Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια που χαρίζονται από μέλη του insomnia [giveaways]

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 3/9/2018 στις 9:34 ΜΜ, pollop είπε

signature.png

επειδη σταθηκα τυχερος αυτες τις ημερες με τα giveaways που κανατε παιδια, ενα και απο εμενα

lvl 0

inv only

νικητης ο bilisios, το κλειδι σταλθηκε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, sistah είπε

Eρωτηση: Ειδα το giveaway στις 2 ωρες αφου το ποσταρες και ειχε τελειωσει ηδη, ηταν ηθελημενο? Διοτι μου φανηκε αρκετα express :P

Το ειχα βάλει να τρέξει για 2 ώρες μόνο. Ναι 2-3 φορές τώρα τα κάνω express για να δώσω τα κλειδιά που έχω σύντομα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Mr^Robot said:

Το ειχα βάλει να τρέξει για 2 ώρες μόνο. Ναι 2-3 φορές τώρα τα κάνω express για να δώσω τα κλειδιά που έχω σύντομα. 

Επειδη το dynamic signature λεει οτι να’ναι, εαν θελεις ανεφερε το χρονικο διαστημα που θα διαρκεσει το giveaway. :)

Επεξ/σία από sistah

9 λεπτά πριν, sistah είπε

Επειδη το dynamic signature λεει οτι να’ναι, εαν θελεις ανεφερε το χρονικο διαστημα που θα διαρκεσει το giveaway. :)

Να σου πω, το είδα στο signature ότι εγραφε μια ώρα στην αρχή και νόμιζα ότι έκανα εγώ κάτι λάθος όταν έκανα το GA, αλλά μάλλον κόλλησε; δεν ξέρω.. Πάντως κράτησε 2 ώρες. Εννοείται θα το αναφέρω Ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακαλείται ο thanolis να κάνει received τα κλειδιά του. Έχει πάρει μέρος και στο νέο giveaway και δεν έδωσε feedback στα προηγούμενα 5 (!) που κέρδισε. 

Το ίδιο και ο morgothgr1 όταν το δει :) 

Thanx.

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/3/2018 στις 8:15 ΜΜ, p4n0s86 είπε

Level 0, Invite only μέχρι Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα. :D

signature.png

Νικητής ο doc74, το κλειδί στάλθηκε.

Επεξ/σία από p4n0s86

41 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Παρακαλώ πολύ τον doc74 που είναι ο νικητής, να απαντήσει εδώ να δω ποιο μέλος είναι, γιατί δεν θυμάμαι να τον έχω πετύχει ποτέ. Επίσης, για ποιο λόγο έχει 1 not received στο SG. Εγώ φυσικά το κλειδί θα το στείλω τις επόμενες μέρες αν δεν υπάρξει απάντηση γιατί θα έχω πρόβλημα και δεν θα μπορώ να ζητήσω reroll, αλλά θα μπει blacklist. Και ίσως δεν ξανακάνω Lvl 0 για να το μετανιώνω. (θέλω και την γνώμη των υπολοίπων αν γίνεται).

Εδω ειμαι και εγω.Μολις το ειδα.Ευχαριστω για το game περιμενω το κλειδι για να κανω και το receive.

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, doc είπε

Εδω ειμαι και εγω.Μολις το ειδα.Ευχαριστω για το game περιμενω το κλειδι για να κανω και το receive.

Ok στέλνω τότε, δεν υπάρχει θέμα.

45 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε

Σε περίπτωση που ο αποδέκτης του δώρου δεν πατήσει received τι γίνεται; 

Πρώτα του στέλνεις email ή μήνυμα στο steam αν μπορείς για να υπάρχουν αποδεικτικά ότι προσπάθησες να επικοινωνήσεις μαζί του. Αν δεν κάνει receive μετά από μια εβδομάδα κάνεις reauest new winner και ουσιαστικά ανοίγεις ticket στο support. 

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, EliasKir είπε

Πρώτα του στέλνεις email ή μήνυμα στο steam αν μπορείς για να υπάρχουν αποδεικτικά ότι προσπάθησες να επικοινωνήσεις μαζί του. Αν δεν κάνει receive μετά από μια εβδομάδα κάνεις reauest new winner και ουσιαστικά ανοίγεις ticket στο support. 

Ευχαριστώ για της πληροφορίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...