doc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έπειδη το έχω ξανά όποιος το δεν το έχει ας το πάρει Overcast Walden and the Werewolf VF4C0-0DJAK-QHV3T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έπειδη το έχω ξανά όποιος το δεν το έχει ας το πάρει Overcast Walden and the Werewolf VF4C0-0DJAK-QHV3T Ευχαριστώ, το πήρα πριν απο λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Να προευχαριστήσω τον jason 93!Αναμένω στο ακουστικό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TikoChef Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Nικητής ο gfxania. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από Dreyar 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έλα άλλο ένα. http://www.steamgifts.com/user/billymoonΤο κέρδισε ο/η Billymoon/billy accept το friend request η να τσεκάρει τα mail του/της Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2015 από DaywalkerxD 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα ινσομνια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ Vizo! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ Vizo! Καλό παιχνίδι Tmark, τσέκαρε τα mail σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα επειδη μολις εχθες εκανα λογαριασμο στο steam για τα παιχνιδια που προσφερονται εδω απο εσας πρεπει η αξια του λογαριασμου μου να ειναι τουλαχιστον 100 ευρω? Και αν ναι υπαρχει τροπος να παρακαμφει αυτη η δεσμευση? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι κ Οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα επειδη μολις εχθες εκανα λογαριασμο στο steam για τα παιχνιδια που προσφερονται εδω απο εσας πρεπει η αξια του λογαριασμου μου να ειναι τουλαχιστον 100 ευρω? Και αν ναι υπαρχει τροπος να παρακαμφει αυτη η δεσμευση? Ευχαριστω δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψεις 100€ αλλά τα παιχνίδια που θα αγοράσεις πρέπει να έχουν συνολική αξία 100€. Τι εννοώ, εγώ από ένα site το οποίο πουλάει κλειδιά για το steam με 20€ αγόρασα ένα πακέτο που είχε και όταν το ενεργοποίησα και έπειτα μπήκα στο steamgifts μου εμφάνισε πως έκανα αγορά 300+€, οπότε όλα κομπλέ, από τότε το χρησιμοποιώ κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Cognition: An Erica Reed Thriller - Season One + OST Vol 1 από το Chills & Thrills bundle του IndieGala. Μέχρι Παρασκευή βράδυ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Πολύ δυνατό adventure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα