Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους, αγορασα το bundle και μεσα ειναι 3 παιχνιδια που εχω ηδη. ποιος ειναι ο καλυτερος/δικαιος τροπος να τα δωσω? αφηνω απλα το κωδικο και οποιος προλαβει?

επισης, αμα πατησω redeem για να φανερωθει ο κωδικος στο humble χωρις ομως να συνεχισω στο steam τοτε μπορει ο κωδικος να χρησιμοποιηθει απο αλλους ή το δεσμευει με καποιο τροπο στο λογαριασμο του steam μου? 1417355222_Screenshot(3).png.cf94c66c533c03101460a3f4be5f64e3.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

καλησπερα σε ολους, αγορασα το bundle και μεσα ειναι 3 παιχνιδια που εχω ηδη. ποιος ειναι ο καλυτερος/δικαιος τροπος να τα δωσω? αφηνω απλα το κωδικο και οποιος προλαβει?

επισης, αμα πατησω redeem για να φανερωθει ο κωδικος στο humble χωρις ομως να συνεχισω στο steam τοτε μπορει ο κωδικος να χρησιμοποιηθει απο αλλους ή το δεσμευει με καποιο τροπο στο λογαριασμο του steam μου? 1417355222_Screenshot(3).png.cf94c66c533c03101460a3f4be5f64e3.png

Ο πιο δικαιος νομιζω ειναι το steamgifts βαλτα εκει για κληρωση με Invite με λινκ και το ποσταρεις εδω μεσα(αν θελεις να το παρει μελος του ινσομνια).

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Όχι δεν δεσμεύει τον κωδικό αν πατήσεις reveal. Τώρα από εκεί και πέρα το πως θα τα δώσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή, όπως είπε και ο icenex το steamgifts το χεις ακουστά;

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Όχι δεν δεσμεύει τον κωδικό αν πατήσεις reveal. Τώρα από εκεί και πέρα το πως θα τα δώσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή, όπως είπε και ο icenex το steamgifts το χεις ακουστά;

Οχι. Δυστυχώς ειμαι εκτος σπιτιου σημερα, θα το κοιταξω αυριο. Καθε πληροφορια ευπρόσδεκτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...