xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα GA πακέτο με unreal unreal 2 unreal tournament GOTY(99) unreal tournament 2004 unreal tournament 3 με SGTOOLS rules. click the image babes Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ένα GA πακέτο με unreal unreal 2 unreal tournament GOTY(99) unreal tournament 2004 unreal tournament 3 με SGTOOLS rules. click the image babes Μου λεει fail , και αυτο Your account failed to pass custom rule: not (owned_games not in 13230 or owned_games not in 13250 or owned_games not in 13200 or owned_games not in 13210 or owned_games not in 13240) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Μου λεει fail , και αυτο Your account failed to pass custom rule: not (owned_games not in 13230 or owned_games not in 13250 or owned_games not in 13200 or owned_games not in 13210 or owned_games not in 13240) το διόρθωσα το rule.. ξαναδοκίμασε Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε το έφτιαξα το rule.. ξαναδοκίμασε Μπήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε το διόρθωσα το rule.. ξαναδοκίμασε μάλλον τα rules που έβαλα,τα έβαλα λάθος! βλέπω ότι άφησε άτομο να δει το Link,ενώ έχει ένα από τα παιχνίδια.. Όπως και να χει,παρακαλώ,αν έχετε κάποιο από τα παιχνίδια του bundle...Μην μπείτε! Όποιος θέλει να με βοηθήσει να το κάνω σωστά.. Αυτή την στιγμή τα έχω: not (owned_games in 13230 or owned_games in 13250 or owned_games in 13200 or owned_games in 13210 or owned_games in 13240) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Βλέποντας το ga του xtrmsnpr από τα rules βλέπω οτι ενα παιχνίδι που ειχα κερδίσει στο sg πριν 3 χρόνια δεν υπάρχει στο steam μου ενώ παρολαυτά έχω κάνει received. Να ειχα το κλειδί και να μην το ενεργοποίησα δεν υπάρχει περίπτωση. Γίνεται να το εχω ενεργοποιήσει και κάπως να εφυγε απο τον λογαριασμό μου στο steam? Τι μπορώ να κάνω τώρα ώστε να μην φάω κανενα ban? Να ανοίξω ticket στο sg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Βλέποντας το ga του xtrmsnpr από τα rules βλέπω οτι ενα παιχνίδι που ειχα κερδίσει στο sg πριν 3 χρόνια δεν υπάρχει στο steam μου ενώ παρολαυτά έχω κάνει received. Να ειχα το κλειδί και να μην το ενεργοποίησα δεν υπάρχει περίπτωση. Γίνεται να το εχω ενεργοποιήσει και κάπως να εφυγε απο τον λογαριασμό μου στο steam? Τι μπορώ να κάνω τώρα ώστε να μην φάω κανενα ban? Να ανοίξω ticket στο sg? Πήγαινε στο προφίλ σου στο SG, άσε το ποντίκι πάνω στον αριθμό απ' το Gifts Won και δες τι λέει στο Not Received. Κάνε και έναν έλεγχο με το sgtools βάζοντας το username σου και δες αν λέει ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο. Αν υπάρχει πρόβλημα τότε άνοιξε ticket, αν και το SG δεν νομίζω να μπορεί να σου δώσει τη λύση απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει στο account σου. Πάντως αν ήταν για ban θα το είχες φάει ήδη, αν λες ότι είναι πριν 3 χρόνια. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε μάλλον τα rules που έβαλα,τα έβαλα λάθος! βλέπω ότι άφησε άτομο να δει το Link,ενώ έχει ένα από τα παιχνίδια.. Όπως και να χει,παρακαλώ,αν έχετε κάποιο από τα παιχνίδια του bundle...Μην μπείτε! Όποιος θέλει να με βοηθήσει να το κάνω σωστά.. Αυτή την στιγμή τα έχω: not (owned_games in 13230 or owned_games in 13250 or owned_games in 13200 or owned_games in 13210 or owned_games in 13240) Εμένα μου έβγαλε το παρακάτω error. Your account is flagged as having some unactivated Wins or your profile is Private. This also can happen when Steam is down when you account synchronizes, if that is the case synchronize again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Πήγαινε στο προφίλ σου στο SG, άσε το ποντίκι πάνω στον αριθμό απ' το Gifts Won και δες τι λέει στο Not Received. Κάνε και έναν έλεγχο με το sgtools βάζοντας το username σου και δες αν λέει ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο. Αν υπάρχει πρόβλημα τότε άνοιξε ticket, αν και το SG δεν νομίζω να μπορεί να σου δώσει τη λύση απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει στο account σου. Πάντως αν ήταν για ban θα το είχες φάει ήδη, αν λες ότι είναι πριν 3 χρόνια. Το θέμα ειναι οτι ειδα ολα τα παιχνίδια που εχω κερδίσει και όντως κάποιο δεν υπάρχει στο steam μου. Απλά ρωτάω αν γίνεται ενω το ενεργοποιησα κάπως να διαγράφηκε. Και στο sg δεν υπάρχει και καποιος κωδικος για να προσπαθούσα να το ενεργοποιησω εστω και τώρα. To sgtools μου εβγαλε οτι δεν εχω ενεργοποιησει καποιο και ετσι το ανακάλυψα. Γι αυτο λέω αν μπορώ να κάνω τώρα κατι γι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GeorgeGK είπε Το θέμα ειναι οτι ειδα ολα τα παιχνίδια που εχω κερδίσει και όντως κάποιο δεν υπάρχει στο steam μου. Απλά ρωτάω αν γίνεται ενω το ενεργοποιησα κάπως να διαγράφηκε. Και στο sg δεν υπάρχει και καποιος κωδικος για να προσπαθούσα να το ενεργοποιησω εστω και τώρα. To sgtools μου εβγαλε οτι δεν εχω ενεργοποιησει καποιο και ετσι το ανακάλυψα. Γι αυτο λέω αν μπορώ να κάνω τώρα κατι γι αυτό. Αν το είχες ενεργοποιήσει και τώρα δεν υπάρχει, είτε έγινε revoke για κάποιο λόγο, ή το αφαίρεσες εσύ και δεν θυμάσαι. Γιατί ακόμη κι αν αφαιρεθεί απ' το Steam, παραμένει κανονικά στη Library σου. Άνοιξε ticket και ρώτα τους για να είσαι σίγουρος. ΥΓ. Πως γίνεται να μην υπάρχει στο SG σ' αυτά που έχεις κερδίσει; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelLover Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε μάλλον τα rules που έβαλα,τα έβαλα λάθος! βλέπω ότι άφησε άτομο να δει το Link,ενώ έχει ένα από τα παιχνίδια.. Όπως και να χει,παρακαλώ,αν έχετε κάποιο από τα παιχνίδια του bundle...Μην μπείτε! Όποιος θέλει να με βοηθήσει να το κάνω σωστά.. Αυτή την στιγμή τα έχω: not (owned_games in 13230 or owned_games in 13250 or owned_games in 13200 or owned_games in 13210 or owned_games in 13240) και εμένα μου βγάζει αυτό Your account is flagged as having some unactivated Wins or your profile is Private. This also can happen when Steam is down when you account synchronizes, if that is the case synchronize again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, AngelLover είπε και εμένα μου βγάζει αυτό Your account is flagged as having some unactivated Wins or your profile is Private. This also can happen when Steam is down when you account synchronizes, if that is the case synchronize again. 1 ώρα πριν, th_nikos είπε Εμένα μου έβγαλε το παρακάτω error. Your account is flagged as having some unactivated Wins or your profile is Private. This also can happen when Steam is down when you account synchronizes, if that is the case synchronize again. αυτά είναι πολύ σωστά..ότι σας λέει! Γιαυτό και τα ενεργοποίησα το custom rule που έγραψα με το χέρι μάλλον δεν έκανα σωστά και δίνει πρόσβαση και σε άτομα που έχουν κάποιο από τα 5 παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 @GeorgeGK Τσέκαρε μήπως το έχεις βάλει στα κρυμμένα και το ξέχασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, Liakos10 είπε @GeorgeGK Τσέκαρε μήπως το έχεις βάλει στα κρυμμένα και το ξέχασες. Οχι δεν ειναι στα κρυμμένα. Εντομεταξύ ειναι ενα παιχνίδι που το ga το είχες κανει εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε αυτά είναι πολύ σωστά..ότι σας λέει! Γιαυτό και τα ενεργοποίησα το custom rule που έγραψα με το χέρι μάλλον δεν έκανα σωστά και δίνει πρόσβαση και σε άτομα που έχουν κάποιο από τα 5 παιχνίδια Έκανα συγχρονισμό και το profile μου είναι public. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στο steamgifts ένα game το έχω κάνει Not Received γιατί δεν έλαβα ποτέ το κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα