Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Για 24 ώρες, invite only: 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Συνεχίζουμε με Far Cry 3: Blood Dragon Η διαδικασία η ίδια, κάνετε Like (ΜΟΝΟ LIKE) σε αυτό το ποστ και κάνω εγώ την κλήρωση μεσω random.org για τον νικητή. Να επαναλάβω ότι τα κλειδιά αυτά που δίνω είναι για Uplay. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Το Hiveswap κατοχυρώθηκε στον FRooOoozZeXx Πάμε για άλλα: 8 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Στις 2/3/2018 στις 9:19 ΜΜ, jimkog είπε Δωράκι απο Humble Monthly! vangelisb ο νικητής! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 23 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δικό σας. Απλώς τα AAA games που θα δίνω,θα τα βάζω με restriction lvl 1 πλέον. o νικιτής να με κάνει άμεσα add. invite only lvl 1-region restricted νικητής ο: Votritis 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε νικητής ο: Votritis Eυχαριστω ,εχω παίξει και το προηγουμενο και μου αρεσε αρκετα ,ελπίζω μονο να το τρέχει αξιοπρεπώς η καρτα μου(καταραμένο mining) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 3/3/2018 στις 9:36 ΠΜ, Snoob είπε Για 24 ώρες, invite only: Κληρώθηκε ο thanolis, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilisios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 2/3/2018 στις 11:23 ΜΜ, bilisios είπε Από το Humble Monthly για το Group Νικητής και στα 2 ο FRooOoozZeXx . Τα κλειδιά στάλθηκαν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanolis1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για τα παιχνίδια που κέρδισα και κάποια από εμένα Για το group 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/3/2018 στις 11:25 ΠΜ, dazed&confused είπε thanolis mitsarasss GA group WizNick thanolis Τα κλειδιά στάλθηκαν. Καλή συνέχεια! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από dazed&confused 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Πάμε άλλα τρία από παλιό bundle του indiegala μέχρι αύριο το βράδυ. lvl0 - inv only Καλή επιτυχία. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Στις 2/3/2018 στις 6:26 ΜΜ, EliasKir είπε Το τελευταίο που μου έχει μείνει είναι αυτό με τον βιτσιοζο που τσαμακώνει ότι κινείται στο σύμπαν. Νικητης και παλι ο bilisios Στις 3/3/2018 στις 1:22 ΜΜ, EliasKir είπε Συνεχίζουμε με Far Cry 3: Blood Dragon Η διαδικασία η ίδια, κάνετε Like (ΜΟΝΟ LIKE) σε αυτό το ποστ και κάνω εγώ την κλήρωση μεσω random.org για τον νικητή. Να επαναλάβω ότι τα κλειδιά αυτά που δίνω είναι για Uplay. Νικητης του Blood Dragon o vaggos88. Στειλε μου πμ οταν το δεις φιλε για να σου στειλω το κλειδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilisios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, EliasKir είπε Νικητης και παλι ο bilisios Ευχαριστώ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Καιρός να καθαρίσει λίγο το library.. Invite only, LV1. Mέχρι αύριο 21:00. 12 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Z -> mitsarasss Shoppe Keep -> tommybertsen Schein -> EliasKir Street Racing Syndicate -> Drowzee Τα κλειδιά στάλθηκαν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα