chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οποιος θέλει κλειδιά για journey down 1 και 2 ας μου στείλει pm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Οποιος θέλει κλειδιά για journey down 1 και 2 ας μου στείλει pm Σ΄ευχαριστώ ... Εξαιρετικό δώρο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 invite only lvl 0 νικητής tragikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Galagan's Island: Reprymian Rising: ?FF6J-GG2R3-BR6TY ? = 3^2 Sumo Revise: FFYPW-???LF-QYB3I??? = 2*3*7 +300 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asderis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω παρα πολυ για το Galagans φιλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JokeR8Greece Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον φίλο thomason993 για το Sumo Revise! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Για μία ημέρα. Καλή τύχη. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος,αλλα ηθελα να μαθω με ποιον τροπο το steamgifts υπολογιζει την αξια ενος λογαριασμου steam?Ρωταω γτ εχω 53 παιχνιδια και για να αγοραστουν χρειαζονται τουλαχιστον 120 ευρω και μου λεει οτι η αξια του λογαριασμου ειναι 69$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν τα παιχνίδια έχουν μπει σε bundle υπολογίζονται στο 15% της αξίας τους http://www.steamgifts.com/discussion/RqwrY/contributor-levels Εδώ η λίστα με τα συγκεκριμένα παιχνίδια http://www.steamgifts.com/bundle-games 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν τα παιχνίδια έχουν μπει σε bundle υπολογίζονται στο 15% της αξίας τους http://www.steamgifts.com/discussion/RqwrY/contributor-levels Εδώ η λίστα με τα συγκεκριμένα παιχνίδια http://www.steamgifts.com/bundle-games Και να φανταστω τα giveaways απο indie δεν μετρανε καν στον υπολογισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Και να φανταστω τα giveaways απο indie δεν μετρανε καν στον υπολογισμο? Ολα τα παιχνίδια από massive giveaways δεν υπολογίζονται καθόλου νομίζω. Λίστα με αποκλεισμένα παιχνίδια υπάρχει εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Και να φανταστω τα giveaways απο indie δεν μετρανε καν στον υπολογισμο? Oπως να 'νε τα μετραει ,εμενα οταν μου επιβεβαίωσε οτι αξιζουν 100Ε στην πραγματικοτητα δεν ειχα δωσει ουτε 20Ε, μπαινε καθε μερα και κάποια στιγμή θα τα λογαριάσει σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Για μία ημέρα. Καλή τύχη. Κληρώθηκε ο stratigos24, το κλειδί στάλθηκε μέσω του SG. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ Snoob! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται steam key για το Super Distro, όποιος θέλει στέλνει Pm EDIT Δώθηκε στον Στεφανος123 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από bad_freddy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα