agrio.imeros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, Snoob είπε Για το Super Cloudbuilt κληρώθηκε ο JimLink, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. Συνέχεια με Master Spy: Deluxe Edition, invite only, lvl. 0, για 24 ώρες: Αφού είναι πακέτο, το βασικό παιχνίδι και το dlc με τη μουσική επένδυση, γιατί δεν επιτρέπει τη συμμετοχή και βγάζει μήνυμα Missing Base Game; Συμβαίνει μόνο σ΄εμένα αυτό ή υπάρχει κάποιο θέμα στο steamgifts;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Αφού είναι πακέτο, το βασικό παιχνίδι και το dlc με τη μουσική επένδυση, γιατί δεν επιτρέπει τη συμμετοχή και βγάζει μήνυμα Missing Base Game; Συμβαίνει μόνο σ΄εμένα αυτό ή υπάρχει κάποιο θέμα στο steamgifts; Δεν έχω ιδέα, θα ρωτήσω στο support. Σκέφτηκα να βάλω το σκέτο Μaster Spy, αλλά αφού είχε ως επιλογή και αυτό που είναι πραγματικά (Deluxe Edition) είπα να βάλω το σωστό -αν και συνήθως μπέρδεμα προκαλείται αν βάλεις κάτι ανώτερο από αυτό που χαρίζεις, όχι κατώτερο. Ελπίζω να απαντήσουν γρήγορα. Λοιπόν, έλαβα απάντηση, υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι και το γνωρίζουν. Θα δημιουργήσω νέο giveaway για την απλή έκδοση. Ο νικητής, αν έχει την καλοσύνη, μπορεί να τους στείλει μήνυμα πως έλαβε τη Deluxe Edition, ώστε να μπορέσω μετά να αιτηθώ αλλαγή τίτλου ώστε να πιστωθώ το σωστό τίτλο. Λογικά τώρα δεν θα υπάρξει άλλη δυσκολία για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Είχα λίγο καιρό να κάνω, οπότε ορίστε.. Οι fans του blade runner θα το αγαπήσουν! invite only lvl 0 8 2
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Στις 19/5/2019 στις 1:59 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Είχα λίγο καιρό να κάνω, οπότε ορίστε.. Οι fans του blade runner θα το αγαπήσουν! invite only lvl 0 νικητής: MrRRobot 1
Mr^Robot Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε νικητής: MrRRobot Το Key εχει ηδη ενεργοποιηθει λεει.. 😕 Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από Mr^Robot
EverythingYouBelieve Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) invite only - level 0 - μέχρι τις 22:00 σήμερα Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από EverythingYouBelieve 2 2
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Το Key εχει ηδη ενεργοποιηθει λεει.. 😕 σου στειλα άλλο κλειδι 1
Mr^Robot Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε σου στειλα άλλο κλειδι Ευχαριστω πολυ αδερφε
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 21/5/2019 στις 12:09 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε invite only - level 0 - μέχρι τις 22:00 σήμερα Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποίησα το steamgifts, τι έγινε παρέλαβε κανείς το παιχνίδι;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Επειδή πρώτη φορά χρησιμοποίησα το steamgifts, τι έγινε παρέλαβε κανείς το παιχνίδι; Ακολουθώντας το σύνδεσμο (ή από το "view created" στη σελίδα σου στο SG) μπορείς να δεις τα στατιστικά: είχες 14 συμμετοχές, και ο νικητής έχει δηλώσει received. 1
Merdock Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Καλησπέρα. Έχω το Resident Evil 2 από AMD Rewards. Όποιος απαντήσει πρώτος του στέλνω το email μου/κωδικό να κάνει login και να το περάσει στη Steam του. Μόνος όρος να έχει 100+ ποστ ή 1+ έτους λογαριασμό. 7
Ntemian Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Merdock είπε Καλησπέρα. Έχω το Resident Evil 2 από AMD Rewards. Όποιος απαντήσει πρώτος του στέλνω το email μου/κωδικό να κάνει login και να το περάσει στη Steam του. Μόνος όρος να έχει 100+ ποστ ή 1+ έτους λογαριασμό. θα το ήθελα αν υπάρχει σε ευχαριστώ για το παιχνίδι @Merdock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα