Mr^Robot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, SoullessRider είπε ΑΝ ενδιαφέρουν κανένα, ΔΕΝ είναι τα παιχνίδια, αλλά τα soundtrack, Απόκρυψη περιεχομένων Lucius Demake - Soundtrack Q92Z7-F3MMT-P4W3P Lucius II - Soundtrack 53FJX-8C37R-ZGYGK Lucius III Soundtrack VJC2E-GFX93-AFDZF Τα πηρα! Σε ευχαριστώ πολυ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 level 0 - invite only 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Άλλο ένα διαμάντι! level 0 - invite only 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 level 0 - invite only 6 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 level 0 - invite only 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτα τα παιχνιδακια απο εμενα μιας και περισσεψαν απο το charity bundle απο fanatical καθως δεν με βλεπω να τα παιζω ειπα να τα χαρισω σε καποιον απο εσας που θα τα εκτιμησει. Lvl 0 Invite only. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2020 από icenex 5 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 level 0 - invite only 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες, μου ήρθε στο email discount code για το Vampyr από GOG. Απ' ότι είδα είναι για -75% έκπτωση. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον χρήστη εκτός από εμένα διότι ήρθε στο δικό μου email. Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ να του στείλω τον κωδικό να δοκιμάσει. Επίσης, ελπίζω να μην είμαι offtopic. Αν είμαι ας σβηστεί το σχόλιο. EDIT: Το κλειδί δώθηκε ήδη στον χρήστη @spirit)earth)aflame. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από maniacos93 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 36 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Παίδες, μου ήρθε στο email discount code για το Vampyr από GOG. Απ' ότι είδα είναι για -75% έκπτωση. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον χρήστη εκτός από εμένα διότι ήρθε στο δικό μου email. Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ να του στείλω τον κωδικό να δοκιμάσει. Επίσης, ελπίζω να μην είμαι offtopic. Αν είμαι ας σβηστεί το σχόλιο. Να ευχαριστήσω δημόσια τον Μανιακό για τον κωδικό, δούλεψε μια χαρά! /offtopic αλλά άξιζε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, maniacos93 είπε Παίδες, μου ήρθε στο email discount code για το Vampyr από GOG. Απ' ότι είδα είναι για -75% έκπτωση. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον χρήστη εκτός από εμένα διότι ήρθε στο δικό μου email. Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ να του στείλω τον κωδικό να δοκιμάσει. Επίσης, ελπίζω να μην είμαι offtopic. Αν είμαι ας σβηστεί το σχόλιο. EDIT: Το κλειδί δώθηκε ήδη στον χρήστη @spirit)earth)aflame. Αν θελει κανεις εχω και εγω εναν κωδικο first come first serve 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Έχω και εγώ για το Vampyr παιδιά, 20 ώρες ακόμη. Όποιος στείλει πρώτος προσωπικό μήνυμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και σήμερα είναι τα γενέθλια μου, ορίστε ένα δωράκι για σας! invite only, lvl 0 (μην σπαμάρετε το θέμα με ευχές, προτιμήστε στο GA μέσα να μη το βγάζουμε off topic αυτό εδώ) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από xtrmsnpr 8 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε Μιας και σήμερα είναι τα γενέθλια μου, ορίστε ένα δωράκι για σας! invite only, lvl 0 Χρονια πολλα μαστερ. ευχαριστουμε !!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μιας και σήμερα είναι τα γενέθλια μου, ορίστε ένα δωράκι για σας! invite only, lvl 0 Xρονια πολλα φιλε μου να εισαι καλα για το δωρακι σιγουρα οποιος το κερδισει θα το τιμησει δεοντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinger Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 7:28 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε level 0 - invite only Ευχαριστω πολυ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα