p4n0s86 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δεν θυμάμαι καθόλου αν τα έχω δώσει κάπου ή τα ξέχασα, οπότε δεν ρισκάρω με sg. Τα αφήνω εδώ ελεύθερα. Internet Cafe Simulator #V8ZP-RIZ4F-?58#Z Garfield Kart - Furious Racing WN05Z-F669F-YVP?# # = ... παιδιά βολιώτικα. ? = Ντάμα στην τράπουλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Giveaway company of heroes 2 https://www.steamgifts.com/giveaway/3H6Lv/company-of-heroes-2 [url=https://www.steamgifts.com/giveaway/3H6Lv/company-of-heroes-2][img]https://www.steamgifts.com/giveaway/3H6Lv/company-of-heroes-2/signature.png[/img][/url] Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από nickk0kkav 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Στις 8/12/2022 στις 9:37 ΜΜ, NickTG είπε Μερικά ακόμα που βρήκα να έχουν ξεμείνει. Ευχαριστώ πολύ !!!! Έγινε τσεκ για "Received" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VortexGeo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Lego Lord of the Rings Steam key WPEYX-J2ZTZ-LVY6# # = 3x3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, VortexGeo είπε Lego Lord of the Rings Steam key WPEYX-J2ZTZ-LVY6# # = 3x3 Κάποιος τον πρόλαβε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Κάποιος τον πρόλαβε Και ούτε ευχαριστώ δεν είπε 🤔 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποια πράγματα από Amazon Prime Gaming που δεν θα τα χρησιμοποιήσω. Μου στέλνετε pm και σας στέλνω το code. Για όσα δεν έχει ζητηθεί ο κωδικός μέχρι Κυριακή βραδάκι θα τα ποστάρω εδώ χύμα Κυριακή βράδυ ή Δευτέρα πρωί Aion Classic - Wardrobe Expansion Ticket PlanetSide 2 - Prime Frontline Bundle Brawlhalla - Phantom Bundle Blade & Soul - Elegant Style Bundle Guild Wars 2 - Aurene Logo Cape Raid: Shadow Legends - Shield Artifact Pack Two Point Campus - Cheeseball Bundle Lineage II: Aden - Holiday Celebration Kit Lineage II - Holiday Joy Pack PUBG MOBILE - Police Shirt Genshin Impact - Prime Bundle #1 of 8 Call of Duty: Mobile - Battle Hardened Neon Fire Bundle Black Desert Online - Pet Kuku Aion Classic - Cute Solorius Outfit Selection Box Roblox - Knife Crown - Murder Mystery 2 Lords Mobile - Battle Ready Bundle Κάνω Update την λίστα καθώς ζητιούνται. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από takjar 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Στο steamgifts το δυσκολεύω λίγο γιατί μπαίνω μόνο σε giveaways από τη wishlist μου και μόνο αν ξέρω ότι θα τα παίξω. Όμως μετά από σχεδόν 4 χρόνια, επιτέλους κέρδισα κάτι! Και μάλιστα κάτι που ζαχάρωνα τον τελευταίο μήνα, το Doom Eternal! Οριακά δεν καταλάβαινα στην αρχή τι είναι αυτό το μήνυμα με τη γάτα που μου εμφάνισε. Επιστρέφω λίγο κάρμα να πάει καλά η χρονιά! 8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Εχω key για "Evil within 2" ενεργοποιείτε σε GOG. first come first serve Spoiler H97S449?D3?34F1DAB (?? = 0) 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Εχω key για "Evil within 2" ενεργοποιείτε σε GOG. first come first serve Απόκρυψη περιεχομένων H97S449?D3?34F1DAB (?? = 0) Thanks το πήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cipriani Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω τα παρακατω keys απο το humble bundle Tribes of Midgard OlliOlli World - Rad Edition Conan Chop Chop first come first served Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Cipriani 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Cipriani είπε Εχω τα παρακατω keys απο το humble bundle Tribes of Midgard OlliOlli World - Rad Edition Conan Chop Chop first come first served Στέλνω ΠΜ για Olli olli για εμένα και Conan να το δωρίσω σε ένα φιλαράκι λόγω του στυλ του. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από TheoAlex50 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Upgrade Pack για Umbrella Corps PPRKK-VRDND-8RQ?? ?? = 5G + 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 The long dark survival edition για steam JLF8L-FLRE8-TLILG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Όχι έτσι ρε παιδιά τα αρπάζουν bots & rats ..... 😕 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα