xlinger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μερικά ακόμα που είχα ξεχάσει. 11 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) να κανω και εγω και ενα giveaway lvl 0 για το insomnia group Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από Zengar Zombolt 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptz13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω keys από humble bundle για Encased Grow: Song of the Evertree The Serpent Rogue First come first served Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από ptz13 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, ptz13 είπε Έχω keys από humble bundle για The Serpent Rogue First come first served Αν δεν στο ζητήσει κανένας, θα το ήθελα. ΜΟΝΟ όμως αν καταλήξει αζήτητο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, ptz13 είπε Έχω keys από humble bundle για Encased Grow: Song of the Evertree The Serpent Rogue First come first served pm για το The Serpent Rogue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/2/2023 στις 9:03 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε να κανω και εγω και ενα giveaway lvl 0 για το insomnia group νικητης @tommybertsen Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από Zengar Zombolt 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Στις 8/2/2023 στις 2:20 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε νικητης @tommybertsen Μπαίνω σε λιγάκι να παραλάβω , ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Ένα μικρό αλλά καλό. 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω ξεχάσει πώς γίνεται από τον τόσο καιρό που'χω να κάνω. Θα τα βρω μόλις κάνω τα επόμενα (το ΣΚ λογικά που θα'χω χρόνο). Από το HB Bundle for Turkey/Syria. Μέχρι αύριο στις 22:00. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από tommybertsen 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 11:44 ΠΜ, tommybertsen είπε Έχω ξεχάσει πώς γίνεται από τον τόσο καιρό που'χω να κάνω. Θα τα βρω μόλις κάνω τα επόμενα (το ΣΚ λογικά που θα'χω χρόνο). Από το HB Bundle for Turkey/Syria. Μέχρι αύριο στις 22:00. Η δουλειά του steamgifts ήταν πολύ δύσκολη και διάλεξε τον SoullessRider Αναμένω Feedback, το κλειδί στάλθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Η δουλειά του steamgifts ήταν πολύ δύσκολη και διάλεξε τον SoullessRider Αναμένω Feedback, το κλειδί στάλθηκε Ευχαριστώ για το παιχνίδι!! (received) Εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη κλήρωση σε όσους έλαβαν μέρος αλλά δεν κέρδισαν... 😂🤣 Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από SoullessRider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2023 στις 9:51 ΠΜ, xlinger είπε Ένα μικρό αλλά καλό. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου είναι και απ'τα παιχνίδια που μαρεσει η εικαστική παλέτα τους σε αυτό το είδος! (ήταν και wishlisted) + received! ✓ Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από 7nisiotis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μερικά για μέχρι Τετάρτη στις 18:00 Όλα είναι level 0 και invite only 6 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 [url=https://www.steamgifts.com/giveaway/r4SU5/if-found][img]https://www.steamgifts.com/giveaway/r4SU5/if-found/signature.png[/img][/url] If Found... (steamgifts.com) Για μία μέρα, invite only. Spoiler Πάντως, όποιος κερδίσει το Armello από το ga του tommy, δώστε του μια ευκαιρία, είναι πολύ έξυπνο board game και έχει ακόμη ενεργή κοινότητα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 5/3/2023 στις 1:28 ΠΜ, tommybertsen είπε Μερικά για μέχρι Τετάρτη στις 18:00 Όλα είναι level 0 και invite only Για να μη γράφω ένα-ένα ποιος κέρδισε τι, αναφέρω ότι στέλνω τα κλειδιά soon! Απλά τα 112/911 operator τα κέρδισε το ίδιο άτομο Πακέτο intended ? 😛 ΥΓ: Έχουν σταλεί. Αναμένω feedback για να ξεκινήσω τα επόμενα Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από tommybertsen 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα