Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Noob ερώτηση μάλλον, υπάρχει γρήγορος τρόπος να βάζω το image και το link από το steamgifts εδώ σαν comment? Γιατί όταν κάνω copy paste το signature code δεν το εμφανίζει έτσι. Μέχρι τώρα έκανα Εισαγωγή άλλων μέσων φωτογραφία από URL και μετά επέλεγα την φωτογραφία και έκανα προσθήκη url πάνω της. Υπάρχει μήπως πιο γρήγορος τρόπος που έχω χάσει;

[url=https://www.steamgifts.com/giveaway/XoKfd/deus-ex-human-revolution-directors-cut][img]https://www.steamgifts.com/giveaway/XoKfd/deus-ex-human-revolution-directors-cut/signature.png[/img][/url]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Quick Guide: Πώς Προσθέτουμε Url διεύθυνση σε μια εικόνα

1. photo 

2. Διπλό αριστερό κλικ πάνω της 

3. paste το λινκ του giveaway στο 'Link Url' πάνω - πάνω 

4. SAVE

πχ  

20230425_205258.jpg.2f46d90dcccf8e70a4df4f6bf36e8243.jpg 

Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα σε πάει στο imdb page (Oppenheimer)

Επεξ/σία από 7nisiotis

Πάμε για άλλο ένα καλοκαιρινό Giveaway (inv insomnia GA group + region lock)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

1. photo 

2. Διπλό αριστερό κλικ πάνω της 

3. paste το λινκ του giveaway στο 'Link Url' πάνω - πάνω 

πχ  

20230425_205258.jpg.2f46d90dcccf8e70a4df4f6bf36e8243.jpg 

Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα σε πάει στο  imdb page (Oppenheimer)

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω ακριβώς τις οδηγίες σου. Αλλά μάλλον και εσύ τον δύσκολο τρόπο προτείνεις. Δλδ, να βάλω ξεχωριστά την φωτογραφία και μετά να επιλέξω την φωτογραφία και να της βάλω url, το οποίο είναι ο τρόπος που ήδη το κάνω. Ήλπιζα να υπάρχει κάποιος γρηγορότερος τρόπος που δεν έχω ανακαλύψει εγώ

• Like 3
  • Thanks 3

1 ώρα πριν, takjar είπε

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω ακριβώς τις οδηγίες σου. Αλλά μάλλον και εσύ τον δύσκολο τρόπο προτείνεις. Δλδ, να βάλω ξεχωριστά την φωτογραφία και μετά να επιλέξω την φωτογραφία και να της βάλω url, το οποίο είναι ο τρόπος που ήδη το κάνω. Ήλπιζα να υπάρχει κάποιος γρηγορότερος τρόπος που δεν έχω ανακαλύψει εγώ

Υπήρχε, με απλό copy-paste αλλά μετά από κάποιο update της πλατφόρμας, υπάρχουν restrictions που δεν το επιτρέπουν, δυστυχώς, οπότε μας έμεινε ο δύσκολος τρόπος :D 

• Like 2

2 hours ago, tommybertsen said:

Υπήρχε, με απλό copy-paste αλλά μετά από κάποιο update της πλατφόρμας, υπάρχουν restrictions που δεν το επιτρέπουν, δυστυχώς, οπότε μας έμεινε ο δύσκολος τρόπος :D 

Αυτό ακριβώς. Δεν υποστηρίζεται πλέον. Οπότε πρέπει να το κάνουμε με ένα εύκολο κολπακι.

• Like 2

Εμενα απλα με καναν decline ενω ειχα στειλει στο τσανελ που ειναι για αυτο και μετα δεν με ξαναφηνε να στειλω οποτε γενικα ισως σε βαλουν ισως απλα οχι αλλα γενικα πρεπει να στειλεις σε ενα αλλο φορουμ που ειναι για αιτησεις για την ομαδα

• Thanks 2

Spoiler
On 30/07/2023 at 16:14, takjar said:

Πάμε για άλλο ένα καλοκαιρινό Giveaway (inv insomnia GA group + region lock)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου! 😊

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Στις 31/7/2023 στις 11:08 ΠΜ, valantis123 είπε

Τελικά κανείς να μας κάνει add στο group παίζει μπας και διεκδικήσουμε κανα παιχνιδάκι? 

Στις 31/7/2023 στις 5:24 ΜΜ, D00mGuy είπε

Εμενα απλα με καναν decline ενω ειχα στειλει στο τσανελ που ειναι για αυτο και μετα δεν με ξαναφηνε να στειλω οποτε γενικα ισως σε βαλουν ισως απλα οχι αλλα γενικα πρεπει να στειλεις σε ενα αλλο φορουμ που ειναι για αιτησεις για την ομαδα

Στις 13/2/2021 στις 11:01 ΠΜ, SoullessRider είπε

Εντάξει, νομίζω το παλικάρι θα κάνει το βασικό, θα ψάχνει στο forum αν έχει ο αιτών σχόλια/αναρτήσεις
και θα ρίχνει μια ματιά σε κάποια να δει το συντακτικό αν είναι νορμάλ ή της google.

Όσο για τα διαφορετικά names, όπως βλέπουμε ήδη, όποιος κάνει αίτηση εκεί, εδώ γράφει πως έχει άλλο όνομα στην πλατφόρμα και ποιο είναι για να ξέρει ο διαχειριστής.....

Απλά υπομονή από όλους, γιατί ο άνθρωπος έχει και προσωπική ζωή με υποχρεώσεις και το κάνει αφιλοκερδώς για την εξυπηρέτηση όλων μας.

Μην ξεχνάτε, όσοι γίνεστε δεκτοί στο γκρούπ :
Να μπαίνετε στο προφίλ σας στο steamgifts και να κάνετε από εκεί εκ νέου ένα συγχρονισμό με το steam
γιατί το steamgifts δεν συγχρονίζει άμεσα - αλλά κάθε μερικές μέρες - με αποτέλεσμα να μην έχει ενημερωθεί ο λογαριασμός σας για την συμμετοχή στο γκρουπ και δεν μπορείτε να μπείτε σε κληρώσεις άμεσα

Στις 13/2/2021 στις 1:57 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

.......................................................

για να τελειώνουμε με την φάση των ασχέτων, ή θα γράψετε στο άλλο θέμα τα προφίλ σας να τα κοιτάμε ή δεν έχει γκρουπ και τέτοια, αφού θέλετε από το χεράκι! Δεν είναι να το φιλοσοφούμε το θέμα. Σορι αλλά δεν έχω την υπομονή για τόση κουβέντα για ένα τόσο απλό θέμα!

Και ξανα λέμε, ΟΧΙ whitelists, ΟΧΙ region locked, ΟΧΙ σύνδεση άλλα γκρουπς για να κάνετε giveaways στο γκρουπ.

το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς

Υ.Γ.: Αν μπορεί κάποιος mod / admin, ας κάνει πιν το ποστ του xtrmsnpr να φαίνεται στην κορυφή κάθε σελίδας.

Επεξ/σία από SoullessRider
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν τα παρακάτω παιχνίδια (1 steam key το καθένα) που δεν τα θέλω:

1. Exorder
  2. Virgo Versus the Zodiac
  3. Toybox Turbos
  4. Block 'Em!
  5. Nihilumbra
  6. Levelhead
  7. Reventure
  8. Hero of the Kingdom

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 10
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καιρός να μετρήσουμε αντίστροφα για τον Σεπτέμβριο.

Θα κάνω 9 giveaways, 1 κάθε μέρα.
Κάθε giveaway θα διαρκεί 24 ώρες.
Ξεκινώντας από σήμερα 24/8 και το τελευταίο θα γίνει 1/9.

signature.png

lvl 0, invite only

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 10
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...