alfaeffe Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το πρώτο giveaway και από εμένα. Ωραίο tron-οειδές παιχνιδάκι με φανταστική μουσική, κάρτες και achievements.
Gaitanakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Πρώτη φορά το κάνω ελπίζω να το έκανα σωστά Το Venetica το πήρε ο CyberMarco Το Eidolon ο TrayBan Τα κλειδιά εστάλησαν απο το σύστημα, οι νικητές να τα παραλάβουν για να μου ανοίξει slots να βάλω και τα υπόλοιπα παιχνίδια 1
CyberMarco Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το Venetica το πήρε ο CyberMarco Το Eidolon ο TrayBan Τα κλειδιά εστάλησαν απο το σύστημα, οι νικητές να τα παραλάβουν για να μου ανοίξει slots να βάλω και τα υπόλοιπα παιχνίδια Ευχαριστώ και πάλι, το ενεργοποίησα και άφησα feedback. Καλή συνέχεια στα giveaways! 1
alfaeffe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Νικητης ο billy27. Το κλειδί εστάλη. Enjoy! Το πρώτο giveaway και από εμένα. Ωραίο tron-οειδές παιχνιδάκι με φανταστική μουσική, κάρτες και achievements. 1
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Και απο εμένα άλλη μια ευκαιρία. Νικητής ο Dralex/fizo7k. Έλεγξε το mail σου.
billy177 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Νικητης ο billy27. Το κλειδί εστάλη. Enjoy! Το κλειδι παρεληφθη,ευχαριστω.
Gaitanakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Άλλα 3 παιχνιδάκια για τα μέλη του Insomnia Οι νικητές είναι: The last Tinker --> CyberMarco The Journey Down --> TrayBan Mushroom Men --> mitsarasss Τα κλειδιά θα σταλούν απο το σύστημα, καλορίζικα στους νικητές, καλή διασκέδαση 1
Liakos10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ τον Brandtobrand για το journey down edit: και να του δώσω συγχαρητήρια για τα άπειρα giveaways που έχει προσφέρει στην κοινότητα! 3
Tobajara Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 XAXA ευχαριστώ πολύ για το Hospital Manager, συγκινήθηκα!!! Πάτησα στο "received", ελπίζω να είναι όλα εντάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα