EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 level 0 - invite only Καλη χρονιά παιδιά! Τα καλύτερα μην τα περιμένετε φέρτε τα με το ζόρι! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλη χρονια σε ολους υγ. ξερω οτι αργησα να τα ανεβασω, αλλα βαριομουν 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Στις 28/12/2019 στις 1:39 ΠΜ, dazed&confused είπε Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ευτυχία! Μέχρι 2/1/2020 00:00 Και για το αποκλειστικό γκρουπάκι: Τα κλειδιά στάλθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλή Χρονιά σε όλους! Για Invite only giveaway απλά μοιραζόμαστε το παραπάνω link σωστά? Ελπίζω να το πέτυχα! Ισχύει μέχρι Κυριακή μεσάνυχτα! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από bad_freddy 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, bad_freddy είπε Καλή Χρονιά σε όλους! Για Invite only giveaway απλά μοιραζόμαστε το παραπάνω link σωστά? Ελπίζω να το πέτυχα! Ισχύει μέχρι Κυριακή μεσάνυχτα! χωρις να θέλω να μειώσω το παραπάνω ποστ σου και ευχαριστούμε, αλλά μια υπενθύμιση ότι ακόμη προλαβαίνει να το πάρει και όποιος θέλει από το επικ στορ https://www.epicgames.com/store/en-US/product/darksiders2/home 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, georgeps21 είπε χωρις να θέλω να μειώσω το παραπάνω ποστ σου και ευχαριστούμε, αλλά μια υπενθύμιση ότι ακόμη προλαβαίνει να το πάρει και όποιος θέλει από το επικ στορ https://www.epicgames.com/store/en-US/product/darksiders2/home Χωρίς achievements, cloud saves κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε χωρις να θέλω να μειώσω το παραπάνω ποστ σου και ευχαριστούμε, αλλά μια υπενθύμιση ότι ακόμη προλαβαίνει να το πάρει και όποιος θέλει από το επικ στορ https://www.epicgames.com/store/en-US/product/darksiders2/home Το κλειδί είναι απο Humble Bundle και είχα απο καιρό σκοπό να το δώσω την πρωτοχρονιά σε giveaway εδω. Το ξέρω οτι συνέπεσε με το giveaway του επικ αλλά όπως είπε και ο @Brandtobrand πρόκειται για steam key οπότε σίγουρα κάποιοι θα το εκτιμήσουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Στις 31/12/2019 στις 7:39 ΜΜ, Diinekis21 είπε Καλή χρονιά να έχουμε! 2 Μέχρι τη Πέμπτη! Keys sent σε kostisassasin & skoloniaris αντίστοιχα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, bad_freddy είπε Το κλειδί είναι απο Humble Bundle και είχα απο καιρό σκοπό να το δώσω την πρωτοχρονιά σε giveaway εδω. Το ξέρω οτι συνέπεσε με το giveaway του επικ αλλά όπως είπε και ο @Brandtobrand πρόκειται για steam key οπότε σίγουρα κάποιοι θα το εκτιμήσουν. σιγουρα καποιοι θα το εκτιμησουν! δεν διαφωνω σε αυτό , απλά αν θελει κάποιος να παιξει το παιχνίδι , για να μην περιμέμει το διαγωνισμο μπορει να το παρει και απο εκει. Για αυτο ειπα στην αρχη οτι δεν προσπαθω να μειωσω τον διαγωνισμο σου, διολου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 1:03 ΠΜ, Lezantas26 είπε Καλη χρονια σε ολους υγ. ξερω οτι αργησα να τα ανεβασω, αλλα βαριομουν 😁 Ευχαριστω για το παιχνιδακι ! Εγινε Received! Καλη χρονια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DungeonDweller Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 1:03 ΠΜ, Lezantas26 είπε Καλη χρονια σε ολους υγ. ξερω οτι αργησα να τα ανεβασω, αλλα βαριομουν 😁 Ευχαριστώ ξανά τον lezanta για το παιχνίδι, το κλειδί ενεργοποιήθηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 level 0 - invite only 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 3:25 ΜΜ, bad_freddy είπε Καλή Χρονιά σε όλους! Για Invite only giveaway απλά μοιραζόμαστε το παραπάνω link σωστά? Ελπίζω να το πέτυχα! Ισχύει μέχρι Κυριακή μεσάνυχτα! Νικητής ο dyingwish, σε εχω κάνει add στο Steam για να σου δώσω το κλειδί σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, bad_freddy είπε Νικητής ο dyingwish, σε εχω κάνει add στο Steam για να σου δώσω το κλειδί σου! Ευχαριστω παρα πολυ! Τωρα το ειδα οτι κερδισα...αν και το εχω πλεον το παιχνιδι στο epic store το προτιμω στο steam λογω features achievements Κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 LV0 - Invite Only - Humble Monthly leftovers 9 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα