Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα μεγάλο GA, με 14 παιχνίδια με διάφορες επιλογές..και επειδή ξέρω ότι είστε εκλεκτικά μωρά, κυρίως είναι open..
με 2 επιλογές για το GA group μας

signature.png

open lvl 0

signature.png

open lvl 0

signature.png

open lvl 0

signature.png

open lvl 0

signature.png

open lvl 0

signature.png

open lvl 0

signature.png

open lvl 0

signature.png

open lvl 0

signature.png

open lvl 0

signature.png

invite only lvl 0

signature.png

invite only lvl 0

signature.png

invite only lvl 0

signature.png

GA group

signature.png

GA group

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

signature.png

νικητής που δεν είναι ούτε σε insomnia&thelab groups(αν είναι ας ρίξει μια φωνή)..Ούτε φίλος μου,ούτε κοινούς φίλους έχω.
Δεν πειράζει,εφόσον γίνονται leak τα GA μου,θα θέσω άλλους όρους μέσω sgtools.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

signature.png

νικητής που δεν είναι ούτε σε insomnia&thelab groups(αν είναι ας ρίξει μια φωνή)..Ούτε φίλος μου,ούτε κοινούς φίλους έχω.

Κλάψ το δώρο, σαν να το πέταξες.

2000 παιχνίδια στην βιβλιοθήκη του - συλλογή του - και ζήτημα να έχει παίξει 5-6 εξ αυτών.

Πολλοί και εδώ μέσα, αφού δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με το παιχνίδι, δεν σας ενδιαφέρει, γιατί μπαίνετε ; Άσε να το πάρει κανένας άλλος που θα το ευχαριστηθεί και τα το τιμήσει.

Τουλάχιστον εγώ το έχω, αν και δεν μου άρεσε τόσο :)

Επεξ/σία από Brandtobrand
  • Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Το sgtools είναι πιστεύω η καλύτερη λύση.

Θα μπορούμε να βάζουμε κάτι εύκολο σαν απάντηση που να μπορεί μόνο Έλληνας και όποιος διαβάζει το φόρουμ εδώ μέσα να το καταλάβει μόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Brandtobrand είπε

Κλάψ το δώρο, σαν να το πέταξες.

2000 παιχνίδια στην βιβλιοθήκη του - συλλογή του - και ζήτημα να έχει παίξει 5-6 εξ αυτών.

Πολλοί και εδώ μέσα, αφού δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με το παιχνίδι, δεν σας ενδιαφέρει, γιατί μπαίνετε ; Άσε να το πάρει κανένας άλλος που θα το ευχαριστηθεί και τα το τιμήσει.

Τουλάχιστον εγώ το έχω, αν και δεν μου άρεσε τόσο :)

Σε καμια περιπτωση δε θελω να βαλω φωτια, αλλα να σου πω και εγω εχω 1500+ παιχνιδια στην συλογη κ πηρα μερος στην κληρωση. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχα σκοπο να το παιξω, αλλα που κερδιζω μπορει ποτε να μην τα παιξω. Θελω να πω το οτι ο καθενας που παιρνει μερος στο giveaway το κανει για χ,ψ λογους. Εμενα η τρελα μου ειναι να συλλεγω games, παραλογο,λογικο, δεν θα σταθω εκει. Απο την στιγμη που κανω ενα giveaway, προσωπικα δεν με ενδειαφερει αν θα το παιξει η δεν θα το παιξει ο αλλος.

Φιλικα παντα κ σορρι για το οφ τοπικ

Επεξ/σία από pollop
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, pollop είπε

Σε καμια περιπτωση δε θελω να βαλω φωτια, αλλα να σου πω και εγω εχω 1500+ παιχνιδια στην συλογη κ πηρα μερος στην κληρωση. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχα σκοπο να το παιξω, αλλα που κερδιζω μπορει ποτε να μην τα παιξω. Θελω να πω το οτι ο καθενας που παιρνει μερος στο giveaway το κανει για χ,ψ λογους. Εμενα η τρελα μου ειναι να συλλεγω games, παραλογο,λογικο, δεν θα σταθω εκει. Απο την στιγμη που κανω ενα giveaway, προσωπικα δεν με ενδειαφερει αν θα το παιξει η δεν θα το παιξει ο αλλος.

Φιλικα παντα κ σορρι για το οφ τοπικ

ούτε και εμένα με ενδιαφέρει τί θα το κάνει αυτός που θα το κερδίσει :D

με καίει όμως όταν γίνονται leaked

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Αυτο ειναι αλλο πραγμα φιλε μου κ εγω μαζι σου, οταν κανω inv only, στα 10-15 παιδια που ειμαστε στο τοπικ θελω κ εγω να ξερω οτι θα το παρει καποιος απο εμας. Οταν κανω ανοιχτο giveaway ας το παρει οποιος να ειναι. Το γιατι ομως παιρνει μερος στην κληρωση, τι θα κανει με το παιχνιδι, αν θα το παιξει η οχι, δεν με απασχολει σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Brandtobrand είπε

Κάποιοι είναι συλλέκτες φίλε μου :) 

Έχω αγοράσει bundle, το έχω περάσει και έχω παίξει μισή ώρα ένα εκ των παιχνιδιών. 

Φιλικά :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/2/2018 στις 5:34 ΜΜ, EliasKir είπε

Να δωσω ενα συμπαθητικοτατο FPS? Θα δωσω

signature.png

Συντομα και δυο διαστημικα action, ενα με εναν καραφλο και ενα με δρακους ;)

Νικητης ο

Στις 11/2/2018 στις 5:34 ΜΜ, EliasKir είπε

Να δωσω ενα συμπαθητικοτατο FPS? Θα δωσω

signature.png

Συντομα και δυο διαστημικα action, ενα με εναν καραφλο και ενα με δρακους ;)

Επεξ/σία από EliasKir
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή όμως τα παιχνίδια δημιουργήθηκαν κατά κύριο λόγο για να παίζονται και να προσφέρουν διασκέδαση, προτιμότερο είναι να το πάρει κάποιος που θα το ευχαριστηθεί από το να κάθεται σε μια σκονισμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη απλά για συλλεκτικούς λόγους.

Γνώμη μου πάντα.

Επεξ/σία από Brandtobrand

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...