-REQ95-M9YHA Realms Of The Haunting : MQZJ2-2ZAK8-DVTWG ελπιζω να μπορειτε γιατι εγω σιγουρα δν μπορω γιατι το εχω ειδη. Ωραίος, αλλά τα πρόλαβε άλλος πιο γρήγορος. Τόσο γρήγορος που δεν έγραψε ούτε ένα ευχαριστώ 1
doc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Νικητής ο φίλος doc, έστειλα τα κλειδιά με PM. Υπάρχει επίσης κωδικός GOG για το Divine Divinity. Με την ίδια διαδικασία όπως παραπάνω, στείλτε συμμετοχές με PM μέχρι 10/12 στις 22.00. Eυχαριστώ για τα games!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Είναι gift, επομένως θα πρέπει να γίνει δεκτό το friend request για να σας μεταβιβάσω το παιχνίδι. Για 24 ώρες. Καλή τύχη. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα