Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος αλεπουδιάρης ή ύπουλο botακι τα τσίμπησε. Ούτε ευχαριστώ δεν είπαν. Μην τα ρίχνετε έτσι χύμα βρε παιδιά, χάνονται άδικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

header.jpg?t=1700763669

[GOG Code]

Deus Ex: Mankind Divided (τιμή: 29,99€)

Τώρα, ένας έμπειρος μυστικός πράκτορας, ο Adam Jensen αναγκάζεται να λειτουργήσει σε έναν κόσμο που περιφρονεί το είδος του. Οπλισμένος με ένα νέο οπλοστάσιο υπερσύγχρονων όπλων και επαυξήσεων, πρέπει να επιλέξει τη σωστή προσέγγιση, μαζί με ποιον να εμπιστευτεί, προκειμένου να ξετυλίξει μια τεράστια παγκόσμια συνωμοσία.

header.jpg?t=1709837357

[GOG Code]

Tomb Raider: The Angel of Darkness (τιμή: 6,99€)

Μια σειρά από φρικτές δολοφονίες φέρνει τη Λάρα σε σύγκρουση με έναν απαίσιο Αλχημιστή από το παρελθόν και μια μυστική συμμαχία ισχυρών ατόμων που καλύπτονται από μυστήριο. Κατηγορούμενη για τη δολοφονία του κάποτε μέντορά της, Βέρνερ Φον Κρόι, η Λάρα γίνεται φυγάς σε φυγή.

header.jpg?t=1709837746

[GOG Code]

Tomb Raider: The Last Revelation + Chronicles (τιμή: 6,99€)

Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό μύθο, ο Ώρος, ο γιος του φωτός, ξεπέρασε τον κακό Θεό Σετ και τον φυλάκισε σε έναν μυστικό τάφο. Πέντε χιλιάδες χρόνια αργότερα, η Lara Croft ανακαλύπτει τον χαμένο τάφο και απελευθερώνει άθελά του τον κακό Θεό Σετ, εκπληρώνοντας την αρχαία προφητεία της επιστροφής του για να βυθίσει την ανθρωπότητα στο σκοτάδι!

Απο το τελευταιο prime, Τα εχω σε αλλες πλατφορμες...

Επεξ/σία από eko13
  • Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.
Στις 1/8/2024 στις 2:31 ΜΜ, hurin είπε

Κερδισα το πρωτο φιλε μου να εισαι καλα αλλα ειναι το OlliOlli RAD Edition δηλαδη το πρωτο παιχνιδι οχι το δευτερο. Αν γινεται αν μπορεις στειλε μηνυμα στο support ωστε να διαγραψουν το giveaway η αν γινεται να βαλουν το σωστο παιχνιδι. Το αναφερω γιατι λενε οτι τα παιχνιδια που κερδιζουμε πρεπει να τα εχουμε αποκλειστικα στο λογαριασμο μας και εγω δεν το εχω το olliolli2 ουτε το 1 ειχα για αυτο ειδα οτι ειναι το πρωτο παιχνιδι. 

Δημοσ.
3 hours ago, Arkin said:

Κερδισα το πρωτο φιλε μου να εισαι καλα αλλα ειναι το OlliOlli RAD Edition δηλαδη το πρωτο παιχνιδι οχι το δευτερο. Αν γινεται αν μπορεις στειλε μηνυμα στο support ωστε να διαγραψουν το giveaway η αν γινεται να βαλουν το σωστο παιχνιδι. Το αναφερω γιατι λενε οτι τα παιχνιδια που κερδιζουμε πρεπει να τα εχουμε αποκλειστικα στο λογαριασμο μας και εγω δεν το εχω το olliolli2 ουτε το 1 ειχα για αυτο ειδα οτι ειναι το πρωτο παιχνιδι. 

Ναι, έκανα λάθος. Άνοιξα ticket να σβηστεί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Solved.

Απολογίες για την ειδοποίηση στους συνδρομητές του νήματος. 🫣

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 2/8/2024 στις 9:32 ΜΜ, eko13 είπε

header.jpg?t=1700763669

[GOG Code]

Deus Ex: Mankind Divided (τιμή: 29,99€)

Τώρα, ένας έμπειρος μυστικός πράκτορας, ο Adam Jensen αναγκάζεται να λειτουργήσει σε έναν κόσμο που περιφρονεί το είδος του. Οπλισμένος με ένα νέο οπλοστάσιο υπερσύγχρονων όπλων και επαυξήσεων, πρέπει να επιλέξει τη σωστή προσέγγιση, μαζί με ποιον να εμπιστευτεί, προκειμένου να ξετυλίξει μια τεράστια παγκόσμια συνωμοσία.

header.jpg?t=1709837357

[GOG Code]

Tomb Raider: The Angel of Darkness (τιμή: 6,99€)

Μια σειρά από φρικτές δολοφονίες φέρνει τη Λάρα σε σύγκρουση με έναν απαίσιο Αλχημιστή από το παρελθόν και μια μυστική συμμαχία ισχυρών ατόμων που καλύπτονται από μυστήριο. Κατηγορούμενη για τη δολοφονία του κάποτε μέντορά της, Βέρνερ Φον Κρόι, η Λάρα γίνεται φυγάς σε φυγή.

header.jpg?t=1709837746

[GOG Code]

Tomb Raider: The Last Revelation + Chronicles (τιμή: 6,99€)

Σύμφωνα με τον αιγυπτιακό μύθο, ο Ώρος, ο γιος του φωτός, ξεπέρασε τον κακό Θεό Σετ και τον φυλάκισε σε έναν μυστικό τάφο. Πέντε χιλιάδες χρόνια αργότερα, η Lara Croft ανακαλύπτει τον χαμένο τάφο και απελευθερώνει άθελά του τον κακό Θεό Σετ, εκπληρώνοντας την αρχαία προφητεία της επιστροφής του για να βυθίσει την ανθρωπότητα στο σκοτάδι!

Απο το τελευταιο prime, Τα εχω σε αλλες πλατφορμες...

Δοθηκαν ολα, ειμαι ικανοποιημενος που πηγαν σε ενεργους χρηστες...🙂

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Eυχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου από εδώ τον @eko13 για τα τελευταία παιχνιδάκια (Tomb Raider - Last Revelation+Chronicles) ❤

Σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς να τα τσιμπήσω όταν το gog τα έδινε γύρω στο 1€ αλλά δεν τα πρόλαβα, οπότε μου έκατσε κουτί! 

Ευχαριστώ και πάλι! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Intravenous (από την δωρεάν διάθεση του fanatical, φαίνεται το έχω ήδη στη συλλογή) 

οπότε...

LGFQZ-HRGCB-*WXX*

Το πήρα εγώ. Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dazed&confused είπε

Tropico 4 - GOG

984*2-2375*-C@CD4-*9556

* = 5ο γράμμα του αλφαβήτου

@ = ίδιο γράμμα με το προηγούμενο και το επόμενο

Για οποιονδήποτε  άλλον το θέλει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...