Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Man εφαγα ακυρο απο steam για το κλειδι

"Your recent Product code activation has been revoked due to a problem processing payment for this item. The games associated with this product code can no longer be played as a result. This could be due a problem with the payment methods you used to acquire this item from a third-party seller; or a problem with how the third-party seller acquired the Product code. Please contact the seller you acquired the Product code from for assistance."

Θα βρεθεί ή λύση μην σε απασχολεί αυτό ( αλλά πρώτο στείλε μου και κανένα pm εδώ ή μέσο steam , να το δω) ...λες να παίζω το κεφάλι μου και να δίνω προσωρινά κλειδιά Τεσπα για τους τύπους και την ιστορία :Μου Ακύρωσαν τους πρώτους κωδικούς από το budnle ( δοκίμασα να τους βάλω μετά την ακύρωση αλλά νόμιζα ότι αυτό θα ισχύει κανονικά γιατί ενεργοποιήθηκε πριν από αυτό! και ό λόγος είναι : επειδή λέne ότι τους αγόρασε 3ο άτομο από εμένα και μου έκαναν επιστροφή χρημάτων και μου ζήτησαν και συγνώμη και τα σχετικά  ...αλλά επειδή δεν παίζει αυτό το σενάριο και βέβαια τους  ξανά αγόρασα όλους, οπότε έχω άλλο key για εσένα !    :)

Την Παρασκευή (αύριο ) το απόγευμα θα είσαι οκ! και αυτό γιατί φεύγω για δουλειά και θα επιστρέψω αύριο .

Έτοιμος Comple !  FIXed το κλειδί .  

Επεξ/σία από maxdore217
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια καλησπερα!Απο το Humblebundle εχω Wildstar key(GnG)-company of heroes(Ntemian)

-medieval II(dreyar)-Smite Loki pack-world of tanks invite code-world of warships closed beta key! 

οποιο καλο παιδακι ενδιαφερεται 99 ευρω ολα!Πλακα κανω ας στειλει ενα Pm και ας ειναι λιγο ενεργος στο φορουμ!

Σε ευχαριστώ και απο εδω για το παιχνίδι φίλε μου

Παιδια καλησπερα!Απο το Humblebundle εχω Wildstar key(GnG)-company of heroes(Ntemian)

-medieval II(dreyar)-Smite Loki pack-world of tanks invite code-world of warships closed beta key! 

οποιο καλο παιδακι ενδιαφερεται 99 ευρω ολα!Πλακα κανω ας στειλει ενα Pm και ας ειναι λιγο ενεργος στο φορουμ!

Να είσαι καλά φιλαράκι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή τύχη παίδες, LVL 0.

To steel Storm περιλαμβάνει και τα dlc. 

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

By Snack pack 1 & 2.

Για όποιον δεν πρόλαβε το questrun το κλειδί -> KHA5E-R8E2X-3NVNP (DaywalkerxD)

Παρακαλώ όποιος το πάρει ας αφήσει ένα μήνυμα για να μην δοκιμάζουν οι άλλοι άδικα ;)

Επεξ/σία από Dreyar
  • Like 3

Το τσίμπησα το κλειδάκι φίλε!

Για όποιον δεν πρόλαβε το questrun το κλειδί -> KHA5E-R8E2X-3NVNP

Παρακαλώ όποιος το πάρει ας αφήσει ένα μήνυμα για να μην δοκιμάζουν οι άλλοι άδικα ;)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

signature.png

Expansion του age of empires 2 HD.Θέλει το αρχικό παιχνίδι για να μπει στο steam.Το έχω ανοιχτό για να το πάρει κάποιος γιατί εδω μέσα μπορεί να μην το είχε κανείς  :P LvL 1 acc required.

Επεξ/σία από DaywalkerxD
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...