xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, th_nikos είπε Έκανα συγχρονισμό και το profile μου είναι public. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στο steamgifts ένα game το έχω κάνει Not Received γιατί δεν έλαβα ποτέ το κλειδί. not received είσαι από άλλον. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ok τώρα σίγουρα το έφτιαξα το rule,με την βοήθεια από SG. όποιος έχει έστω και 1 game από το bundle δε θα μπορεί να το δει.. Τα άλλα τα θεωρώ αυτονόητα,να είναι σε άψογη κατάσταση ο λογαριασμός σας.. Οπότε μη ποστάρετε ότι δεν μπορείτε να μπείτε επειδή δεν έχετε ενεργοποιήσει κάποιο παιχνίδι ή έχετε vac ban. Βάζω το link αν το χρειαστεί κάποιος στο μέλλον να κάνει το ίδιο Help me setup a custom rule @SGTOOLS Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Inv.Only, Lvl.1 Μέχρι Κυριακή βράδυ στις 23:00. Good Luck 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εως Κυριακή (ξημερώματα μάλλον :S ) lvl 1 inv only Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Mr^Robot 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στις 14/3/2018 στις 4:44 ΜΜ, EliasKir είπε Παμε κι ενα μικρο giveaway με χαλαρα zen παιχνιδακια. Νικητές αντίστοιχα είναι οι ntemian και bagerisu. Τα κλειδιά στάλθηκαν παιδιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στις 14/3/2018 στις 4:44 ΜΜ, EliasKir είπε Ευχαριστώ για το παιχνίδι φίλε μου,το ενεργοποίησα πριν λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phandom_a Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στις 14/3/2018 στις 1:46 ΜΜ, phandom_a είπε STRIDER Invite lvl1 μέχρι Παρασκευή 16:30. Δεν ενεργοποιείται σε AM AZ BY GE JP KG KZ MD RU TJ TM UA UZ (δε πιστεύω να είναι κανείς εκεί) Αν θέλετε δείτε κι από το profil μου, έχω καμιά 50αριά ακόμα ga ανοιχτά Νικητής ο teoskyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Στις 3/15/2018 στις 3:38 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Ένα GA πακέτο με unreal unreal 2 unreal tournament GOTY(99) unreal tournament 2004 unreal tournament 3 με SGTOOLS rules. click the image babes νικητής: Jimkog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Έχω το Space Farmers σε steam gift Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ με το steam username του ώστε να τον κάνω add -για να μην είναι πλοκ- και να του το στείλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, e-tic είπε Έχω το Space Farmers σε steam gift Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ με το steam username του ώστε να τον κάνω add -για να μην είναι πλοκ- και να του το στείλω. Παρομοίως, αν θέλει και κάποιος άλλος. Όπως κι ένα Guest Pass πακέτο για Killing Floor , Defence Alliance 2. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μας αρεσει το Borderlands? Η Telltale? Τελεια, το καλυτερο παιχνιδι της για σας. Σκαρφαλωστε 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Παμε μερικά μιας και εχω καιρο να βαλω ..... 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Striker4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, e-tic είπε Έχω το Space Farmers σε steam gift Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ με το steam username του ώστε να τον κάνω add -για να μην είναι πλοκ- και να του το στείλω. μολις εκανα ενεργοποιηση το παιχνιδι απο steam gift του φιλου οπου και τον ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Invite only, Level 2, Region Greece Πραγματικό διαμάντι. Προσωπικά το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει την τελευταία δεκαετία, εκεί ψηλά μαζί με τα Bioshock, Witcher, Mass Effect, Pillars of Eternity, To the Moon. Εύχομαι ο τυχερός να το αγαπήσει όπως και γω, και τα ερεθίσματα που τόσο απλόχερα προσφέρει να τον οδηγήσουν σε περαιτέρω προσωπικές αναζητήσεις, πέρα από την οθόνη. Όποιος έχει παίξει το παίγνιο και δεν έξυσε απλά την επιφάνεια καταλαβαίνει. Καλή τύχη!!! Υ.Γ. Και που 'σαι τυχερέ, την αγάπη μου στην κυρία De Beauvoir. 10 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Bagerisu είπε Invite only, Level 2, Region Greece Πραγματικό διαμάντι. Προσωπικά το θεωρώ ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει την τελευταία δεκαετία, εκεί ψηλά μαζί με τα Bioshock, Witcher, Mass Effect, Pillars of Eternity, To the Moon. Εύχομαι ο τυχερός να το αγαπήσει όπως και γω, και τα ερεθίσματα που τόσο απλόχερα προσφέρει να τον οδηγήσουν σε περαιτέρω προσωπικές αναζητήσεις, πέρα από την οθόνη. Όποιος έχει παίξει το παίγνιο και δεν έξυσε απλά την επιφάνεια καταλαβαίνει. Καλή τύχη!!! Υ.Γ. Και που 'σαι τυχερέ, την αγάπη μου στην κυρία De Beauvoir. Τρέλα πουλάει το αφεντικό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα