Gilmaru Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 7/2/2018 στις 9:33 ΜΜ, Gilmaru είπε Ένα ακόμη για το GA group Νικητής ο Bagerisu, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. 1
Bagerisu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Gilmaru είπε Νικητής ο Bagerisu, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. Ευχαριστώ πολύ, θα το τιμήσω άμεσα
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Ένα μεγάλο GA, με 14 παιχνίδια με διάφορες επιλογές..και επειδή ξέρω ότι είστε εκλεκτικά μωρά, κυρίως είναι open.. με 2 επιλογές για το GA group μας open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 open lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 invite only lvl 0 GA group GA group 3
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) νικητής που δεν είναι ούτε σε insomnia&thelab groups(αν είναι ας ρίξει μια φωνή)..Ούτε φίλος μου,ούτε κοινούς φίλους έχω. Δεν πειράζει,εφόσον γίνονται leak τα GA μου,θα θέσω άλλους όρους μέσω sgtools. Nuwanda Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr
Brandtobrand Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε νικητής που δεν είναι ούτε σε insomnia&thelab groups(αν είναι ας ρίξει μια φωνή)..Ούτε φίλος μου,ούτε κοινούς φίλους έχω. Δεν πειράζει,εφόσον γίνονται leak τα GA μου,θα θέσω άλλους όρους μέσω sgtools. Nuwanda Κλάψ το δώρο, σαν να το πέταξες. 2000 παιχνίδια στην βιβλιοθήκη του - συλλογή του - και ζήτημα να έχει παίξει 5-6 εξ αυτών. Πολλοί και εδώ μέσα, αφού δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με το παιχνίδι, δεν σας ενδιαφέρει, γιατί μπαίνετε ; Άσε να το πάρει κανένας άλλος που θα το ευχαριστηθεί και τα το τιμήσει. Τουλάχιστον εγώ το έχω, αν και δεν μου άρεσε τόσο Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Brandtobrand 1
Avatar_GR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε νικητής που δεν είναι ούτε σε insomnia&thelab groups(αν είναι ας ρίξει μια φωνή)..Ούτε φίλος μου,ούτε κοινούς φίλους έχω. Δεν πειράζει,εφόσον γίνονται leak τα GA μου,θα θέσω άλλους όρους μέσω sgtools. Το sgtools είναι πιστεύω η καλύτερη λύση. Θα μπορούμε να βάζουμε κάτι εύκολο σαν απάντηση που να μπορεί μόνο Έλληνας και όποιος διαβάζει το φόρουμ εδώ μέσα να το καταλάβει μόνο. 1
pollop Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Brandtobrand είπε Κλάψ το δώρο, σαν να το πέταξες. 2000 παιχνίδια στην βιβλιοθήκη του - συλλογή του - και ζήτημα να έχει παίξει 5-6 εξ αυτών. Πολλοί και εδώ μέσα, αφού δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με το παιχνίδι, δεν σας ενδιαφέρει, γιατί μπαίνετε ; Άσε να το πάρει κανένας άλλος που θα το ευχαριστηθεί και τα το τιμήσει. Τουλάχιστον εγώ το έχω, αν και δεν μου άρεσε τόσο Σε καμια περιπτωση δε θελω να βαλω φωτια, αλλα να σου πω και εγω εχω 1500+ παιχνιδια στην συλογη κ πηρα μερος στην κληρωση. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχα σκοπο να το παιξω, αλλα που κερδιζω μπορει ποτε να μην τα παιξω. Θελω να πω το οτι ο καθενας που παιρνει μερος στο giveaway το κανει για χ,ψ λογους. Εμενα η τρελα μου ειναι να συλλεγω games, παραλογο,λογικο, δεν θα σταθω εκει. Απο την στιγμη που κανω ενα giveaway, προσωπικα δεν με ενδειαφερει αν θα το παιξει η δεν θα το παιξει ο αλλος. Φιλικα παντα κ σορρι για το οφ τοπικ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από pollop 4
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, pollop είπε Σε καμια περιπτωση δε θελω να βαλω φωτια, αλλα να σου πω και εγω εχω 1500+ παιχνιδια στην συλογη κ πηρα μερος στην κληρωση. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχα σκοπο να το παιξω, αλλα που κερδιζω μπορει ποτε να μην τα παιξω. Θελω να πω το οτι ο καθενας που παιρνει μερος στο giveaway το κανει για χ,ψ λογους. Εμενα η τρελα μου ειναι να συλλεγω games, παραλογο,λογικο, δεν θα σταθω εκει. Απο την στιγμη που κανω ενα giveaway, προσωπικα δεν με ενδειαφερει αν θα το παιξει η δεν θα το παιξει ο αλλος. Φιλικα παντα κ σορρι για το οφ τοπικ ούτε και εμένα με ενδιαφέρει τί θα το κάνει αυτός που θα το κερδίσει με καίει όμως όταν γίνονται leaked Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από xtrmsnpr
pollop Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο ειναι αλλο πραγμα φιλε μου κ εγω μαζι σου, οταν κανω inv only, στα 10-15 παιδια που ειμαστε στο τοπικ θελω κ εγω να ξερω οτι θα το παρει καποιος απο εμας. Οταν κανω ανοιχτο giveaway ας το παρει οποιος να ειναι. Το γιατι ομως παιρνει μερος στην κληρωση, τι θα κανει με το παιχνιδι, αν θα το παιξει η οχι, δεν με απασχολει σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις. 1
tommybertsen Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Brandtobrand είπε 2000 παιχνίδια στην βιβλιοθήκη του - συλλογή του - και ζήτημα να έχει παίξει 5-6 εξ αυτών. Κάποιοι είναι συλλέκτες φίλε μου Έχω αγοράσει bundle, το έχω περάσει και έχω παίξει μισή ώρα ένα εκ των παιχνιδιών. Φιλικά 1
EliasKir Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2018 στις 5:34 ΜΜ, EliasKir είπε Να δωσω ενα συμπαθητικοτατο FPS? Θα δωσω Συντομα και δυο διαστημικα action, ενα με εναν καραφλο και ενα με δρακους Νικητης ο vader80 Στις 11/2/2018 στις 5:34 ΜΜ, EliasKir είπε Να δωσω ενα συμπαθητικοτατο FPS? Θα δωσω Συντομα και δυο διαστημικα action, ενα με εναν καραφλο και ενα με δρακους Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από EliasKir
Brandtobrand Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή όμως τα παιχνίδια δημιουργήθηκαν κατά κύριο λόγο για να παίζονται και να προσφέρουν διασκέδαση, προτιμότερο είναι να το πάρει κάποιος που θα το ευχαριστηθεί από το να κάθεται σε μια σκονισμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη απλά για συλλεκτικούς λόγους. Γνώμη μου πάντα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Brandtobrand
Avatar_GR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το γκρουπ: Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Avatar_GR 3 1
WizNick Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 09/02/2018 στις 2:02 ΜΜ, WizNick είπε Γκρουπ: O χρηστης thanolis που κερδισε το Shattered Planet, να το ενεργοποιησει και να αφησει feedback! https://www.steamgifts.com/user/thanolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα