Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι δεν ισχύει αυτό που λες. υποτίθεται πως το re-roll γίνεται διότι ο giveawayer κρίνει ότι ο νικητής δεν πρέπει να είναι νικητής για χι ψι λόγους.

Μα ρε συ έτσι θα ήταν εντελώς φτιαχτές οι κληρώσεις. Θα μπορούσες να κάνεις re rolls μέχρι να έχεις επιθυμητό αποτέλεσμα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, δε γίνεται αυτό, υπάρχει χρονικός περιορισμός στο πότε μπορείς να κάνεις δεύτερο re-roll.

Δημοσ.

Έστειλα σε όλους τελικά,δεν αξίζει να ασχοληθώ για ενα παιχνίδι που κοστίζει 0,19.Απλά θα τους βάλω στην blacklist μου για την επόμενη φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Edit ( σε λάθος ποστ που έκανα ) δεν είχα δει μια σελίδα πίσω τι παίζει ... sry  ntemian. 

Νικητές είναι οι vangelisb, frozex94, billymoon, ba2 και SP1TFIRE90. Τους 2 τελευταίους τους ξέρει κανένας? Τα προφίλ τους στο steam μου δείχνει οτι είναι απο εξωτερικό. Μπορώ να re roll και να ζητήσω άλλους νικητές?

Δημοσ.

ΤΕΛΟΣ

signature.png

Νικητής το μέλος Lyricaldemon στο έστειλα στο mail που έχεις βάλει στο steamgift αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή δεν ισχύει το mail στείλε μου να στο δώσω μέσα από το steam. 

Δημοσ.

Σας μερσω αγαπητέ μου maxdore μόλις το ενεργοποίησα!Οτι καλύτερο ευχομαι!

signature.png

Νικητής το μέλος Lyricaldemon στο έστειλα στο mail που έχεις βάλει στο steamgift αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή δεν ισχύει το mail στείλε μου να στο δώσω μέσα από το steam. 

Δημοσ.

Παρακαλώ και το νικητή του dragon age να αφήσει feedback στο steamgifts

Done. Δε το χα πάρει πρέφα ότι κέρδισα.

Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...