pigeon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Τα 2 rhiannon πάνε στους e30eX και Phyxion, μάλλον εκτός insomnia. Οι προηγούμενοι παρέλαβαν όλοι εκτός του steliosAa που δεν ξέρω ποιος user είναι εδώ. Εχει κερδίσει το Desolate Hope, άγνωστο αν έφτασε το email με το κλειδί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Νικητης ο ntemian 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ και απο εδώ για το δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Θα σταλούν με pm στους νικητές στο λογαριασμό τους στο insomnia. Το The Detail είναι μόνο για το 1ο επεισόδιο (Episode 1 - Where the Dead Lie) Το Broken Sword 1: Director's Cut το κέρδισε ο djal21 που πρέπει να είναι ο @al21 Το The Detail (Episode One) πάει στον nvourva που πρέπει να είναι ο @angmar. Επιβεβαιώστε για να στείλω τα gifts μέσω pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 ^^ nvourva = angmar (#101 , #103) Edit: αα ωραία και ο SteliosAa είναι ο pc_master_ , έχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Damn I'm on a roll! Το Broken Sword 1: Director's Cut το κέρδισε ο djal21 που πρέπει να είναι ο @al21 Το The Detail (Episode One) πάει στον nvourva που πρέπει να είναι ο @angmar. Επιβεβαιώστε για να στείλω τα gifts μέσω pm. Ναι, εγώ είμαι ο nvourva. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 επειδή καιρό είχαμε να τα πούμε,ορίστε για το υπόλοιπο ΣΚ το είχα τάξει invite only lvl 0 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Παιδιά είμαι τελείως άσχετος από τη διαδικασία αλλά κατάφερα να αφήσω ένα σχόλιο στο παραπάνω giveaway, μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Και εγώ άσχετος είμαι αλλά απο ότι βλέπω φαίνεσαι στη λίστα των entries άρα πρέπει να είσαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 κερδισα σε ενα giveaway το DLC για europa euniversalis guns and steel, και δεν μπορω να το ενεργοποιησω στο steam γιατι λεει μονο για Ρωσια και κατι αλλες χωρες. Οποιος το θελει ας στειλει pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Και εγώ άσχετος είμαι αλλά απο ότι βλέπω φαίνεσαι στη λίστα των entries άρα πρέπει να είσαι ΟΚ. Παιδιά είμαι τελείως άσχετος από τη διαδικασία αλλά κατάφερα να αφήσω ένα σχόλιο στο παραπάνω giveaway, μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω? ναι έχετε μπει και οι 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ξεκινάμε με έναν κατάλογο adventure games. Κλειδιά για το Steam, λογικά θα τα παραλάβει ο τυχερός της κλήρωσης αυτόματα από το σύστημα. Πρώτο, το Amerzone: The Explorer's Legacy. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ένα μικρό γκιβαγουει ανοιχτό για όλους. Τους ινσομνιακς Ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Το Broken Sword 2 πάει στον Liquidsnake, σου έστειλα το humble gift link με π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 επειδή καιρό είχαμε να τα πούμε,ορίστε για το υπόλοιπο ΣΚ το είχα τάξει invite only lvl 0 ο νικητής BlackHeartGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα