DaywalkerxD Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καλησπέρα για τα χαλιά παίρνω να ρωτήσω. Lvl 0 Winners: trayban Nemesispk Κοιτάχτε τα μαιλ σας.Ο Trayban το τσίμπησε και δεν άφησε feedback ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 ο νικητής frozex94 http://steamcommunity.com//profiles/76561198038762276 wow 1 φίλο 4 χρόνια;Δεν νιώθεις μοναξιά; πρώτον ευχαριστώ για το παιχνίδι, και δεύτερον ήταν παρατημένο τόσα χρόνια και το άνοιξα πριν ένα μήνα για το CS:GO, δεν έχω φίλους γιατί οι φίλοι μ δεν έχουν το cs:go 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Εdit : Tο μέλος Xellspooun ας πάρει το πρώτο [Steel Storm: Burning Retribution] που τον περιμένει για να μου ανοίξουν και άλλες θέσεις στο giveaway. Thanks και sorry για την καθυστέρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 θα φροντίσουμε και για τους φίλους σου στην πορεία!---------------- invite only lvl 0 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Παιδιά επειδή δε ξέρω τι πρέπει να κάνω..Απλά πατάω πάνω στο εικονίδιο για να πάρω μέρος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το War of the Roses το κέρδισε ο Μητσάραςςςς, που είμαι σίγουρος πως δεν το περίμενε. Το Impire ο Lyricaldemon Τα κλειδιά στάλθηκαν, περιμένω το feedback. Αύριο θα ετοιμάσω μερικά ακόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Παιδιά επειδή δε ξέρω τι πρέπει να κάνω..Απλά πατάω πάνω στο εικονίδιο για να πάρω μέρος?? ναι και σε πάει στο site και μόλις συνδεθείς,σε ρωτάει να κάνεις public το profile και το inventory σου στο steam. Έτσι θα σε σκανάρει για να δει,αν το σύνολο των παιχνιδιών που έχεις στο προφίλ σου,ξεπερνά ή είναι ίσο με 100$.Αν ναι,τότε είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις το site. Και σε κάθε GA που θέλεις,και πατάς στα δεξιά, enter giveaway και είσαι έτοιμος,κοιτάς σε πόση ώρα λήγει και μπένεις να κοιτάξεις αν κέρδισες,αν ναι θα δεις ένα pop up μήνυμα με μια τρελαμένη γάτα . Δεν σε spamαρει το site με emails. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Για τις επόμενες 17 ώρες, το κλειδί θα σταλεί αυτόματα μέσω του συστήματος. Καλή τύχη. Στο Valley κληρώθηκε ο thanolis. Το κλειδί έχει σταλεί μέσω συστήματος. Συνεχίζουμε με: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Βρήκα ένα κλειδί για το Dark Scavenger, ξεχασμένο κάπου στον κακό χαμό των πακέτων που έχω αγοράσει κατά καιρούς. Δε θυμάμαι να το έχω δώσει, αλλά επειδή το βρήκα ανάμεσα σε κάμποσα χαρισμένα, υπάρχει μια μικρή περίπτωση να το έχω ξεχάσει. Οπότε, έχετέ το υπόψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 θα φροντίσουμε και για τους φίλους σου στην πορεία! ---------------- invite only lvl 0 Έλα τώρα μεταξύ μας. Στη CD Project δουλεύεις και μοιράζεις κλειδιά του witcher; Σειρά μετά πιο έχει το Witcher 3; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Έλα τώρα μεταξύ μας. Στη CD Project δουλεύεις και μοιράζεις κλειδιά του witcher; Σειρά μετά πιο έχει το Witcher 3; :-D να ανέβω λίγο οικονομικά,γιατί έχω φάρμακα να αγοράσω,και θα το βολέψουμε και αυτό εαν πέσει λίγο η τιμή του.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Και απο εμένα άλλη μια ευκαιρία. Έκανα αίτημα για re-roll. Αν εγκριθεί, όσοι είχατε μπεί να το έχετε υπόψην σας. Ο ίδιος χρηστης κέρδισε το ίδιο παιχνίδι νωρίτερα σε δικό μου giveaway αλλά ακόμα δε παρέλαβε...Είχες νέα του; Έστειλα και mail χθές, εκκρεμεί αίτημα εδώ και καμιά βδομάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Έκανα αίτημα για re-roll. Αν εγκριθεί, όσοι είχατε μπεί να το έχετε υπόψην σας. Είχες νέα του; Έστειλα και mail χθές, εκκρεμεί αίτημα εδώ και καμιά βδομάδα.. αν έχουν περάσει 7 μέρες,μπορείς να κάνεις reroll! Καλυμένος από το steamgifts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 δε ξερω αν ταιριάζει αλλα,κλειδιά για τη μπετα του orcs must die http://www.vg247.com/2015/05/14/free-beta-key-orcs-must-die-unchained/ yγ,ευχαριστώ για τα παίγνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 θα φροντίσουμε και για τους φίλους σου στην πορεία! ---------------- invite only lvl 0 ο νικητής hurin848 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα