phandom_a Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, stevenfins είπε Για τα Levels αναλυτικά δες εδώ : https://www.steamgifts.com/discussion/XaCbA/list-of-all-cv-levels-and-their-corresponding-real-cv Εν συντομία, με ψηλά levels επιτρέπεις μόνο σε χρήστες που έχουν δώσει πολλά giveaways στο sg να μπουν στο δικό σου giveaway. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στις 22/12/2019 στις 3:02 ΜΜ, Lezantas26 είπε https://www.steamgifts.com/giveaway/f3Cm2/cities-in-motion-2 εφτιαξα δοκιμαστικα με το cim2. οποιαδηποτε παρατηρηση ευπροσδεκτη φανταζομαι οτι ολα πηγαν καλα και οποιος κερδισε πηρε το παιχνιδι? αν ναι θα βαλω και τα αλλα παιχνιδια αν οχι απλα θα βαλω τα keys εδω και οποιος προλαβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε φανταζομαι οτι ολα πηγαν καλα και οποιος κερδισε πηρε το παιχνιδι? αν ναι θα βαλω και τα αλλα παιχνιδια αν οχι απλα θα βαλω τα keys εδω και οποιος προλαβει Εφόσον έστειλες το κλειδί στο νικητή, αυτός θα ειδοποιηθεί, και θα πρέπει να ενημερώσει την πλατφόρμα ότι παρέλαβε (για να είστε εντάξει και οι δύο με το Steamgifts) Θα πρότεινα να μη βάλεις τα κλειδιά χύμα, γιατί τα ρημάζουν και σπάνια ευχαριστούν/αναγνωρίζουν ότι τα πήραν οι γρήγοροι, και δοκιμάζουν άδικα οι επόμενοι. Προφανώς, όμως, το πώς και τι θα χαρίσει ο καθένας το αποφασίζει ο ίδιος, εγώ μια πρόταση κάνω. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Snoob είπε Εφόσον έστειλες το κλειδί στο νικητή, αυτός θα ειδοποιηθεί, και θα πρέπει να ενημερώσει την πλατφόρμα ότι παρέλαβε (για να είστε εντάξει και οι δύο με το Steamgifts) Θα πρότεινα να μη βάλεις τα κλειδιά χύμα, γιατί τα ρημάζουν και σπάνια ευχαριστούν/αναγνωρίζουν ότι τα πήραν οι γρήγοροι, και δοκιμάζουν άδικα οι επόμενοι. Προφανώς, όμως, το πώς και τι θα χαρίσει ο καθένας το αποφασίζει ο ίδιος, εγώ μια πρόταση κάνω. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους. μολις ειδα οτι επρεπε εγω να πατησω sent, νομιζα οτι ηταν αυτοματο.. παντως διαλεξε νικητη οποτε φανταζομαι λειτουργει και θα το χρησιμοποιησω και για τα επομενα καλες γιορτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DungeonDweller Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε μολις ειδα οτι επρεπε εγω να πατησω sent, νομιζα οτι ηταν αυτοματο.. παντως διαλεξε νικητη οποτε φανταζομαι λειτουργει και θα το χρησιμοποιησω και για τα επομενα καλες γιορτες Ευχαριστώ τον lezanta για το παιχνίδι, το κλειδί ενεργοποιήθηκε άμα θες δές το προφίλ μου στο στεαμ. Μακάρι τώρα να κερδίσω τα dlc για το cities in motion γιατί παιχνίδι της paradox χωρίς dlc είναι κενό σαν την έρημο από άποψη περιεχομένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 level 0 - invite only Τελευταίο για φέτος! 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έγινε received και από εμένα. Το είδα χτες αλλά ήμουν εκτός Thanx Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από tommybertsen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ευτυχία! Μέχρι 2/1/2020 00:00 Και για το αποκλειστικό γκρουπάκι: 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα με υγεία. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να δώσω παιχνίδια μέσω steam gifts. Δεν με αφήνει να κάνω register διότι γράφει: Account could not be verified with 387 games, valued at $96.95. Required value $100. Αγόρασα δύο παιχνίδια με 1€ από steam αλλά δεν ανέβηκε το value για να πάω προς τα 100... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, angelponiros είπε Καλησπέρα με υγεία. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να δώσω παιχνίδια μέσω steam gifts. Δεν με αφήνει να κάνω register διότι γράφει: Account could not be verified with 387 games, valued at $96.95. Required value $100. Αγόρασα δύο παιχνίδια με 1€ από steam αλλά δεν ανέβηκε το value για να πάω προς τα 100... Έκανες sync το account σου στο Steamgifts με το Steam για να μετρήσει και τα νέα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelponiros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Οκ τα μέτρησε, τώρα πως δίνω για πάρτη μας στο insomnia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 48 minutes ago, angelponiros said: Οκ τα μέτρησε, τώρα πως δίνω για πάρτη μας στο insomnia; Πατάς πάνω αριστερά "create new giveaway" συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία και στην επιλογή who can enter βάζεις invite only. Και μετά το link του giveaway το ποστάρεις εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Για το group 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jessejames Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Στις 26/12/2019 στις 2:10 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε level 0 - invite only Τελευταίο για φέτος! Ευχαριστώ πολύ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά να έχουμε! 2 Μέχρι τη Πέμπτη! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Diinekis21 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα