Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

signature.png

πάει στον φίλο Hapkowa (μάλλον δεν είναι από τα λημέρια μας)

signature.png

πάει στο φίλο Ntemian

Καλή διασκέδαση και καλές διακοπές

PS.: Παρακαλώ μην ξεχάσετε το feedback.

Δημοσ.

signature.png

Ευχαριστώ για το παιχνίδι αλλά ο κωδικός που έβαλες μου λέει οτι είναι απο το Tropiko 4 Retail.Όταν μπορέσεις κοιταξέ το λιγάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για το παιχνίδι αλλά ο κωδικός που έβαλες μου λέει οτι είναι απο το Tropiko 4 Retail.Όταν μπορέσεις κοιταξέ το λιγάκι.

Sorry για το λάθος. Διευθετήθηκε με το σωστό κλειδί.

Δημοσ.

Εγινε reroll σε αυτο το ga

signature.png

Επειδη ο νικητης δν εκανε την ενεργοποιηση στον λογαριασμο του παρ'ολο που ειχε πατησει receive αλλα στα παιχνιδια του δν φαινοταν,το ζητησα.Ο καινουργιος νικητης ειναι ο http://www.steamgifts.com/user/on3st4b83 αν μπορεις κανε accept to friend request να μιλησουμε.

Δημοσ.

μου ηρθε αυτό το κουπονακι...

οποιος το θελει ας στειλει inbox να τα πουμε.

90% off Containment: The Zombie Puzzler

Ευχαριστώ για το κουπόνι. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μέχρι αύριο το απόγευμα.

Το Al Emmo and the Lost Dutchman's Mine είναι adventure game, point and click, από Himalaya Studios  (οι οποίοι έχουν δώσει και τα fan remakes των King's Quest  1, 2 και 3, και του QFTG 2, και έχουν στα σκαριά το kickstarted Mage's Initiation). Το συγκεκριμένο σίγουρα δεν πρόκειται για την καλύτερη δουλειά τους, αλλά ίσως αρέσει σε κάποιους adventure game fans. 

signature.png

• Like 2
Δημοσ.

Μεσω του http://www.steamgifts.com/.Κανεις login μεσω του steam και απο εκει κ περα κανεις click στο banner σαν αυτο απο κατω και πατας enter giveaway. Προυποθεση για να σε δεχτει το steamgifts ειναι να εχεις παιχνιδια πανω απο $100 στον λογαριασμο σου χωρις τα παιχνιδια που εχουν δωθει κατα καιρους δωρεαν ή σε bundle τα οποια δεν τα μετραει

signature.png

Ειναι steam gift, ο νικητης ας με κανει add

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...