EliasKir Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, prince93 είπε παιδια εχω αυτα τα games οποιος τα θελει ας μου στειλει π.μ Tacoma -Black the Fall-Snake Pass-The Norwood Suite-Owlboy Κι εγω ευχαριστω για τα Tacoma και The Norwood Suite! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από EliasKir 1
prince93 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, prince93 είπε παιδια εχω αυτα τα games οποιος τα θελει ας μου στειλει π.μ Tacoma -Black the Fall-Snake Pass-The Norwood Suite-Owlboy μονο αυτο εμεινε
Bagerisu Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το GA Group Στο νικητή θα δωθεί και το κλειδί για το expansion Ashes of Ariandel... Σημείωση: Δημιουργήθηκε νέο GA βάση κανονισμού του GA Group, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή ξανά. Συγνώμη από τους διαχειριστές του GA Group όπως και από τα μέλη... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Bagerisu 4 8
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 7:23 ΜΜ, Snoob είπε Ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασικού Space Hulk, από τους Δανούς της Full Control, ενός μικρού studio που μας χαιρέτησε άδοξα. Invite only, για 24 ώρες. Κληρώθηκε ο mitsarasss, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. 2
Avatar_GR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Snoob είπε Κληρώθηκε ο mitsarasss, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. Σε ευχαριστώ φίλε μου. 9 ώρες πριν, Bagerisu είπε Για το GA Group Σημείωση: Δημιουργήθηκε νέο GA βάση κανονισμού του GA Group, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή ξανά. Συγνώμη από τους διαχειριστές του GA Group όπως και από τα μέλη... Ποιό είναι το GA group; Ας μου το στείλει κάποιος με PM. Ευχαριστώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου. Ποιό είναι το GA group; Ας μου το στείλει κάποιος με PM. Ευχαριστώ Ρώτησε σε αυτό το νήμα, να σε ενημερώσουν τα μέλη που είναι διαχειριστές εκεί. Νομίζω στο πρώτο μήνυμα περιγράφονται οι προϋποθέσεις, αλλά δεν ξέρω αν είναι απόλυτα επικαιροποιημένο. 1
AngelLover Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, EliasKir είπε Λοιπον επειδη το walking dead ειχε μονο ενα entry θα βαλω και τα υπολοιπα αν υπαρχει ενδιαφερον αλλιως θα τα κανω public. Poker Night at the Inventory Puzzle Agent Puzzle Agent 2Back to the Future: The Game The Walking Dead: 400 Days The Walking Dead: Season 2 The Wolf Among Us Αυτα εχω. Αν ενδιαφερονται πανω απο 5 ατομα καλως αλλιως δεν εχει νοημα. με ενδιαφερουν The Walking Dead: 400 Days The Walking Dead: Season 2 The Wolf Among Us οποτε αν τα βαλεις σιγουρα θα τα θελουν και αλλοι γιατι μονο το The Walking Dead δωσανε δωρεαν
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Τhe Way, invite only, μέχρι αύριο το μεσημέρι (αν κατάφερα να υπολογίσω σωστά τις ώρες...) 2 2
Rebel17711 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, EliasKir είπε Λοιπον επειδη το walking dead ειχε μονο ενα entry θα βαλω και τα υπολοιπα αν υπαρχει ενδιαφερον αλλιως θα τα κανω public. Poker Night at the Inventory Puzzle Agent Puzzle Agent 2Back to the Future: The Game The Walking Dead: 400 Days The Walking Dead: Season 2 The Wolf Among Us Αυτα εχω. Αν ενδιαφερονται πανω απο 5 ατομα καλως αλλιως δεν εχει νοημα. Χαίρεται !!! Αν είναι public , θα με ενδιέφεραν να συμμετάσχω για τα 3 τελευταία και ιδιαίτερα το The Wolf Among us game.
jimkog Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/2/2018 στις 11:44 ΜΜ, EliasKir είπε Λοιπον επειδη το walking dead ειχε μονο ενα entry θα βαλω και τα υπολοιπα αν υπαρχει ενδιαφερον αλλιως θα τα κανω public. Poker Night at the Inventory Puzzle Agent Puzzle Agent 2Back to the Future: The Game The Walking Dead: 400 Days The Walking Dead: Season 2 The Wolf Among Us Αυτα εχω. Αν ενδιαφερονται πανω απο 5 ατομα καλως αλλιως δεν εχει νοημα. Και εγώ για τα τρία τελευταία θα δήλωνα συμμετοχή.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, Snoob είπε Τhe Way, invite only, μέχρι αύριο το μεσημέρι (αν κατάφερα να υπολογίσω σωστά τις ώρες...) Κληρώθηκε ο doc74, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG.
bilya Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Στις 17/01/2018 στις 8:38 ΜΜ, xtrmsnpr είπε νικητής: bilya63 thanks για το παιχνίδι.
doc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Snoob είπε Κληρώθηκε ο doc74, το κλειδί στάλθηκε μέσω SG. Ευχαριστω για το game.
EliasKir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Οκ τότε. Σήμερα το βράδυ θα κάνω και τα τρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα