GabrielConnor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Από περιέργια εάν πας να ενεργοποιήσεις ένα κλείδι για παιχνίδι που έχεις ήδη (χωρίς να θυμάσαι ότι το έχεις ήδη ) και το steam σου πει ότι είναι ήδη στο account το κλειδί χάνεται ή μπορείς να το δώσεις σε κάποιον άλλο; Όχι δεν χάνεται το κλειδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Κι άλλη μία κόπια από μένα, ή GOTY Edition αυτή τη φορά! Για level 1 και πάλι. Νικητής ο SOADNICK!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Και πάμε άλλες δύο, έτσι για να έχουμε games μπας και βγάλουμε καθαρή αυτή την εβδομάδα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Αντε καλό μήνα να 'χουμε. Πακέτο 2 παιχνιδάκια, αμφότερα με κάρτες. Invite Only - L1+ Public - L2+ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ZONE2015 ΝΙΚΗΤΗΣ Ο billymoon Παρακαλώ, μην ξεχνάτε το feedback 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Αντε καλό μήνα να 'χουμε. Πακέτο 2 παιχνιδάκια, αμφότερα με κάρτες. Invite Only - L1+ Ευχαριστώ πολύ για το παιχνίδι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται για την πλατφόρμα του gog.com το Rise of the Triad (2013). Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν "Μου αρέσει" και αύριο απόγευμα (μάλλον) θα κάνω κλήρωση στο random.org δίνοντας αύξοντες αριθμούς ανάλογα με την στιγμή του "μαρεσει" , καλή τύχη Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2015 από vizolover 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Άσχετο, αλλά επειδή έχω και εγώ έναν κωδικό από GOG, έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει το Steam Giveaways και να βάλει εκεί το κλειδί? Νομίζω πως με αποστολή mail θα δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Άσχετο, αλλά επειδή έχω και εγώ έναν κωδικό από GOG, έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει το Steam Giveaways και να βάλει εκεί το κλειδί? Νομίζω πως με αποστολή mail θα δουλέψει. Σίγουρα θα δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να κάνει validate τα κλειδιά το SG. Το πρόβλημα είναι ότι ο νικητής δεν θα έχει ενεργοποιημένο το παινχίδι στο Steam κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ναι αλλά δε νομίζω πως μπορεί να το εξακριβώσει το SG, και αν δηλώσουμε εδώ με μεγάλα κόκκινα bolds πως το κλειδί είναι για GOG δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά δε νομίζω πως μπορεί να το εξακριβώσει το SG, και αν δηλώσουμε εδώ με μεγάλα κόκκινα bolds πως το κλειδί είναι για GOG δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω Νομίζω πως θα υπάρχει και να σου εξηγήσω τι λέω : Nαι μεν το παιχνίδι θα είναι για gog αλλά το S.G. έχει σκοπό να βάζεις μόνο παιχνίδι που ενεργοποιούνται από το steam σαφώς και δεν εξακριβώνεται αν ο κωδικός είναι για gog αλλά εξακριβώνεται αν ο Νικητής έχει ενεργοποίηση το παιχνίδι στο στεαμ, έτσι θα φαίνεται σε αυτόν ότι έχει πάρει το παιχνίδι από το sg και δεν το έχει ενεργοποίηση ...θα μπορούν να του κάνουν και report αν μπει σε giveaway για steam κωδικό στο ίδιο παιχνίδι! Τέλος το πιθανότερο είναι να το κάνει report στο steamgift ότι το κλειδί δεν είναι για steam και να σου αφαιρέσουν όλα το giveaway ή να πατήσει ότι δεν πήρε τον κωδικό που και σε αυτήν την περίπτωση είναι σαν να μην το έκανες. Υπόψιν δεν λέω τίποτα επειδή έχω κάτι προσωπικό σου λέω απλά τι λένε οι κανόνες , από εκεί και μετά δικό σου είναι ο κωδικός κάνε ότι θες. Edit στα Υπόψιν : Αυτοί που μπαίνουν κατά καιρούς στα giveaway που γίνονται εδώ να ξέρεις ότι δεν είναι όλα τα φανερά άτομα της κοινότητας ( με συμμετοχή! εδώ αλλά και άλλα άτομα από άλλα forum όπως και κάποια άλλα άτομα από το εξωτερικό που έχουν βρει την άκρη ( αν το κάνεις βάλτο σε spoiler μέσα καλύτερα). Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2015 από maxdore217 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις, αλλά να ξεκαθαρίσω πως πρόκειται για invite only εδώ. Αν μου κάνει κάποιος από το insomnia report επειδή έδωσα τζάμπα κλειδί για GOG και δεν το είδε τότε τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Το θέμα με την εξακρίβωση του activation όντως δεν το είχα σκεφτεί και δεν ξέρω κατά πόσο το activation ελέγχεται από το SG. Αν, όπως καταλαβαίνω, μετράει μόνο το feedback για το αν το έλαβε τότε με καλή πίστη δε βλέπω κάποιο πρόβλημα, το πολύ πολύ να φαίνεται σα να μην το έλαβε, Θα μάθουμε σύντομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Το μόνο πρόβλημα μπορεί να το έχει ο λαβών, εαν κάποιος (πχ κάποιος απ τον οποίο κερδίσει στο μέλλον κάποιο άλλο παιχνίδι κάνει μια ψακτικη και δει αν όντως κάνει redeem αυτά που κερδίζει) τραβηγμένο, αλλά συμβαίνει. 5 μέρες πάει το μπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billy177 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα