Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

[...]

Συνεχίζουμε με:

signature.png

Κληρώθηκε ο Lyricaldemon, το κλειδί έχει σταλεί.

Βρήκα ένα κλειδί για το Dark Scavenger, ξεχασμένο κάπου στον κακό χαμό των πακέτων που έχω αγοράσει κατά καιρούς. Δε θυμάμαι να το έχω δώσει, αλλά επειδή το βρήκα ανάμεσα σε κάμποσα χαρισμένα, υπάρχει μια μικρή περίπτωση να το έχω ξεχάσει. Οπότε, έχετέ το υπόψη.

signature.png

Κληρώθηκε ο gfxania, το κλειδί έχει σταλεί.

Συνέχεια με:

signature.png

signature.png

Eπίσης κλειδιά, θα σταλούν μέσω του συστήματος.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το Fall Weiss κληρώθηκε ο solidusgr.

Φιλε μου σ ευχαροστω πολυ!Απλα επειδη ειναι το πρωτο παιχνιδι που κερδιζω το ενεργοποιησα και επισης πρεπει να σου αφησω κατι σαν feedback? :)

• Super Moderators

Στο tab με τα κερδισμένα, υπάρχει επιλογή "received", αυτό αρκεί για να απελευθερωθεί η θέση να δώσω κάτι ακόμη.

Καλό παιχνίδι εύχομαι.

Φιλε μου σ ευχαροστω πολυ!Απλα επειδη ειναι το πρωτο παιχνιδι που κερδιζω πως το ενεργοποιω και επισης πρεπει να σου αφησω κατι σαν feedback? :)

Καλημέρα,

Θα πας στη σελίδα του steamgifts και θα σου έχει εμφανίστεί ενα κόκκινο notification με τον αριθμό "1" στο πάνω μέρος της σελίδας.

Αν το πατήσεις θα σε πάει στο giveaway που κέρδισες και θα έχει εμφανιστεί ένα κλειδί.

Θα το κάνεις copy paste και θα τρέξεις το steam. Τέρμα κάτω αριστερά στο steam έχει "activate a product on Steam" το πατάς και βάζεις την 2η επιλογή που γράφει κάτι σαν "add a steam key". αποδέχεσαι τις μπούρδες που γράφει, κάνεις επικόλληση το κλειδάκι όταν στο ρωτήσει και είσαι ΟΚ.

Ξαναπάς στο steamgifts στην ίδια σελίδα που κέρδισες και πατάς το κυκλάκι "received".

Αν ο συμφορουμίτης το επιθυμεί του αφήνεις και feedback

• Moderators

Αν ο συμφορουμίτης το επιθυμεί του αφήνεις και feedback

Γενικότερα, όταν κάποιος γράφει ότι χρειάζεται το *feedback* από αυτόν που κέρδισε κάτι, αναφέρεται στο κλικ του "received".

Το feedback ως λειτουργία του steamgifts αναφέρεται στο trading κομμάτι (ανταλλαγές).

• Like 1

Γενικότερα, όταν κάποιος γράφει ότι χρειάζεται το *feedback* από αυτόν που κέρδισε κάτι, αναφέρεται στο κλικ του "received".

Το feedback ως λειτουργία του steamgifts αναφέρεται στο trading κομμάτι (ανταλλαγές).

Μιας και το ανέφερες, ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα αν αφήσουμε +rep στον δωρητή; "Πρόβλημα" με την έννοια οτι στα support tickets υπάρχει ως αιτία "Misuse of giveaway feedback" που τιμωρείται με suspension. :huh:

• Super Moderators

Θεωρητικά. Πρακτικά, πρέπει να υπάρξει καταγγελία, αλλιώς δε φαντάζομαι πώς θα εντοπιστεί μία περίπτωση μέσα σε χιλιάδες.

Το received είναι υπεραρκετό, απελευθερώνεται το slot και διατηρείται η αξιοπιστία του δωρητή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...