Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, το αντίθετο, από χθες μέχρι σήμερα έπεσα από το 4,21 στο 4,03. Υπέθεσα ότι συνέβη επειδή έχω καιρό να δώσω κάτι.

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ανανεώθηκε η λίστα με τα points των παιχνιδιών. Μιας και αρκετά bundles τελείωσαν και άλλα άρχισαν.

Στο Discussions του steamgifts δεν βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

Μου έμειναν δύο κλειδιά για το Heroes of the Storm. Γι΄ αυτό τα βάζω εδώ κι όποιος προλάβει για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

1) PH2TVT-BDMM-GDG77W-B7EY-TGCTZV
2) TFHFXN-2KPB-FM9WT6-7WKT-H82EDD

Δημοσ.

Μου έμειναν δύο κλειδιά για το Heroes of the Storm. Γι΄ αυτό τα βάζω εδώ κι όποιος προλάβει για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

1) PH2TVT-BDMM-GDG77W-B7EY-TGCTZV

2) TFHFXN-2KPB-FM9WT6-7WKT-H82EDD

μεσω steam?

Δημοσ.

Ανέβηκε κανείς, ξαφνικά, lvl στο steamgifts; Χτες ήμουν στο 1,53 & σήμερα πήγα στο 2,46.

Υπάρχουν μερικά glitches με τις τιμές των παιχνιδιών που ανήκουν στο "Daedalic Armageddon Bundle".

Δες το προφίλ σου.. το 1954 alcatraz - 100 πόντοι, το μετράει σα να κοστίζει $100.

Όχι, το αντίθετο, από χθες μέχρι σήμερα έπεσα από το 4,21 στο 4,03. Υπέθεσα ότι συνέβη επειδή έχω καιρό να δώσω κάτι.

Αυτό συμβαίνει γιατί σε κάποια παιχνίδια στο Steam Store οι τιμές πέφτουν με το καιρό, και το Steamgifts διαβάζει από εκεί για να σχηματίσει το συνολικό Contributor Value σου.

Δεν έχει σημασία πόσο συχνά κάνεις giveaways ή πότε έκανες το τελευταίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...