vizolover Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Στο Puzzle Dimension νικητής ο Drowzee, στα υπόλοιπα οι νικητές είναι εκτός insomnia. Drowzee θα βρεις το gift στο email σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drowzee Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ τον παραπάνω φίλο για το gift.Και με την σειρά μου παραθέτω 2 κλειδάκια από free giveaways που έχουν σταματήσει.Όποιος προλάβει ας το πει και ας είμαστε καλοπροαίρετοι σε όλων των ειδών τα giveaways στο thread Anomally Warzone Earth GD4FE-WZKKW-8BIJN Dead Bits 2NF2F-G3G06-ANKIA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Φίλε μου πως παίρνω μέρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 lvl0 Φίλε μου πως παίρνω μέρος? πρέπει να έχεις λογαριασμό εδώ : http://www.steamgifts.com/Για να φτιάξεις λογαριασμό στο steamgifts , πρέπει να έχεις steam account με τουλάχιστον 100 ευρό σε games. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 οκ φίλε μου το έκανα ,για να συμμετάσχω στον διαγωνισμό σου πρέπει να είμαι level 10 γιατί εγώ τώρα ξεκίνησα (level 0) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 lvl (level) 0 γράφει, όχι 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Για καποιο λογο το Polarity που ειχα κανει giveaway ενω το εστειλα στο μαιλ του searchengine/http://steamcommunity.com/id/35005741852υπαρχει ακομα στο inventory μου.Ο φιλος εχει πατησει οτι το πηρε/δεν κανει αποδοχη το αιτημα φιλιας μου.Να το κανω reroll? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Για καποιο λογο το Polarity που ειχα κανει giveaway ενω το εστειλα στο μαιλ του searchengine/http://steamcommunity.com/id/35005741852υπαρχει ακομα στο inventory μου.Ο φιλος εχει πατησει οτι το πηρε/δεν κανει αποδοχη το αιτημα φιλιας μου.Να το κανω reroll? Πάρτο πίσω πρώτα (δες εδώ). Εγώ πάντως θα τον έψαχνα μια φορά ακόμα, αν και δεν ωφελεί, απ'οτι ψυχανεμίζομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Να ευχαριστήσω για το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaywalkerxD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πάρτο πίσω πρώτα (δες εδώ). Εγώ πάντως θα τον έψαχνα μια φορά ακόμα, αν και δεν ωφελεί, απ'οτι ψυχανεμίζομαι. Ευχαριστώ μαν!Το ήξερα να το πάρω πίσω άλλα ευχαριστώ για την βοήθεια! Δεν θα ψάχνω ένα μήνα τον τύπο Ζήτησα reroll/new winner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the year editionargiris3Warhammer® 40,000™: Dawn of War® IILiquidsnak3Company of Heroes 2 - The Western Front ArmiessolidusgrΤα κλειδιά έχουν σταλει ( Steamgifts ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liquidsnake Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II Liquidsnak3 Τα κλειδιά έχουν σταλει ( Steamgifts ) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Να'σε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα