Ntemian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ένα δώρο και απο εμένα,ελπίζω να μην εχω κάτι λάθος Νικητής είναι ο GreyGore,ελπίζω να ευχαριστηθείς το παιχνίδι. 1
Greygore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Νικητής είναι ο GreyGore,ελπίζω να ευχαριστηθείς το παιχνίδι. Ευχαριστώ για το δωράκι 1
zizu10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Από το επόμενο θα θέτω ως περιορισμό Contributor Level : 1 2
Greygore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ώς thank you για τους contributors του topic, απαιτεί Lv.1 account. Σε μορφή Humble Store gift, θα σταλεί στον νικητή μέσω email. Ώς thank you για τους "dedicated" contributors του topic, απαιτεί Lv.2 account. Free-for-all giveaways. Edit: Μόλις πρόσεξα πως έβαλα κατά λάθος (πολύ) πρωινή ώρα ως τέλος των giveaway, οπότε ενδέχεται οι νικητές να περιμένουν μερικές ώρες για την αποστολή των games/gifts . 12
Liquidsnake Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολύ Ευχαριστώ πολύ Ευχαριστώ και πάλι 2
zizu10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά, έχει μπει στο giveaway μου ένας τύπος από Φιλιππίνες.. Θα μπορούσε κάποιος mod να καθαρίσει το γκρουπάκι του steam από κάτι τέτοιους γιατί είναι κρίμα να χάνονται έτσι παιχνίδια από μέλη που δεν ανήκουν στην κοινότητα...?
vangelisb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ώς thank you για τους contributors του topic, απαιτεί Lv.1 account. Σε μορφή Humble Store gift, θα σταλεί στον νικητή μέσω email. Ώς thank you για τους "dedicated" contributors του topic, απαιτεί Lv.2 account. Free-for-all giveaways. Edit: Μόλις πρόσεξα πως έβαλα κατά λάθος (πολύ) πρωινή ώρα ως τέλος των giveaway, οπότε ενδέχεται οι νικητές να περιμένουν μερικές ώρες για την αποστολή των games/gifts . Ευχαριστω πολύ για το BlazBlue! Θα το ενργοποιησω κτλ οταν γυρισω σπιτι!
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Level 0 και τα δύο. Είναι gift links (γιατί ξεχάστηκα και πάτησα το λάθος κουμπί στο Humble Library). Από Humble Weekly Bundle: Adventures!! Θα σταλούν με pm στους νικητές στο λογαριασμό τους στο insomnia. Το The Detail είναι μόνο για το 1ο επεισόδιο (Episode 1 - Where the Dead Lie) Λήγουν αύριο απόγευμα. 2
propatzis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ας αρχισω κ εγω... πολυ μικρο αλλ το ειχα ξεχασμενο... 1
pigeon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 1000 ευχαριστώ στον Graygore για το Gauntlet !! όπως είπα και στο giveaway: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα