BlackStone7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, SoullessRider είπε Παρακαλώ τα μέλη που κέρδισαν να επιβεβαιώσουν την λήψη. SteamGifts names thanolis BlackStone7 mitsarasss Σ' ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 8/10/2022 στις 9:35 ΜΜ, takjar είπε Αφού πήγε καλά το τελευταίο πακέτο από Giveaways, πάμε για ένα Deus Ex dedicated giveaway (inv insomnia GA group + region lock) Ευχαριστω παρα πολυ για το Mankind!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, SoullessRider είπε Παρακαλώ τα μέλη που κέρδισαν να επιβεβαιώσουν την λήψη. SteamGifts names thanolis BlackStone7 mitsarasss και εγώ ευχαριστώ (mitsarasss) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) RPG fest-Obsidian festival lvl 0- open lvl 0- invite only lvl 1- invite only Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από xtrmsnpr 7 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 4:55 ΜΜ, xtrmsnpr είπε RPG fest-Obsidian festival lvl 0- open lvl 0- invite only lvl 1- invite only Νικητές: KyoKusanagi MrCor3x Kertel1991 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Νικητές: KyoKusanagi MrCor3x Kertel1991 Ευχαριστω πολυ για το Pillars of Eternity II: Deadfire φιλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο το τελευταιο αμαζον πραημ Facility 47 FULL PC GAME ON LEGACY GAMES Journey through an isolated research facility in the freezing depths of the Antarctic - available to Prime members. Instructions Before December 4, 2022 redeem your product code on Legacy Games. Click here to redeem your game. M0U6M-IC47O-14S0M Enter your redemption code and email address. On the confirmation page, download and install the Legacy Games Launcher. On the Legacy Games Launcher, click on Login and enter your email address to access your free game. Go to the Game Library and select the Install tab. Download and play. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από eko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Dev1l Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ λοιπόν για άλλο ένα Give Away! Θα είναι το Pre-Christmas Gift σε κάποιον που ήταν καλό παιδί για φέτος 😁 Πήρα μαζί με το Call of Duty Modern Warfare 2 που αγόρασα, το Total War Warhammer 3 εγώ δεν το θέλω, οπότε, λεω να δώσω το κλειδάκι που πήρα για ενεργοποιηση μέσω του STEAM, είναι παιχνίδι αξίας 60€, όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ κάντε LIKE σε ΑΥΤΟ το κείμενο που γράφω, το Σάββατο 12/11/2022 το βράδυ θα χρησιμοποιηθεί η μηχανή random.org στις 9.30μμ, για την διεξαγωγή της κλήρωσης του νικητή και θα του αποσταλεί μέσω προσωπικού μηνύματος ο αριθμός κλειδί ενεργοποίησης και θα γνωστοποιηθεί ο νικητής ώστε να ξέρετε ποιος ήταν τοοοοοοο ΚΑΛΥΥΥΥΤΕΡΟ παιδί! ❤️ Να με βγάλετε μια μέρα για μπύρα, δυο Warhammer ρε σας έδωσα! 🤣 - Πλάκα κάνω εννοείται! 😂 Κάποιος Moderator ας το κάνει Pinned να το βλέπουν όλοι! Spoiler Υ.Γ.: Όσοι παίζετε από PC cod mw2 στείλτε μήνυμα να παίζουμε, βαριέμαι μόνος στο multiplayer... σνιφ! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Dev1l 32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μία πρώτη δόση και μόλις βρω χρόνο θα βάλω περισσότερα. 10 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Εχω έναν κωδικό για το Beyond good and evil (lol) για το Uplay, αν δε το έχει κάποιος και το θέλει στείλε μου μνμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Άλλη μια καλή δόση (παρακαλώ πάρτε και τα προηγούμενα, τι, δεν τα θέλετε; ) Όποιος πάρει το Monster Train να μου θυμίσει να του στείλω και το The Last Divinity DLC. 7 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, xlinger είπε Άλλη μια καλή δόση (παρακαλώ πάρτε και τα προηγούμενα, τι, δεν τα θέλετε; ) Όποιος πάρει το Monster Train να μου θυμίσει να του στείλω και το The Last Divinity DLC. Προσωπικά πάτησα πάνω σε ένα και δεν με αφήνει να κάνω κάτι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσπάθησα για το Ruins of Tasos αλλά από τα λίγα που έχω καταλάβει πρέπει να είμαι level 1 για να πάρω μέρος. Και για να γίνω level 1 πρέπει να έχω δώσει τουλάχιστον 1 game σωστά; Νομίζω κατάφερα να κάνω ένα giveaway για οποιον ενδιαφέρεται. p.s Ξέρει κανείς πως κάνω share το banner όπως εσείς; Got it (Αν κάποιος ακόμα δεν το βρίσκει έιναι στα αριστερά Manage -> Dynamic Signature κάνεις highlight την εικόνα και ctrl+c και paste εδώ.) Ναι είναι πρώτη φορά που κάνω giveaway 🙈 Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από Xvipes 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Προσωπικά πάτησα πάνω σε ένα και δεν με αφήνει να κάνω κάτι. Μάλλον δεν έχεις λογαριασμό steamgifts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, ggelhsva είπε Μάλλον δεν έχεις λογαριασμό steamgifts. Έχω δημιουργήσει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα