GjokerR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Συγχαρητήρια και καλά να περάσεις Ισπανία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Όπως σας είχα τάξει τότε Οκτώβριος 2017 ,θα έρθει μεγάλο δώρο για το ΕΡΑΣΜΟΥΣ εαν τύχει...εε έτυχε! Για να γιορτάσουμε την επιλογή μου στο Εράσμους+ κάνω αυτό εδώ το δώρο σε σας..θα τα λέμε από Ισπανία το νέο έτος. HITMAN 2-Standard edition+bonus dlc invite only, lvl 0 Συγχαρητήρια και καλά να περάσεις. Η Standard edition τι ακριβώς περιλαμβάνει; Γιατί δίνουν το Prologue δωρεάν και όσοι το βάλουν στη library μετά φαίνεται σαν να έχουν όλο το game. Τόσο ηλίθιοι είναι. Κατά συνέπεια δεν μας αφήνει να μπούμε στο giveaway. Oh well. 😔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Συγχαρητήρια και καλά να περάσεις. Η Standard edition τι ακριβώς περιλαμβάνει; Γιατί δίνουν το Prologue δωρεάν και όσοι το βάλουν στη library μετά φαίνεται σαν να έχουν όλο το game. Τόσο ηλίθιοι είναι. Κατά συνέπεια δεν μας αφήνει να μπούμε στο giveaway. Oh well. 😔 Σε ευχαριστώ. όλο το full game,ότι έχει το λινκ στο steam που έχω βάλει. Για όσους δεν μπορούν να μπουν, απλώς σβήνουν το chapter 1(prologue) από τον λογαριασμό τους στο steam! καλά που το είπες,για να το αφήσω σαν σημείωση μέσα στο GA. @GeorgeGK 1 ώρα πριν, GeorgeGK είπε Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Σε ευχαριστώ. όλο το full game,ότι έχει το λινκ στο steam που έχω βάλει. Για όσους δεν μπορούν να μπουν, απλώς σβήνουν το chapter 1(prologue) από τον λογαριασμό τους στο steam! καλά που το είπες,για να το αφήσω σαν σημείωση μέσα στο GA. @GeorgeGK Εχεις δικιο το θεμα ειναι πως να το αφαιρέσω απο την στιγμή που δεν το βλέπω στο library μου. Aν μπω στην σελιδα του παιχνιδιού μου λέε οτι το εχω αλλα δεν βρισκω απο εκει καποιο τροπο να το διαγράψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Εχεις δικιο το θεμα ειναι πως να το αφαιρέσω απο την στιγμή που δεν το βλέπω στο library μου. Aν μπω στην σελιδα του παιχνιδιού μου λέε οτι το εχω αλλα δεν βρισκω απο εκει καποιο τροπο να το διαγράψω Εδώ μπορείς να ζητήσεις να αφαιρεθεί (αφού κάνεις login στο support). Περίμενε 2 λεπτά μετά και κάνε Sync στο SG. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Εδώ μπορείς να ζητήσεις να αφαιρεθεί (αφού κάνεις login στο support). Περίμενε 2 λεπτά μετά και κάνε Sync στο SG. ή και εδώ https://store.steampowered.com/account/licenses/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ή και εδώ https://store.steampowered.com/account/licenses/ Αυτο εκανα και δούλεψε μια χαρά. Ευχαριστώ xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 @pollop Thank you! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Μετα απο καιρο Everyone level 1+ Απο το Survival Bundle του Fanatical 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodevil Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/11/2018 στις 6:35 ΜΜ, Metaksas είπε παμε επομενο Devil May cry Geodevil winner received, ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 24/11/2018 στις 2:23 ΠΜ, yaya14 είπε Received.Ευχαριστώ για το παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 3:00 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Όπως σας είχα τάξει τότε Οκτώβριος 2017 ,θα έρθει μεγάλο δώρο για το ΕΡΑΣΜΟΥΣ εαν τύχει...εε έτυχε! Για να γιορτάσουμε την επιλογή μου στο Εράσμους+ κάνω αυτό εδώ το δώρο σε σας..θα τα λέμε από Ισπανία το νέο έτος. HITMAN 2-Standard edition+bonus dlc Για όσους δεν μπορούν να μπουν, απλώς σβήνουν το chapter 1(prologue) από τον λογαριασμό τους στο steam! invite only, lvl 0 νικητής ο gavros10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου έστειλε (για κάποιο άγνωστο λόγο) σήμερα 2 email το Amazon.de με δυο κωδικούς για 15 ευρώ έκπτωση στο BF V από την σελίδα που αναγράφεται παρακάτω. Όποιος τους θέλει, ελεύθερα: J87V-2BMDEQ-VSAPRR J8SN-EL9SYQ-BGTY3D edit: Απλά όσοι τα πάρετε γράψτε για να τα σβήσω. Κρίμα είμαι να προσπαθεί κάποιος τζάμπα. Αναφορά σε κείμενο Lieber Amazon-Kunde, wir freuen uns Ihnen mitzuteilen, dass Sie 15 Euro Rabatt beim Kauf des Videospiels Battlefield V von Electronic Arts erhalten. Und so lösen Sie Ihren 15€-Rabatt-Code ein: 1) Wählen Sie das gewünschte Produkt auf der Aktionsseite https://www.amazon.de/b?node=16079321031. 2) Legen Sie das Produkt in Ihren Einkaufswagen. 3) Gehen Sie zur Kasse und geben Sie Ihren Rabatt-Code unter dem Punkt "Zahlungsart" in das Feld "Code eingeben" ein. Dann klicken Sie auf "Einlösen". Der Code ist bis einschließlich 31.12.2018 gültig. 4) Schließen Sie den Kauf innerhalb von 14 Tagen nach Einlösen des Codes ab. 5) Sie sehen in der Gesamtübersicht vor Absenden der Bestellung rechts oben bei der Aufstellung des Rechnungsbetrags den Aktionsgutschein ausgewiesen - das heißt von der Gesamtsumme abgezogen. Weitere Informationen hierzu finden Sie auf der Aktionsseite. Bitte beachten Sie die Bedingungen zum Erhalt von externen Codes . Nochmals vielen Dank für Ihren Einkauf bei Amazon.de. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από non-serviam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Καλή επιτυχία! Είναι για το group στο steam. Για 3 μέρες. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Titan Souls ntemian winner Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από Metaksas 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα