boombastik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 CM24H-VB0EW-BIG5x x=L steam cube the jumper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε νικητής ο Arwindan Ευχαριστώ πολύ για το παιχνίδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, hurin είπε να το περάσεις και στο γρουπ μέσα σαν ποστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Sins of a Solar Empire: Rebellion CMKGZ-XH?ZJ-H38?F ? = Τρία επί τρία Ενεργοποίηση μέχρι 22/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freak880 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 συγνωμη αλλα τι ειναι αυτα ? και πως τα περνουμε ? δεν εχω ιδεα, αν θελετε εξηγηστε μου σας παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Freak880 είπε συγνωμη αλλα τι ειναι αυτα ? και πως τα περνουμε ? δεν εχω ιδεα, αν θελετε εξηγηστε μου σας παρακαλω Αν εννοείς τα χύμα κλειδιά που βλέπεις, απλά πας στο Steam κάτω αριστερά στο + και κάνεις ενεργοποίηση προϊόντος (αν προλάβεις και δεν το έχει πάρει άλλος). Αν λες αυτά με τις εικόνες, τότε πρέπει να γίνεις μέλος στο steamgifts για να μπορείς να συμμετέχεις στις κληρώσεις. Για να γίνεις μέλος στο steamgift θα πρέπει να συνδέσεις τον steam λογαριασμό σου ο οποίος θα πρέπει να έχει αξία πάνω από €100 αλλιώς δεν θα σε δεχτούν. Μπορείς να δεις πόση περίπου αξία έχει το account σου εδώ, βάζοντας το username και κοιτάς πάνω δεξιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στις 18/11/2018 στις 10:30 ΠΜ, Snoob είπε Level 0, invite only, για 24 ώρες από τώρα. Κληρώθηκε ο skoloniaris, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Σήμερα έχω κάτι διαφορετικό: hard-core grand strategy, από την AGEOD (ο Φιλίπ Θιμπό, συνιδρυτής της AGEOD ήταν εκείνος που σχεδίασε το Europa Universalis ως επιτραπέζιο). Πρόκειται για το Wars of Succession, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς. Ασχολείται με πολέμους του 18ου αιώνα (Πόλεμος της Ισπανικής Διαδοχής και Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος). Όπως ανέφερα, είναι για ανθρώπους που τους αρέσουν τα grand strategy παιχνίδια, τύπου EU, CK, Solaris και πάνω. Αντίθετα με αυτά, δεν είναι pausable real time αλλά WEGO (turn-based με ταυτόχρονη εκτέλεση των γύρων). Μιλάμε για παιχνίδι που περιλαμβάνει εκατοντάδες στρατηγούς, ο καθένας με δικά του χαρακτηριστικά, εκατοντάδες στρατιωτικές μονάδες, γραμμές παραγωγής, εφοδιασμού και γενικά πώς λέμε beer and pretzel game; Ε, το ακριβώς αντίθετο. Κάρτες δεν έχει, learning curve απαιτητικό έχει, ΑΙ που αν σε βρει μπόσικο θα σε πατήσει έχει. Ιnvite only, level 2, για 24 ώρες από τώρα: 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zookeeper84 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 17/11/2018 στις 1:21 ΜΜ, Zookeeper84 είπε Sugarpuffiepixie αου έστειλα το κλειδί. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Zookeeper84 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scroll Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Όχι κάτι το ιδιαίτερο, απλά είπα να κάνω μια γνωριμία με τη πλατφόρμα πριν ανεβάσω τπτ καλύτερο στο μέλλον 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 απο το νεο humblebundle. lvl o inv only ,καλη επιτυχια 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Zookeeper84 είπε Sugarpuffiepixie αου έστειλα το κλειδί. Το πήρα ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 9:34 ΠΜ, Snoob είπε [...] Κληρώθηκε ο mitsarasss, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Στον Άρη αδερφές μου, στον Άρη! invite only, LVL 0 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πω αν το ξερα θα εβαζα συμμετοχή πριν το παρω.. 35 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Στον Άρη αδερφές μου, στον Άρη! invite only, LVL 0 παρτε ενα και απο μενα https://www.steamgifts.com/giveaway/NxzHT/alien-isolation Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Metaksas 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα