xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Μετράμε αντίστροφα για τον Σεπτέμβριο 6ο παιχνίδι από τα 9. lvl 0, invite only ---- και ένα μπόνους lvl 0, open Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2023 από xtrmsnpr 6 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 7 hours ago, xtrmsnpr said: lvl 0, open 650 entries! μωρέ μπράβο κόσμο το insomnia 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε νικητής: xlinger Ευχαριστώ πολύ! Το πρώτο που κερδίζω από εδώ μέσα και μία απο τις ελάχιστες φορές γενικά! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μετράμε αντίστροφα για τον Σεπτέμβριο 6ο παιχνίδι από τα 9. lvl 0, invite only ---- και ένα μπόνους lvl 0, open Νικητής: nikoserez ---------- Μετράμε αντίστροφα για τον Σεπτέμβριο 7ο παιχνίδι από τα 9. invite only, lvl 0 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2023 από xtrmsnpr 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Νικητής: nikoserez ---------- Μετράμε αντίστροφα για τον Σεπτέμβριο 7ο παιχνίδι από τα 9. invite only, lvl 0 Δύο στα δύο που έβαλα συμμετοχή Ευχαριστώ!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Νικητής: nikoserez ---------- Μετράμε αντίστροφα για τον Σεπτέμβριο 7ο παιχνίδι από τα 9. invite only, lvl 0 Νικητής: leandrosgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μετράμε αντίστροφα για τον Σεπτέμβριο 8ο παιχνίδι από τα 9. invite only, lvl 0 9 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carmir Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Νικητής: leandrosgr Έγινε redeem και recieved, ευχαριστώ πολύ!!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μετράμε αντίστροφα για τον Σεπτέμβριο 8ο παιχνίδι από τα 9. invite only, lvl 0 Νικητής: xlinger 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλό μήνα σε όλους! 9ο παιχνίδι από τα 9 Invite only, lvl 0 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από xtrmsnpr 15 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Καλό μήνα σε όλους! 9ο παιχνίδι από τα 9 Invite only, lvl 0 Ελα ρε θηριο μπραβο τι παιχνιδαρες δινεις. Ειδα μου εστειλες και steam σε pm αλλα μεχρι στιγμης τα ειχα ολα τα παιχνιδια. Το GOW δεν το εχω οποτε καλη μας επιτυχια και μπραβο για τις παιχνιδαρες που εδωσες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Νικητής: xlinger Δύο στα δύο! Πρώτη φορά τόση τύχη μαζεμένη! Θα επανέλθω να επιστρέψω λίγο κάρμα! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2023 στις 6:36 ΜΜ, Despotas είπε Υπάρχουν τα παρακάτω παιχνίδια (1 steam key το καθένα) που δεν τα θέλω: Exorder Virgo Versus the Zodiac Toybox Turbos Block 'Em! Nihilumbra Levelhead Reventure Hero of the Kingdom Υπενθυμίζω πως υπάρχουν ακόμη τα παραπάνω κλειδιά. Επίσης έχω 1 κλειδί για το Syberia και 1 για το Syberia 2 που δεν τα θέλω. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Despotas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Despotas είπε Υπενθυμίζ πως υπάρχουν ακόμη τα παραπάνω κλειδιά. Επίσης έχω 1 κλειδί για το Syberia και 1 για το Syberia 2 που δεν τα θέλω. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM. Καλησπέρα, θα με ενδιέφεραν τα keys. Έχω ξεμείνει από παιχνίδια. 8 λεπτά πριν, Despotas είπε Υπενθυμίζω πως υπάρχουν ακόμη τα παραπάνω κλειδιά. Επίσης έχω 1 κλειδί για το Syberia και 1 για το Syberia 2 που δεν τα θέλω. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM. Παρέλαβα από @Despotas Ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Καλό μήνα σε όλους! 9ο παιχνίδι από τα 9 Invite only, lvl 0 Νικητής: FalconGR 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα