dNt^ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τραίνο v2. You do not have permission to view this giveaway, since you're not a member of the required Steam groups. I'm a sad potato now Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 http://steamcommunity.com/groups/insomniacsgr Είναι και level 1 τα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Τραίνο v2. ZlyOrg (νομίζω είναι άκυρος, πολωνία δείχνει το Steam profile και είναι μέλος σε 1000 group, αλλά τι να κάνω, sorry guys) Jasonev teoskyr Drowzee GamerdaXtremz (επίσης άκυρος απο Puerto Rico) bclogerfo (επίσης άκυρος απο Βραζιλία) Drowzee Τα δώρα στάλθηκαν, περιμένω feedback. Kαλό είναι να καθαριστεί η ομάδα στο Steam επειγόντως! Είναι κρίμα να πάνε όπου να 'ναι τα δώρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Kωδικός για Terablaster: RGRJM-3A??I-XAVQZ?? = 31+55 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JokeR8Greece Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Kωδικός για Terablaster: RGRJM-3A??I-XAVQZ ?? = 31+55 Ευχαριστώ πολύ φίλε!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 invite only lvl 0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Talisman: Prologue key που θα λήξει σε 2 μέρες αν δεν ενεργοποιηθει, ας το πάρει κάποιος. I9NQD-FPEL6-WHTMZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Για όποιον δεν πρόλαβε : - Zero Reflex 0380P-MBWLB-36GQH - Terablaster 2J6EI-YGGNX-T97MQ 2J6EI-YGGNX-T97MQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wargasm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλημέρα!Πως δουλευει ολο αυτό με τα λινκς των παιχνιδιων εδώ??Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Talisman: Prologue (λήγει σε 2 μέρες. οπότε ας τον χρησιμοποιήσει κάποιος όσο ακόμα δουλεύει): MWJB8-YWI95-??Z09?? = 2*13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλημέρα! Πως δουλευει ολο αυτό με τα λινκς των παιχνιδιων εδώ?? Ευχαριστω. συνδέεσαι με το steam σου στο http://www.steamgifts.com/ βάζεις το προφιλ και το inventory του steam σε public,ώστε να μπορεί να διαβάσει το site..και αν τα παιχνίδια που χεις στο library σου κοστίζουν 100€+ τότε μπορείς να μπεις στο site.. Όταν είσαι γραμμένος στο site,ψάχνεις ότι παιχνίδι θες,πχ μπορείς να επιλέξεις το wishlist σου από αριστερά και να δεις αν τα παιχνίδια που έχεις εκεί,τα δίνει κάποιος.. Άπαξ και διαλέξεις το παιχνίδι που θέλεις να μπεις στην κλήρωση,σου ξοδεύει κάποιους πόντους,ανάλογα πόσο κάνει το παιχνίδι(όχι απόλυτο αυτό),οι πόντοι που έχεις στην διάθεση σου είναι 300,και ανάλογα στις κληρωτίδες που μπένεις,στους αφαιρεί. Αυτοί οι πόντοι αναπληρώνοντε με διάφορους ρυθμούς μέσα στην μέρα,ανάλογα το lvl που έχεις στο site. Για να πάρεις πόντους και να ανέβεις lvl,πρέπει να κάνεις ο ίδιος GA(giveaways),και κερδίζεις ποντους για το καθένα,ανάλογα πόσο ακριβό είναι το παιχνίδι..Πχ εγω είμαι 5.5lvl με μόλις 485€ δωρεα,που είναι 40παιχνίδια,άλλος μπορεί να είναι διαφορετικά γιατί να βάζει μόνο games από bundles,αυτά χάνουν την αγοραστική τους αξία εκεί μέσα,οπότε αν ένα παιχνίδι το steam το πουλάει 20€ και έχει μπει στο humble bundle πχ,αυτό δε θα σου δώσει τους πόντους που θα σου έδινε αν ποτέ δεν έχει μπει σε κάποιο bundle,αλλά πιο κάτω. Το lvl σου εξασφαλίζει συμμετοχή σε GAs που χρειάζονται κάποιο lvl,πχ κάποια θέλουν lvl9,3,1 κτλ,και εννοείται όσο πιο μεγάλο lvl είναι το GA τόσο πιο λίγες οι συμμετοχές,άρα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις κάποιο παιχνίδι. Πχ αν δεις εγώ στα GiveAways μου δεν βάζω περιορισμό για τα lvl γιατί χύμα ο κάθενας είναι δω και δεν έχει νόημα να τα κλειδώσω,μόνο με invite βάζω,που σημαίνει πρέπει να χει το link. Το παιχνίδι αν το κερδίσεις,δε μπορείς να το βάλεις σε άλλο ga,ούτε να το δώσεις σε κάποιον φίλο σου.Γιατι αν πχ κέρδισες το fallout4 και πας και το πουλήσεις,το δώσεις ή ότιδήποτε το κάνεις και δεν γίνει redeem στο account σου,την επόμενη φορά που θα σε σκανάρει το site(και όχι δεν υπάρχει περίπτωση να το παρακάμψεις αυτό) και δει ότι δεν το έχεις βάλει,τρως ποινή,που φτάνει μέχρι και το ban από το site,με το report που θα σε κάνει ο τύπος που κάνει το κάθε GA. Ελπίζω να σε κάλυψα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looneygeorge Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Νιντζα! ΝΙντζα παντουυυ!!! :ph34r: Πειτε και ενα ευχαριστω ρε παιδια να ξερουμε τουλάχιστον οτι το πήρατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wargasm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 xtrmsnpr, on 10 Nov 2015 - 3:21 PM, said: συνδέεσαι με το steam σου στο http://www.steamgifts.com/ βάζεις το προφιλ και το inventory του steam σε public,ώστε να μπορεί να διαβάσει το site..και αν τα παιχνίδια που χεις στο library σου κοστίζουν 100€+ τότε μπορείς να μπεις στο site.. Όταν είσαι γραμμένος στο site,ψάχνεις ότι παιχνίδι θες,πχ μπορείς να επιλέξεις το wishlist σου από αριστερά και να δεις αν τα παιχνίδια που έχεις εκεί,τα δίνει κάποιος.. Άπαξ και διαλέξεις το παιχνίδι που θέλεις να μπεις στην κλήρωση,σου ξοδεύει κάποιους πόντους,ανάλογα πόσο κάνει το παιχνίδι(όχι απόλυτο αυτό),οι πόντοι που έχεις στην διάθεση σου είναι 300,και ανάλογα στις κληρωτίδες που μπένεις,στους αφαιρεί. Αυτοί οι πόντοι αναπληρώνοντε με διάφορους ρυθμούς μέσα στην μέρα,ανάλογα το lvl που έχεις στο site. Για να πάρεις πόντους και να ανέβεις lvl,πρέπει να κάνεις ο ίδιος GA(giveaways),και κερδίζεις ποντους για το καθένα,ανάλογα πόσο ακριβό είναι το παιχνίδι..Πχ εγω είμαι 5.5lvl με μόλις 485€ δωρεα,που είναι 40παιχνίδια,άλλος μπορεί να είναι διαφορετικά γιατί να βάζει μόνο games από bundles,αυτά χάνουν την αγοραστική τους αξία εκεί μέσα,οπότε αν ένα παιχνίδι το steam το πουλάει 20€ και έχει μπει στο humble bundle πχ,αυτό δε θα σου δώσει τους πόντους που θα σου έδινε αν ποτέ δεν έχει μπει σε κάποιο bundle,αλλά πιο κάτω. Το lvl σου εξασφαλίζει συμμετοχή σε GAs που χρειάζονται κάποιο lvl,πχ κάποια θέλουν lvl9,3,1 κτλ,και εννοείται όσο πιο μεγάλο lvl είναι το GA τόσο πιο λίγες οι συμμετοχές,άρα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις κάποιο παιχνίδι. Πχ αν δεις εγώ στα GiveAways μου δεν βάζω περιορισμό για τα lvl γιατί χύμα ο κάθενας είναι δω και δεν έχει νόημα να τα κλειδώσω,μόνο με invite βάζω,που σημαίνει πρέπει να χει το link. Το παιχνίδι αν το κερδίσεις,δε μπορείς να το βάλεις σε άλλο ga,ούτε να το δώσεις σε κάποιον φίλο σου.Γιατι αν πχ κέρδισες το fallout4 και πας και το πουλήσεις,το δώσεις ή ότιδήποτε το κάνεις και δεν γίνει redeem στο account σου,την επόμενη φορά που θα σε σκανάρει το site(και όχι δεν υπάρχει περίπτωση να το παρακάμψεις αυτό) και δει ότι δεν το έχεις βάλει,τρως ποινή,που φτάνει μέχρι και το ban από το site,με το report που θα σε κάνει ο τύπος που κάνει το κάθε GA. Ελπίζω να σε κάλυψα. Απολυτα! Εκανα τα βηματα όπως ειπες και όλα πηγαν μια χαρα! Giveaways δε ξερω πως θα κανω, γιατι παντα πληρωνω για να ερθουν παιχνίδια στα χερια μου για να παιξω, οποτε βλεπω να ανεβαζω λεβελ παααρα πολύ αργα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Νιντζα! ΝΙντζα παντουυυ!!! :ph34r: Πειτε και ενα ευχαριστω ρε παιδια να ξερουμε τουλάχιστον οτι το πήρατε! Δεν είναι βέβαιο ότι τους κωδικούς τους πήραν έστω χρήστες ή περαστικοί, μπορεί να τους τσίμπησε και κάποιο bot που κάνει αυτή τη δουλειά. Γι' αυτό και λέμε, αν βάζετε κωδικούς, κάντε το με ένα μικρό "γρίφο" ώστε τουλάχιστον να πάει σε άνθρωπο και όχι σε script. Από εκεί και πέρα, όταν χαρίζει κάποιος ένα κλειδί παιχνιδιού, αυτός αποφασίζει τους όρους, οπότε πέρα από τη συμβουλή δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ούτε οι τρόποι μαθαίνονται με το ζόρι, να λέμε ένα ευχαριστώ όταν παίρνουμε κάτι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Απολυτα! Εκανα τα βηματα όπως ειπες και όλα πηγαν μια χαρα! Giveaways δε ξερω πως θα κανω, γιατι παντα πληρωνω για να ερθουν παιχνίδια στα χερια μου για να παιξω, οποτε βλεπω να ανεβαζω λεβελ παααρα πολύ αργα... Πολλά από τα παιχνίδια που μπαίνουν εδώ είναι από bundles ή από δωρεάν giveaways σελίδων όπως το Indiegala. Οπότε αν αγοράσεις κάποιο bundle με ορισμένα παιχνίδια που σου είναι αδιάφορα ή τα έχεις ήδη, μπορείς να βάλεις τους κώδικες σε giveaway εδώ. Νομίζω αν κάνεις ένα αποκτάς το πρώτο level, που είναι το ελάχιστο ενδεικτικό ότι συνεισφέρεις και εσύ με κάποιο τρόπο. Καλώς ήρθες και καλές κληρώσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα