Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα για αρχη, ειναι οτι περισσεψαν απο το bundle  2k Megahits και ερχονται και αλλα γιατι δεν με αφηνει το steamgifts να βαλω περισσοτερα.Ουσιαστικα το πηρα το bundle για 3-4 παιχνιδια.

Ps.Εβαλα και το ανοιχτο γκρουπ γιατι ξερω πολλοι δεν εχουν καταφερει να μπουνε στο πριβε.Αν θελετε να κανω τις επομενες κληρωσεις στο κλειστο γκρουπ πειτε το γιατι βλεπω εχουν μπει αρκετοι ασχετοι.

signature.pngsignature.pngsignature.pngsignature.pngsignature.pngsignature.pngsignature.png

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
  • Thanks 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μαλλον ενα παραπανισιο κλειδι για το bioshock collection μου το εστειλαν καταλαθος δεν ξερω αν δουλευει γιατι ισως εχει ηδη πουληθει σε αλλον γιατι μετα απο λιγη ωρα χαθηκε απο τα κλειδια μου αλλα ειχα ηδη κανει reveal το key γιατι νομιζα ηταν τα dlc θελει καποιος να το δοκιμασει?Αλλα αναρωτιεμαι μην γινει καμια λαλακια.Οποιος θελει ας μου στειλει Pm θα προτιμηθει μελος και οχι bot.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1

19 λεπτά πριν, icenex είπε

Εχω μαλλον ενα παραπανισιο κλειδι για το bioshock collection μου το εστειλαν καταλαθος δεν ξερω αν δουλευει γιατι ισως εχει ηδη πουληθει σε αλλον γιατι μετα απο λιγη ωρα χαθηκε απο τα κλειδια μου αλλα ειχα ηδη κανει reveal το key γιατι νομιζα ηταν τα dlc θελει καποιος να το δοκιμασει?Αλλα αναρωτιεμαι μην γινει καμια λαλακια.Οποιος θελει ας μου στειλει Pm θα προτιμηθει μελος και οχι bot.

Ήταν να έστελνα, όμως μου λείπει στο Steam τελικά μόνο το 2ο παιχνίδι, όπως επίσης θυμήθηκα ότι είχε δώσει τη συλλογή το EpicStore δωρεάν πριν κάτι μήνες.

Οπότε θερμή παράκληση, όποιος δηλώσει ενδιαφέρον να δει αν κατέχει τα παιχνίδια σε άλλη πλατφόρμα ( όπως της Epic ) ώστε το πακετακι να καταλήξει σε καποιο μέλος που ίσως δεν κατέχει ή δεν έχει παίξει ακόμη κανένα. Παιχνιδαρες και τα τρία με φοβερή ιστορία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ήταν να έστελνα, όμως μου λείπει στο Steam τελικά μόνο το 2ο παιχνίδι, όπως επίσης θυμήθηκα ότι είχε δώσει τη συλλογή το EpicStore δωρεάν πριν κάτι μήνες.

Οπότε θερμή παράκληση, όποιος δηλώσει ενδιαφέρον να δει αν κατέχει τα παιχνίδια σε άλλη πλατφόρμα ( όπως της Epic ) ώστε το πακετακι να καταλήξει σε καποιο μέλος που ίσως δεν κατέχει ή δεν έχει παίξει ακόμη κανένα. Παιχνιδαρες και τα τρία με φοβερή ιστορία!

To θεμα ειναι οτι επειδη μου το εστειλαν καταλαθος οπως ειπα, δεν ξερω για ποσο θα ειναι ενεργο σαν κλειδι ειτε γιατι εχει πουληθει σε καποιον αλλον που πηρε το bundle ειτε αν μπορουν με καποιον τροπο να το ακυρωσουν.Οποτε θεωρω στην βραση κολαει το σιδερο.

Παραυτα το ιδιο σκεφτομουν και εγω να παρει καποιος το παιχνιδι που δεν την εχει την συλλογη.

Επεξ/σία από icenex

Στις 7/9/2022 στις 10:28 ΜΜ, icenex είπε

Αυτα για αρχη, ειναι οτι περισσεψαν απο το bundle  2k Megahits και ερχονται και αλλα γιατι δεν με αφηνει το steamgifts να βαλω περισσοτερα.Ουσιαστικα το πηρα το bundle για 3-4 παιχνιδια.

Ps.Εβαλα και το ανοιχτο γκρουπ γιατι ξερω πολλοι δεν εχουν καταφερει να μπουνε στο πριβε.Αν θελετε να κανω τις επομενες κληρωσεις στο κλειστο γκρουπ πειτε το γιατι βλεπω εχουν μπει αρκετοι ασχετοι.

signature.png

Ευχαριστώ πολύ για το παιχνίδι! Πρώτη φορά κερδίζω και πρόκειται και για ένα πολύ αγαπημένο μου. Θυμάμαι που το είχα λιώσει πριν.....19 χρόνια!!! Ευκαιρία να δω πόσο διαφορετικό είναι στην πραγματικότητα σε σχέση με τη μνήμη μου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη τα προηγουμενα παιχνιδια τα πηραν επι το πληστον ξενοι απο οτι καταλαβα, μονο εναν Ελληνα ειδα.. τους υπολοιπους διαγωνισμους θα τους βαλω στο πριβε γκρουπ.

Επισης επειδη ακουω απο πολλους οτι εχουν προβλημα στο να μπουνε στο γκρουπ δηλωνω δημοσια στον @xtrmsnpr οτι θα ηθελα να αναλαβω χρεη διαχειριστη ή τουλαχιστον να κανω και εγω αυτην την δουλεια γιατι βλεπω οτι δεν προλαβαινεις ωστε να βοηθαω και εγω οταν ο χρονος μου το επιτρεπει.

Περα απο αυτο συνεχιζουμε με αυτα τα παιχνιδια,να σημειωθει οτι για το duke nukem οποιος κερδισει θα πρεπει να του στειλω και αλλα 2 κλειδακια που αποτελουν dlc ωστε να ολοκληρωθει η collection μιας και δεν γινοταν να τα βαλω στο steamgifts.

Τελος να σημειωθει οποιος κερδισει το wwe 2k battlegrounds θα του σταλει με μηνυμα και κλειδακι για το WWE 2K BATTLEGROUNDS - Ultimate Brawlers Pass που απο οσο εχω καταλαβει ξεκλειδωνει instant 75 παλαιστες.Αν θελετε να το βαλω ξεχωριστα πειτε το απλα θεωρησα οποιος κερδισει το main παιχνιδι θα ειναι καλο μπονους να εχει και το pass.

signature.pngsignature.pngsignature.pngsignature.pngsignature.png

Επεξ/σία από icenex
  • Like 10
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσθεσα μερικα παιχνιδια ακομη, το γραφω για αυτους που ειδαν το ποστ μου οταν ειχα βαλει μονο 2 παιχνιδια.Τελικα εκανα βλακεια επρεπε να βαλω τους διαγωνισμους για 2-3 μερες τουλαχιστον και οχι 1 που εβαλα ωστε να δωσω ευκαιρια σε περισσοτερα μελη να δουνε το ποστ μου, oh well next time i will do better :P

Επεξ/σία από icenex
  • Like 4

O νικητης του DUKE NUKEM να δεχτει το αιτημα φιλιας μου στο steam για να του στειλω τα υπολοιπα κλειδακια που συμπληρωνουν την collection.

To ιδιο ισχυει και για τον νικητη του WWE 2K BATTLEGROUNDS για να παρει extra δωρο το brawlers pass.

• Like 1

59 λεπτά πριν, icenex είπε

O νικητης του DUKE NUKEM να δεχτει το αιτημα φιλιας μου στο steam για να του στειλω τα υπολοιπα κλειδακια που συμπληρωνουν την collection.

To ιδιο ισχυει και για τον νικητη του WWE 2K BATTLEGROUNDS για να παρει extra δωρο το brawlers pass.

Ευχαριστώ πολύ τον icenex, ενεργοποίησα το WWE και μου έστειλε και ένα μπόνους DLC! 

• Like 2

https://steamcommunity.com/groups/insomniaGAgroup αυτό είναι το group που πρέπει να μπούμε σωστά;

Αν τελικά το δει κάποιος admin του group έχω κάνει εδώ και κάνα μήνα αίτημα με το όνομα xvipes ︻デ 一 (το γράφω μήπως δεν έχουν κτλβει πως είμαι από το insomnia :P )

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Xvipes είπε

https://steamcommunity.com/groups/insomniaGAgroup αυτό είναι το group που πρέπει να μπούμε σωστά;

Αν τελικά το δει κάποιος admin του group έχω κάνει εδώ και κάνα μήνα αίτημα με το όνομα xvipes ︻デ 一 (το γράφω μήπως δεν έχουν κτλβει πως είμαι από το insomnia :P )

Ευχαριστώ.

Αυτο ειναι αλλα καλη τυχη να καταφερεις να μπεις, για αυτο ειπα μπας και γινω διαχειριστης.Εστειλα στον xtrmsnpr και εδω με δημοσιο ποστ με αναφορα του ονοματος του αλλα δεν..καθως και στο steam γιατι τον εχω φιλο και εκει τα ιδια.Και λογικα ειδε το μηνυμα μου γιατι μπηκε στο steam καποια στιγμη χθες αλλα δεν απαντησε καν.

Ετσι ητανε και η περιπτωση μου μεχρι να με βαλει στο γκρουπ παιζει να ειχα στειλει 2-3 φορες στο steam και ποστ μεχρι να με βαλει.Καντον add στο steam ειναι η μονη σου ελπιδα.Και να πεις οτι δεν μπαινει εδω μεσα παει στο διαολο, αλλα μπαινει και συμμετεχει στο φορουμ απαντωτας σε καποια αλλα θεματα.Οποτε αποκλειετε να μην βλεπει και την αναφορα του ονοματος του.Απλα για δικους του λογους δεν απανταει/ασχολειται.

Αν με ρωτατε εμενα μιας και μιλαμε για γκρουπ του φορουμ και επειδη δεν βλεπω να υπαρχει διαθεση να δωθουν δικαιωματα διαχειριστη σε καποιο πιο ενεργο μελος ισως θα ητανε καλυτερα να φτιαξουμε ενα καινουργιο πριβε γκρουπ με σαφως πιο ενεργους διαχειριστες και εννοειτε να μην μπαινει οποιος κ οποιος.

Δεν ξερω που ειναι το κολλημα ισως δεν γινεται να μπουνε περισσοτεροι απο 3 διαχειριστες αν ισχυει αυτο απο οσο καταλαβει οι αλλοι δυο διαχειριστες του γκρουπ δεν ειναι και τοσο ενεργοι ακομη και στο steam η τουλαχιστον απο οσο μπορω να διακρινω.Οποτε ας βαλει καποιον πιο ενεργο δεν λεω οτι πρεπει να βαλει εμενα ντε κ καλα αλλα καποιον που να απανταει εστω 1-2 μερες μετα και οχι 1-2 μηνες μετα.

Ps.Χωρις παρεξηγηση xtrmsnpr απλα νομιζω η γνωμη μου αντιπροσωπευει αρκετα μελη αν κανω λαθος τοτε να μην παρω ουτε ενα like..να μην παρω πανω απο 20 Like.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
  • Thanks 1

Στις 13/2/2021 στις 12:58 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Απαντάω σε όλους:

moderate δεν θα κάνω κανένα γκρουπ με ελεύθερες εισαγωγές γιατί hey, έχω και ζωή και δεν είναι και λογικό! Όταν λειτουργούσε σαν prive group ναι το έκανα, καταλαβαίνεται τον λόγο, άλλος όγκος! Τώρα βλέπω invite, επιβεβαιώνω, επόμενος.
Η μόνη λύση που έχω και την λέει και το παιδί από πάνω σε αυτό είναι, όπως γινόταν και στην πριβέ φάση, γράφετε εδώ μέσα:

Συζήτηση για το πριβε giveaways group - spin off από το giveaways topic

Λινκ από προφιλ steam και λινκ από προφιλ steamgifts, τα τσεκάρω μπήκες, κληρώθηκες,κέρδισες, χαμογέλασες!
Τώρα να τσεκάρω ημερομηνίες εγγραφής σε φόρουμς,μα μου σου του, όχι!

Μην το κάνουμε κυπριακό το ζήτημα-γιατί ήμουν σίγουρος ότι εκεί θα κατέληγε η φάση, έγινε λίγο πιο γρήγορα απότι υπολόγιζα.

Θέτε? Δε θέτε? Δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας.

Λογικό ο φιλος xtrmsnpr να έχει κουραστεί, γιατί η "τριβή"  είναι χρόνια.

Τα εξηγούσε καιρό.

Αν κάποιος έχει όρεξη, χρόνο και δύναμη να κάνει καινούργια αρχή και να διαχειρίζεται νέο γκρουπ, δεν νομίζω να υπάρξει από κανέναν εναντίωση.

Μπορεί ο φίλος πλέον να μην μπορεί / θέλει άλλο.

• Like 1

2 ώρες πριν, SoullessRider είπε

Λογικό ο φιλος xtrmsnpr να έχει κουραστεί, γιατί η "τριβή"  είναι χρόνια.

Τα εξηγούσε καιρό.

Αν κάποιος έχει όρεξη, χρόνο και δύναμη να κάνει καινούργια αρχή και να διαχειρίζεται νέο γκρουπ, δεν νομίζω να υπάρξει από κανέναν εναντίωση.

Μπορεί ο φίλος πλέον να μην μπορεί / θέλει άλλο.

Μα δεν το παρεξηγεί κάνεις αυτο για αυτό προσφέρθηκα αλλά και εγώ δεν έχω άπλετο χρόνο.Απλα θα μπορούσε να μοιραστεί η "δουλειά" σε όποιον πρόθυμο θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί δεν χρειάζεται να περνάνε ολα από το χέρι ενός ατόμου.

6 ώρες πριν, Xvipes είπε

Ευχαριστώ.

5 ώρες πριν, icenex είπε

Αυτο ειναι αλλα καλη τυχη να καταφερεις να μπεις, για αυτο ειπα μπας και γινω διαχειριστης.Εστειλα στον xtrmsnpr και εδω με δημοσιο ποστ με αναφορα του ονοματος του αλλα δεν..καθως και στο steam γιατι τον εχω φιλο και εκει τα ιδια.Και λογικα ειδε το μηνυμα μου γιατι μπηκε στο steam καποια στιγμη χθες αλλα δεν απαντησε καν.

Τα παιδιά έκαναν αυτό το θέμα για το γκρουπ. Γράψτε στο σχετικό θέμα και
αν δεν απαντήσουν και εκεί... τότε πάτε παρακάτω. B)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...