dazed&confused Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Καλή ιδέα αυτή. Μέσα για το blacklist. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, EliasKir είπε Το γνωριζω το random.org αλλα πως θα δηλωσει καποιος συμμετοχη? Σκεφτηκα να κανω ενα ποστ με το παιχνιδι και να κανει καποιος like πχ και ετσι να δηλωνει συμμετοχη (το οποιο Like μετα ας το παρει πισω για να μην φανει σαν begging) και μετα να χρησιμοποιησω το random για να μου βγαλει τον νικητη. Εχω τα: Far Cry 3 Blood Dragon Rayman Origins Splinter Cell Blacklist Splinter Cell Chaos Theory Ναι, μπορείς να το κάνεις έτσι. Δίνεις σε κάθε "like" ή όποιο σύμβολο επιλέξεις έναν αριθμό, και αναλαμβάνει το org. Screenshot του αποτελέσματος και είσαι εντάξει. Τη μέθοδο που προτείνει ο p4n0s86 δεν την ξέρω, ίσως να είναι απλούστερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, EliasKir είπε Το γνωριζω το random.org αλλα πως θα δηλωσει καποιος συμμετοχη? Σκεφτηκα να κανω ενα ποστ με το παιχνιδι και να κανει καποιος like πχ και ετσι να δηλωνει συμμετοχη (το οποιο Like μετα ας το παρει πισω για να μην φανει σαν begging) και μετα να χρησιμοποιησω το random για να μου βγαλει τον νικητη. Εχω τα: Far Cry 3 Blood Dragon Rayman Origins Splinter Cell Blacklist Splinter Cell Chaos Theory Καλή ιδέα ,μέσα για το rayman και το chaos theory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Αν μπορω να κανω διαφορετικα ποστ θα τα βαλω ολα την ιδια ωρα. Αν ομως μου τα κανει merge θα κανω το καθενα αφου τελειωσει το προηγουμενο (σκεφτομαι κανα 24ωρο διαρκεια). Επισης εχω δυο guest pass για το Killing Floor. Αν ενδιαφερεται καποιος να μου το πει για να φυγουν επιτελους απο το Inventory. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, EliasKir είπε Αν μπορω να κανω διαφορετικα ποστ θα τα βαλω ολα την ιδια ωρα. Αν ομως μου τα κανει merge θα κανω το καθενα αφου τελειωσει το προηγουμενο (σκεφτομαι κανα 24ωρο διαρκεια). Επισης εχω δυο guest pass για το Killing Floor. Αν ενδιαφερεται καποιος να μου το πει για να φυγουν επιτελους απο το Inventory. Θα χρειαστεί να τα βάλεις σε διαφορετικά μηνύματα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να περιμένεις μία μέρα, ανά ώρα δεν θα τα κάνει merge. Εκτός αν το προτιμάς έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel17711 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, EliasKir είπε Το γνωριζω το random.org αλλα πως θα δηλωσει καποιος συμμετοχη? Σκεφτηκα να κανω ενα ποστ με το παιχνιδι και να κανει καποιος like πχ και ετσι να δηλωνει συμμετοχη (το οποιο Like μετα ας το παρει πισω για να μην φανει σαν begging) και μετα να χρησιμοποιησω το random για να μου βγαλει τον νικητη. Εχω τα: Far Cry 3 Blood Dragon Rayman Origins Splinter Cell Blacklist Splinter Cell Chaos Theory Μέσα για Far Cry 3 και Splinter Cell Blacklist! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, EliasKir είπε Το γνωριζω το random.org αλλα πως θα δηλωσει καποιος συμμετοχη? Σκεφτηκα να κανω ενα ποστ με το παιχνιδι και να κανει καποιος like πχ και ετσι να δηλωνει συμμετοχη (το οποιο Like μετα ας το παρει πισω για να μην φανει σαν begging) και μετα να χρησιμοποιησω το random για να μου βγαλει τον νικητη. Εχω τα: Far Cry 3 Blood Dragon Rayman Origins Splinter Cell Blacklist Splinter Cell Chaos Theory Και εγώ ενδιαφέρομαι για Far Cry 3 :o) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Οκ λοιπον, ας ξεκινησουμε με το Far Cry 3 τοτε. Κανετε Like σε αυτο το ποστ (μονο Like!!!). θα αφησω το ποστ για πανω απο 24 ωρες (5 πανω, 5 κατω δεν χαθηκε κι ο κοσμος). Οταν κανω την κληρωση θα ενημερωσω εδω και με πμ. Καλη τυχη! 22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 8:49 ΜΜ, jimkog είπε Δεν παρτάρω σκληρά Όλα Invite only. Σας έστειλα τα κλειδάκια Community Inc: Drowzee Party Hard Tycoon: WizNick Party Hard: ntemian Fearless Fantasy: judgegr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntemian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 8:49 ΜΜ, jimkog είπε Σε ευχαριστώ για το παιχνίδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 5 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 11:49 ΜΜ, p4n0s86 είπε 2 κι από εμένα. Level 0 - Invite only Νικητής: omarinio Νικητής: gscorpionr Τα κλειδιά στάλθηκαν. Όταν μπορείτε πατήστε κι ένα received. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Τα κλειδιά στάλθηκαν. Όταν μπορείτε πατήστε κι ένα received. Ευχαριστώ πολύ για το tesla! (με το που φιλοτιμηθεί το humble να στείλει το key να το βάλω στο steam θα πατήσω και το received received ) Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από GjokerR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ p4n0s86 για το Broken Sword! Συμπληρώνω ακόμα ένα με τα προηγούμενα που παίζουν... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/28/2018 στις 5:37 ΜΜ, dimitriskougou είπε Μιας και ξεκίνησα στο SG, ορίστε ένα ακόμα "πιο μεγάλο" giveway. invite only level 0 ο νικητής είναι ο ValantisMP Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από dimitriskougou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα