Mister Shield Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 35 minutes ago, xtrmsnpr said: Νικητής: FalconGR Έγινε redeemed και received. Ευχαριστώ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ακόμη τα παρακάτω παιχνίδια (1 steam key το καθένα) που δεν τα θέλω: Exorder Block 'Em! Nihilumbra Levelhead Reventure PM για τα περαιτέρω. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από Despotas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athanatos13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Despotas είπε Υπάρχουν ακόμη τα παρακάτω παιχνίδια (1 steam key το καθένα) που δεν τα θέλω: Exorder Virgo Versus the Zodiac Block 'Em! Nihilumbra Levelhead Reventure Hero of the Kingdom PM για τα περαιτέρω. Με ενδιαφέρει το Hero of the Kingdom. Ευχαριστώ! Έστειλα pm. Σε ευχαριστώ πολύ το εξαργύρωσα!!! Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από athanatos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Despotas είπε Υπάρχουν ακόμη τα παρακάτω παιχνίδια (1 steam key το καθένα) που δεν τα θέλω: Exorder Virgo Versus the Zodiac Block 'Em! Nihilumbra Levelhead Reventure Hero of the Kingdom PM για τα περαιτέρω. Θα με ενδιαφερε το Virgo Versus the Zodiac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D00mGuy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Road 96 invite only (έμεινε από κάτι trade, υπάρχει η πιθανότητα να μην δουλεύει το key) Καλή τύχη https://www.steamgifts.com/giveaway/8vzIx/road-96 Congrats leandrosgr, μόλις το έστειλα Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από D00mGuy 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/9/2023 στις 11:42 ΠΜ, Despotas είπε Υπάρχουν ακόμη τα παρακάτω παιχνίδια (1 steam key το καθένα) που δεν τα θέλω: Exorder Block 'Em! Reventure PM για τα περαιτέρω. Ισχύει ακόμη το παραπάνω για όποιον ενδιαφέρεται. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από Despotas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Ένα ταπεινό giveaway. 9 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Υπάρχουν ακόμη τα παρακάτω παιχνίδια (1 steam key το καθένα) που δεν τα θέλω: Exorder Hue PM για τα περαιτέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 On 12/09/2023 at 12:17, Despotas said: Ισχύει ακόμη το παραπάνω για όποιον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ τον @Despotas για τα παιχνίδια Block 'Em! και Reventure. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ τον xlinger για το Arcade Paradise 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καλή επιτυχία! 7 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Πάμε δυνατά με λίγο old school επιλογές: 13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 On 26/09/2023 at 14:02, takjar said: Πάμε δυνατά με λίγο old school επιλογές: Ευχαριστώ για το παιχνίδι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 On 26/09/2023 at 14:02, takjar said: Πάμε δυνατά με λίγο old school επιλογές: Ευχαριστω και εγω για το παιχνιδι, αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι εχει ενεργοποιηθει ηδη το κλειδι. 🥺 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 9 ώρες πριν, alfaeffe είπε Ευχαριστω και εγω για το παιχνιδι, αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι εχει ενεργοποιηθει ηδη το κλειδι. 🥺 Καλά πήγε αυτό. Σου στέλνω pm να το βρούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα