geodevil Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Επειδή δε μ'αρέσουν πολύ οι μηχανές, ορίστε το MotoGP 15 για όποιον του αρέσουν lvl 0, invite only (μέχρι Τετάρτη πρωϊ) - καλή επιτυχία 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 FPS τυπου doom lvl0 inv only 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 4/4/2020 στις 4:33 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε level 0 - invite only Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 4/4/2020 στις 4:33 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε level 0 - invite only Πήρα το παιχίδι ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Days of War (x2) WWW?P-9ETZD-ZJYHC J82GT-HP80T-GD8L? ? = Μέρες βδομάδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι σας αρέσει η Λάρα, οπότε πάμε για όλη την τριλογία: invite only, lvl 0 invite only, lvl 0 - ΠΡΟΧΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 20Η ΕΠΕΤΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ invite only, lvl 0 - είναι η απλή έκδοση όχι η definitive,αλλά ο τίτλος του παιχνιδιού έχει γενικά αλλάξει definitive ονομάζεται/πωλείται στο steam και μόνο έτσι υπάρχει στο steamID, γιαυτό και το όνομα υπάρχει μόνο αυτό. Και γω που αγόρασα το ίδιο κλειδί, σαν definitive αναφέρεται και στον steam λογαριασμό μου-έχω στείλει και ticket στο SG για σιγουριά Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από xtrmsnpr 3 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Στις 6/4/2020 στις 11:54 ΜΜ, geodevil είπε Επειδή δε μ'αρέσουν πολύ οι μηχανές, ορίστε το MotoGP 15 για όποιον του αρέσουν lvl 0, invite only (μέχρι Τετάρτη πρωϊ) - καλή επιτυχία Νικητής ο gfxania 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 8/4/2020 στις 6:59 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Ξέρω ότι σας αρέσει η Λάρα, οπότε πάμε για όλη την τριλογία: invite only, lvl 0 invite only, lvl 0 - ΠΡΟΧΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 20Η ΕΠΕΤΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ invite only, lvl 0 - είναι η απλή έκδοση όχι η definitive,αλλά ο τίτλος του παιχνιδιού έχει γενικά αλλάξει definitive ονομάζεται/πωλείται στο steam και μόνο έτσι υπάρχει στο steamID, γιαυτό και το όνομα υπάρχει μόνο αυτό. Και γω που αγόρασα το ίδιο κλειδί, σαν definitive αναφέρεται και στον steam λογαριασμό μου-έχω στείλει και ticket στο SG για σιγουριά νικητής tomb raider: on3st4b83 νικητής rise of the tomb raider: eleozz νικητής shadow of the tomb raider: Arwindan 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε νικητής tomb raider: on3st4b83 νικητής rise of the tomb raider: eleozz νικητής shadow of the tomb raider: Arwindan Ευχαριστώ για το game. Το έκανα redeem και received στο SG. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 7/4/2020 στις 5:52 ΜΜ, pollop είπε FPS τυπου doom lvl0 inv only νικητης ο leandrosgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Υπάρχουν αυτά τα coupons, αν κάποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει ΠΜ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Heli Heroes key : FNQFM-43XV8-AMNNx x=F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ξέρω σας αρέσουν τα παιχνίδια, οπότε ορίστε: GA group only invite only-lvl 0 invite only-lvl 0 open-lvl 0 invite only-lvl 0 open- lvl 1 invite only- lvl 0 open- lvl 6 open-lvl 4 open-lvl 5 open- lvl 2 open- lvl 3 open-lvl 0 invite only- lvl 1 invite only-lvl 0 invite only-lvl 0 invite only-lvl 0 invite only-lvl 0 invite only-lvl 0 open-lvl 7 open- lvl 8 3 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα