Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, stevenfins είπε

Για τα Levels αναλυτικά δες εδώ https://www.steamgifts.com/discussion/XaCbA/list-of-all-cv-levels-and-their-corresponding-real-cv

Εν συντομία, με ψηλά levels επιτρέπεις μόνο σε χρήστες που έχουν δώσει πολλά giveaways στο sg να μπουν στο δικό σου giveaway. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 22/12/2019 στις 3:02 ΜΜ, Lezantas26 είπε

https://www.steamgifts.com/giveaway/f3Cm2/cities-in-motion-2

εφτιαξα δοκιμαστικα με το cim2. οποιαδηποτε παρατηρηση ευπροσδεκτη

φανταζομαι οτι ολα πηγαν καλα και οποιος κερδισε πηρε το παιχνιδι? αν ναι θα βαλω και τα αλλα παιχνιδια

αν οχι απλα θα βαλω τα keys εδω και οποιος προλαβει

• Super Moderators
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

φανταζομαι οτι ολα πηγαν καλα και οποιος κερδισε πηρε το παιχνιδι? αν ναι θα βαλω και τα αλλα παιχνιδια

αν οχι απλα θα βαλω τα keys εδω και οποιος προλαβει

Εφόσον έστειλες το κλειδί στο νικητή, αυτός θα ειδοποιηθεί, και θα πρέπει να ενημερώσει την πλατφόρμα ότι παρέλαβε (για να είστε εντάξει και οι δύο με το Steamgifts)

Θα πρότεινα να μη βάλεις τα κλειδιά χύμα, γιατί τα ρημάζουν και σπάνια ευχαριστούν/αναγνωρίζουν ότι τα πήραν οι γρήγοροι, και δοκιμάζουν άδικα οι επόμενοι.

Προφανώς, όμως, το πώς και τι θα χαρίσει ο καθένας το αποφασίζει ο ίδιος, εγώ μια πρόταση κάνω.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους.

2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Εφόσον έστειλες το κλειδί στο νικητή, αυτός θα ειδοποιηθεί, και θα πρέπει να ενημερώσει την πλατφόρμα ότι παρέλαβε (για να είστε εντάξει και οι δύο με το Steamgifts)

Θα πρότεινα να μη βάλεις τα κλειδιά χύμα, γιατί τα ρημάζουν και σπάνια ευχαριστούν/αναγνωρίζουν ότι τα πήραν οι γρήγοροι, και δοκιμάζουν άδικα οι επόμενοι.

Προφανώς, όμως, το πώς και τι θα χαρίσει ο καθένας το αποφασίζει ο ίδιος, εγώ μια πρόταση κάνω.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους.

μολις ειδα οτι επρεπε εγω να πατησω sent, νομιζα οτι ηταν αυτοματο.. παντως διαλεξε νικητη οποτε φανταζομαι λειτουργει και θα το χρησιμοποιησω και για τα επομενα

καλες γιορτες :)

3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

μολις ειδα οτι επρεπε εγω να πατησω sent, νομιζα οτι ηταν αυτοματο.. παντως διαλεξε νικητη οποτε φανταζομαι λειτουργει και θα το χρησιμοποιησω και για τα επομενα

καλες γιορτες :)

Ευχαριστώ τον lezanta για το παιχνίδι, το κλειδί ενεργοποιήθηκε άμα θες δές το προφίλ μου στο στεαμ. Μακάρι τώρα να κερδίσω τα dlc για το cities in motion γιατί παιχνίδι της paradox χωρίς dlc είναι κενό σαν την έρημο από άποψη περιεχομένου.

Καλησπέρα με υγεία.

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να δώσω παιχνίδια μέσω steam gifts. Δεν με αφήνει να κάνω register διότι γράφει: Account could not be verified with 387 games, valued at $96.95. Required value $100.

Αγόρασα δύο παιχνίδια με 1€ από steam αλλά δεν ανέβηκε το value για να πάω προς τα 100...

15 λεπτά πριν, angelponiros είπε

Καλησπέρα με υγεία.

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να δώσω παιχνίδια μέσω steam gifts. Δεν με αφήνει να κάνω register διότι γράφει: Account could not be verified with 387 games, valued at $96.95. Required value $100.

Αγόρασα δύο παιχνίδια με 1€ από steam αλλά δεν ανέβηκε το value για να πάω προς τα 100...

Έκανες sync το account σου στο  Steamgifts με το Steam για να μετρήσει και τα νέα παιχνίδια; 

48 minutes ago, angelponiros said:

Οκ τα μέτρησε, τώρα πως δίνω για πάρτη μας στο insomnia;

Πατάς πάνω αριστερά "create new giveaway" συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία και στην επιλογή who can enter βάζεις invite only. Και μετά το link του giveaway το ποστάρεις εδώ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...