Mr^Robot Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, Merdock είπε Καλησπέρα. Έχω το Resident Evil 2 από AMD Rewards. Όποιος απαντήσει πρώτος του στέλνω το email μου/κωδικό να κάνει login και να το περάσει στη Steam του. Μόνος όρος να έχει 100+ ποστ ή 1+ έτους λογαριασμό. Αν και δεν είδα το ποστ έγκαιρα ( το ψήνω καιρό να το αγοράσω ) Σχολιάζω μόνο και μόνο για να σου πω ΜΠΡΑΒΟ για την γενναιόδωρη κίνηση σου αδερφέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 lvl 0 inv only 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μου έκατσε απο το kinguin ένας κωδικός "World of Warships - Admiral Graf Spee Pack Code" Αν τον θέλει κάποιος ας στείλει πμ. Δόθηκε Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από e-tic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boombastik Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 MB6IP-KIYAA-V76Bx x=7 piisim steam key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosB98 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Endless Space Collection Εάν το θέλει κάποιος ας στείλει PM. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από NikosB98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Για νέο account στο World of Warships. World Of Warships - Admiral Graf Spee Pack Code This package contains: Admiral Graf Spee, Tier VI German Cruiser 1 Port Slot Doubloons: 500 1 Commander with 6 skill points KNGUN3-SFS8H-??BY9-X6XBK ( ?? = το όνομα του καναλιού που βγάζει τις σειρές Flash, Arrow ) Το ενεργοποιείτε εδώ https://worldofwarships.com/join/5805_EN1? κάνοντας νέο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 invite only - level 0 - μέχρι τις 22:00 σήμερα 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 invite only - level 0 - μέχρι τις 22:00 σήμερα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 invite only - level 0 - μέχρι τις 22:00 σήμερα (πρωτότυπο...) 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Γιατί μου βγάζει ενα μήνυμα οτι πρέπει να έχω απο κάποιο όριο αξίας παιχνιδιών και πάνω για να πάρω μέρος στο giveaway ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, omega είπε Γιατί μου βγάζει ενα μήνυμα οτι πρέπει να έχω απο κάποιο όριο αξίας παιχνιδιών και πάνω για να πάρω μέρος στο giveaway ? FAQ What are the requirements for registering? Users sign-in using their Steam account, and we require their account to be valued at $100.00 or greater. Games that have been accessible through bundles, or games that were once available for free due to promotions or pricing errors are not included in this calculation. We have this requirement in place to prevent users from registering multiple accounts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omega Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Κρίμα, γιατί έχω bundles που απο μόνα τους κάνουν πάνω απο 100 ευρώ. καλή τύχη στους υπολοίπους. ❤️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Κάνε redeem ένα bundle και κάνε μετά register 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 invite only - level 0 - μέχρι αύριο στις 22:00 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα