bocher Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, jon_83 είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να δωρίσω το παιχνίδι STAR WARS - Knights of the Old Republic μέσω του Steam όποιος/ά το θέλει ο κωδικός είναι: BFRJD-LM5GR-KPA6E Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μόλις το ενεργοποίησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 χαριζεται κλειδι για το Dungeon of the Endless, ο πρωτος που θα το ζητησει εδω θα το παρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, pollop είπε χαριζεται κλειδι για το Dungeon of the Endless, ο πρωτος που θα το ζητησει εδω θα το παρει. Αν πρόλαβα, θα το ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Αν πρόλαβα, θα το ήθελα. στο εστειλα σε π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D00mGuy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Ενδιαφερεται κανεις για το Shadow of Mordor goty στο gog? Πηρα το δωρεαν key και το χω ηδη στο steam. Θα προτιμουσα ναναι καποιος που σκοπευει να το παιξει(Γενικα αξιζει φουλ ειδικα για φαν lotr). Οποιος θελει γραφει και το στελνω dm. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, D00mGuy είπε Ενδιαφερεται κανεις για το Shadow of Mordor goty στο gog? Πηρα το δωρεαν key και το χω ηδη στο steam. Θα προτιμουσα ναναι καποιος που σκοπευει να το παιξει(Γενικα αξιζει φουλ ειδικα για φαν lotr). Οποιος θελει γραφει και το στελνω dm. Έχεις pm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Lvl 0- invite only 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 15/9/2022 στις 1:31 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Lvl 0- invite only νικητής: eptanisios 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε νικητής: eptanisios Ω! Ευχαριστώ Άκη. Μου φτιαξες τη μερα! [ ✓ ] received έτοιμος Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ω! Ευχαριστώ Άκη. Μου φτιαξες τη μερα! [ ✓ ] received έτοιμος Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλή τύχη 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Καλή τύχη 😛 Spoiler Να πω την αμαρτία μου, πλέον μου κάνει εντύπωση αν είναι κάτω από 100. Αυτά δεν είναι τίποτα μπρος στα 140 που έπιανε κάποτε το μισό δίσκο το Mw19 + Warzone μέχρι να δωθεί η επιλογή αφαίρεσης λοιπών modes ή περιεχομένου όπως το Campaign, Spec Ops ή το Multiplaye κ.ο.κ. Επίσης τόσα είναι και το Far Cry 6 το οποίο θέλω να παίξω με τη δωρεάν συνδρομή Ubisoft+ (έως 10 Οκτωβρίου) αλλά ίσως δε προλάβω να το παίξω καθώς είναι ΚΑΙ τεράστιο- για τερματισμό- κοντά 22 ώρες!. Ένα μικρό στορυ πώς πλέον διαχειρίζομαι τα παιχνίδια που έχουν ξεφύγει σε μέγεθος παρότι δεν φοβάμαι (ακόμη) με 2x 1ΤΒ Nvme που έχω - πέρσι τέτοια εποχή ήταν πόνος με μόλις 128GB SSD για λειτουργικό και προγράμματα+ 500αρι 2ο SSD για ότι χωρέσει από παιχνίδια ( fun fact βλέπω καμιά φορά 50GB παιχνίδι και σκέφτομαι "ωχ θαύμα μικρουλη είναι" ). Εδώ και κανα 5μηνο αφήνω 1-2 mp games που παίζω συχνά + 1-2 single player παιχνίδια τα οποία θέλω και καίγομαι να παίξω άμεσα. Τα τελευταία χρόνια έπιασα τον εαυτό μου αφότου έχω εγκαταστήσει περισσότερα (πχ 4-5+) να μένουν άδικα μήνες ή και χρόνο εγκατεστημένα μέχρι να τα ξεκινήσω ή να τα πιάσω για τερματισμό ξανά ή να έχω την όρεξη. Επίσης δεν συνηθίζω πλέον να παίζω διαφορετικών ειδών παιχνίδια παράλληλα γιατί αισθάνομαι να βγαίνω από το mood/mindset πάνω στην εναλλαγή, από το ένα στο άλλο, να αλλοιώνεται κάπως η ατμόσφαιρα του κάθε παιχνιδιού. Ας πούμε και κάτι άλλο, σχεδόν όλο το καλοκαίρι έπαιζα καθαρά Horror Walking Simulator games ( Moons of Madness, Close to the Sun, The Beast inside, Outlast 1, Outlast Whistleblower, Outlast 2 ) και είχα την ιδέα να συνεχίσω με αυτό το μοτίβο στο Amnesia Rebirth, το οποίο έχω αγοράσει στο Epic από πέρσι τα Χριστούγεννα (το έχω και στο steam) και είχα μεγάλη όρεξη, χαρά και περιέργεια να το ξεκινήσω λόγω concept. Έπαιξα ίσα ίσα καμια ώρα και ένιωσα λίγο σαν μούδιασμα, σαν να έκανα αγγαρεία. Προφανώς δεν φταίει το παιχνίδι απλά έπαθα walking sim overdose, λίγο να καλμάρει το "stamina" χρειάζεται και θα το συνεχίσω. Τώρα τερματίζω μετά από 5 χρόνια το Rise of The Tomb Raider. Ίσως επηρεάστηκα και με διάφορες λοιπές κυκλοφορίες άλλων παιχνιδιών 3ου προσώπου και η συνέχεια του φαίνεται μέχρι στιγμής με ένα ευχάριστο διάλειμμα. Θα συνεχίσω για ένα διάστημα ακόμη με 3rd person games. Θα πιάσω το Shadow of Mordor, οπου τελευταία φορά ήταν το 2014 πριν τη στρατ.θητεία και έπειτα Shadow of War το οποίο το χαζευα πριν λίγες εβδομάδες καθώς το ίδιο το YouTube πέταξε κάποια προτεινόμενα βίντεο. Είναι πιο fun από το 1ο, διαφορετικό ύφος. Υπολογίζω να έχω μπει σε Mood LoTR και να τα συνδυάσω μόλις τελειώσει το House of The Dragon μαζί με τη νέα σειρά https://youtu.be/dCipDwzua34 ( είναι διαφορετικό βίντεο - δε φαίνεται η προεπισκόπηση για κάποιο λόγο ) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Επίσης τόσα είναι και το Far Cry 6 το οποίο θέλω να παίξω με τη δωρεάν συνδρομή Ubisoft+ (έως 10 Οκτωβρίου) αλλά ίσως δε προλάβω να το παίξω καθώς είναι ΚΑΙ τεράστιο για τερματισμό κοντά 22 ώρες!. Δεν έχω χώρο μάναμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Δεν έχω χώρο μάναμο Όχι μόνο αυτό είναι και 22 ΩΡΕΣ δε παίζει να προλάβω μέχρι 10 Οκτωβρίου ( γιατί δεν κάθομαι και κάθε μέρα λόγω χρόνου ). (main story) Το Shadow έχει θεοτρελη φάση καθώς το κάθε Ορκ έχει διαφορετικές αλληλεπιδράσεις με άλλα Ορκ ή με τον πρωταγωνιστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 για το group 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (inv insomnia GA group + region lock) 9 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα