Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να αποχαιρετήσουμε τον Μάη,και να μπούμε στο καλοκαίρι,ένα GA που λήγει 31/5 παρέα με τα κοιμισμένα σκυλιά της Κίνας!

signature.png

ΠΡΟΣΟΧΗ,το παιχνίδι δεν ενεργοποιείται στην Γερμανία,όπως αναφέρει το STEAM,παρακαλώ μην μπείτε,αν βγει νικητής από εκεί,θα γίνει reroll.

invite only

lvl 0

ο νικητής: w1shmast3r

Δημοσ.

signature.png

Καλή τύχη το κλειδί θα το στείλω μετά στον Νικητή!

Άντε να πάμε και level 2 μετά από αυτό   :)

Εdit :  Με την ευκαιρία να πω ότι έχω δει πολλά άτομα που παίρνουν συμμετοχή εδώ αλλά τα δικά τους giveaways τα κάνουν open σε όλους.  Δεν ξέρω κάτι μου λέει ότι θα βάλω και εγώ μερικά άτομα black list σιγά-σιγά.

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Και κάποια ακόμα περισσευούμενα από το Humble Weekly Bundle: Adventures! 2. 

Το Syberia είναι γνωστό - ενδεχομένως πλέον το έχουν όλα τα μέλη. 

Το Stacking είναι αρκετά ενδιαφέρον, όμορφο και χιουμοριστικό παιχνίδι της Double Fine με ήρωες κούκλες-μπαμπούσκες.

Για το The Novelist δεν γνωρίζω πολλά - δεν το έχω παίξει ακόμα.  

Για λιγότερο από μια μέρα:

signature.png

signature.png

signature.png

• Like 7
Δημοσ.

Και πως παιρνω μερος στον διαγωνισμο?

Πρώτο post στην πρώτη σελίδα.

γρήγορη περίληψη

Πας στην σελίδα του steamgift ( κάνεις Sync το Account ) εδώ να ξέρεις ότι πρέπει να κοστίζει πάνω από 100$ o λογαριασμό σου , μετά απλά πατάς join στο giveaway ! ( αυτό είναι όλo B) )

Δημοσ.

Τέλος από εδώ 

url=http://www.steamgifts.com/giveaway/xJ4aa/company-of-heroes-complete-pack]signature.png[/url]

Νικητής   on3st4b83

Σου κάνω add στο steam να σου δώσω το κλειδί ( ζορίστηκα λίγο βέβαια με αυτό που είδα αλλά ελπίζω στο μέλλον να τα βάζεις εδώ τα giveaway που κάνεις B)

Δημοσ.

Τέλος από εδώ 

url=http://www.steamgifts.com/giveaway/xJ4aa/company-of-heroes-complete-pack]signature.png[/url]

Σου κάνω add στο steam να σου δώσω το κλειδί ( ζορίστηκα λίγο βέβαια με αυτό που είδα αλλά ελπίζω στο μέλλον να τα βάζεις εδώ τα giveaway που κάνεις B)

Ευχαριστώ πολύ!! received.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στο Jagged Alliance κληρώθηκε ο argiris3.

Στο Cannon Fodder 3, o Lyricaldemon.

Τα κλειδιά έχουν σταλεί μέσω του συστήματος.

• Like 1
Δημοσ.

το να δίνεται free κλειδιά παιδιά σαν giveaways είναι κάπως χαζό,αφού μπορεί ο καθένας να τα βρει στα sites που τα προσφέρουν!

Γιαυτό και το SG τα κλειδώνει και δεν μπορείς να τα βάλεις σε GA.

• Like 1
Δημοσ.

το να δίνεται free κλειδιά παιδιά σαν giveaways είναι κάπως χαζό,αφού μπορεί ο καθένας να τα βρει στα sites που τα προσφέρουν!

Γιαυτό και το SG τα κλειδώνει και δεν μπορείς να τα βάλεις σε GA.

Χαζό είναι αλλά αφού έτυχε να το έχω το κλειδί τι να κάνω;; Να μην το δώσω σε κάποιον που ίσως δεν είδε το άλλο θέμα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...