Brandtobrand Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billy177 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ...F5Q2-9CH32-5D2W... D................................X Nosferatu: The Wrath of Malachi για όποιον δεν το πήρε δωρεάν από το site της Razor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ...F5Q2-9CH32-5D2W... D................................X Nosferatu: The Wrath of Malachi για όποιον δεν το πήρε δωρεάν από το site της Razor Να ευχαριστησω καθως ενεργοποιησα τον κωδικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι κάποιος που δε πρόλαβε το giveaway του Anoxemia τις προάλλες έχω ακόμα έναν κωδικό 5AQC?-6V89A-6P9TM ?=Πράκτωρ 00? Όχι ο ΘΒ, ο άλλος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι κάποιος που δε πρόλαβε το giveaway του Anoxemia τις προάλλες έχω ακόμα έναν κωδικό 5AQC?-6V89A-6P9TM ?=Πράκτωρ 00? Όχι ο ΘΒ, ο άλλος.. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 IFIJY-0ZJQ6-5WIL4 Το: Nosferatu: The Wrath of Malachi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Cognition: An Erica Reed Thriller - Season One + OST Vol 1 από το Chills & Thrills bundle του IndieGala. Μέχρι Παρασκευή βράδυ. Αυτό πηγαίνει στον kyriakidis (teoskyr). Το κλειδί στάλθηκε από το SteamGifts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Stealth Bastard Deluxe από Humble Weekly Bundle: Play and Create with GameMaker! Για μια μέρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για το παιχνίδι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Να ευχαριστήσω για το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για το παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Λίγο offtopic αλλά μήπως ξέρετε τι παίζει? Προσπαθώ εδώ και πόσο καιρό να κάνω register και πάντα μου λέει ότι έχω 99.92$ αξία παιχνιδιών. Παρόλο που έχω προσθέσει αρκετά παιχνίδια σε αυτό το διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Λίγο offtopic αλλά μήπως ξέρετε τι παίζει? Προσπαθώ εδώ και πόσο καιρό να κάνω register και πάντα μου λέει ότι έχω 99.92$ αξία παιχνιδιών. Παρόλο που έχω προσθέσει αρκετά παιχνίδια σε αυτό το διάστημα. Οι αξίες των παιχνιδιών που υπολογίζει το steamgifts δεν είναι 1:1 των κανονικών αξιών που έχουν τα παιχνίδια στο steam λόγο οτι έχουν μπει σε bundle/giveaway, το καλό είναι οτι θες ακόμα πολύ λίγο για το όριο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα