pigeon Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα με τους Ρώσους γιατί έχω σταματήσει να συμμετέχω γενικά στο site και στις κληρώσεις. Παλιότερα έβαζα το region lock σε Europe και ομολογώ πως γλίτωνα αρκετούς μυστήριους τύπους. Αν έγιναν τόσο επαγγελματίες όπως λέτε δεν σας σώζει ούτε το region lock παρά μόνο το group. Αλλαγή region μόνο για να μπεις σε κλήρωση = report+ban απο steamgifts έχει συζητηθεί αυτό. Επίσης, το GR region δεν είναι πανάκεια γιατί κόβει πολλούς ομογενείς, κύπριους, όσους Ελληνες δουλεύουν ή ζουν στο εξωτερικό έστω και προσωρινά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Με έχετε μπερδέψει παιδιά. Θα λειτουργήσουμε το group ή όχι? Όχι τίποτα, να αρχειοθετήσω κάποια πράγματα πιο πριν. (παλιόπουλο δεν το ήξερα ότι έτσι κλειδώνει τελείως το region, ευχαριστούμε για την πληροφορία, αλλά για ένα steamgifts τώρα δε γυρίζω το steam μου Ελλάδα από Ινδία να σου πω την αλήθεια για το αν θα κερδίσω κάποτε κάτι)
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πως μπαινουμε στο group insomnia GA group ρε παιδια στο steam? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από Arkin
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Το διαμόρφωσα το γκρουπ πάντως, του έφτιαξα και νέο avatar. Μπορείτε να στέλνετε requests για να μπείτε. https://steamcommunity.com/groups/insomniaGAgroup Στα discussions θα βρείτε ένα θέμα που δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνετε, έτσι το έφτιαξα. 9
geodevil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Βασικά μπορούμε να κοιτάζουμε αν ο νικητής έχει προφίλ εδώ στο insomnia (ή το προφίλ του στο steam), για να δούμε ότι όντως πάει εδώ & όχι σε άσχετους από άλλες χώρες (το έκανα αυτό το τσεκάρισμα σε κάποια giveaway εδώ) Έκανα και request στο γκρουπ.
Masamune Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα μόλις έκανα κι εγώ request στο group. Έχω διαφορετικά ονόματα για τα account στα steam και στο φόρουμ. Θα πρέπει να βάλουμε κάπως το steam profile μας να φαίνεται εδώ για να περάσουμε τη διαδικασία της συνέντευξης;
xxatziva Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 εστειλα και γω αιτηση. τι εγινε και αλλαξε απο προσκληση σε "ζήτα πρόσβαση" ?
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, xxatziva είπε εστειλα και γω αιτηση. τι εγινε και αλλαξε απο προσκληση σε "ζήτα πρόσβαση" ? γράψαμε από πάνω τί έχει γίνει. Όσοι μπαίνετε να κάνετε sync τα steamgift profiles σας. Δεν ειμαι εδω για support του SG, μη μου στέλνετε μνμτ παρακαλώ! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από xtrmsnpr 1
p4n0s86 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, geodevil είπε Βασικά μπορούμε να κοιτάζουμε αν ο νικητής έχει προφίλ εδώ στο insomnia (ή το προφίλ του στο steam), για να δούμε ότι όντως πάει εδώ & όχι σε άσχετους από άλλες χώρες (το έκανα αυτό το τσεκάρισμα σε κάποια giveaway εδώ) Κι αν δεν είναι από εδώ τι θα κάνεις, θα ζητήσεις νέο νικητή; Δεν το επιτρέπει το SG αν δεν το δεχτεί ο ίδιος να γίνει redraw, πρέπει να ξεκαθαρίσεις από την αρχή ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 1
agrio.imeros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Για να δοκιμάσουμε και το insomnia GA group... 4 6
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μολις εστειλα αιτημα για να μπω στο group και εγω.
anananas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Έκανα και εγώ αίτηση για το group! Στο steam το username μου είναι aneral οποίος μπορεί ας με δεχτεί.
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Εγω μπηκα στο group αλλα δεν μπορω να μπω στα giveaways.
panoc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Εγω μπηκα στο group αλλα δεν μπορω να μπω στα giveaways. εκανες sync στο steamgifts ? 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα