CyberMarco Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Χρήσιμο: Unofficial (and incomplete) list of banned games Νομίζω αυτό είναι το official με όλα τα bundled/free παιχνίδια. http://www.steamgifts.com/bundle-games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Η λίστα που έβαλα δεν έχει τα bundle games, έχει τα αποκλεισμένα λόγω μαζικής διάθεσης πχ. dead bits. Η λίστα με τα bundle games χρησιμεύει στον υπολογισμό της αξίας των προσφορών (contributor value) , για να ξέρουμε ποιά μετράνε full price και ποιά 15% της τιμής. Σχετικό calculator υπάρχει εδώ και υπολογίζει φυσικά μόνο τις τελειωμένες κληρώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EllhnasEll Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Άλλο ένα από εμένα τώρα που ζεστάθηκα Ευχαριστώ για το παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Με επιφύλαξη το Schar, το διευκρινίζω για να μην παρεξηγούμαστε αργότερα Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Συγχαρητήρια στον Damian που κέρδισε το Bastion, καλή διασκέδαση! Συνεχίζω με έναν ακόμα πολύ ωραίο indie title, Limbo, καλή επιτυχία σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για το game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ένα δώρο και απο εμένα,ελπίζω να μην εχω κάτι λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ευχαριστω πολυ τον jek για το symberia 2 ( πως κανουμε παραθεση ρε παιδια καποιο προηγουμενο ποστ ) ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ευχαριστω πολυ τον jek για το symberia 2 ( πως κανουμε παραθεση ρε παιδια καποιο προηγουμενο ποστ ) ? πας στο ποστ που θες και πατάς το κουμπί παράθεση (κάτω δεξιά του ποστ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 καλημέρα invite only lvl 0 ο νικητής djkostas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολύ τον Brandtobrand για το δώρο του (ClusterPuck 99) Στα δικά μου: το Epigenesis ο Farehike , το Real Warfare 1242 ο jurjee και το A.I.M.2 Clan Wars ο Sewaz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ρε παιδια καποιος Drowzee εβαλε το γκριντ2 και το κερδισα αλλα δεν υπαρχει κλειδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpompo13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Με την σειρά μου να ευχαριστήσω για το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Για level 1 χρήστες του SteamGifts (invite only). Είναι gift links από το Humble Jumble 2 - θα σταλούν μέσω pm στο λογαριασμό αυτών που θα κερδίσουν. Λήγουν την Τετάρτη το απόγευμα. Ευχαριστώ για τα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τα games.Με πρόλαβες. Μόλις γύρισα από τη δουλειά. Έχεις pm με τα gift urls. Για level 1 χρήστες του SteamGifts (invite only). Είναι gift links από το Humble Jumble 2 - θα σταλούν μέσω pm στο λογαριασμό αυτών που θα κερδίσουν. Λήγουν την Τετάρτη το απόγευμα. Και αυτό το κέρδισε ο SOADNICK. Στέλνω pm σε λίγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα